Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Nilüfer Beşevler Mahallesi Satılık Daire

araması için 41 ilan bulundu
search
Beşevler Mahallesicancel
Nilüfercancel
Bursacancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Beşevler Satılık Daire Arayanlar İçin Ev Arama Rehberi

 

Emlakjet güvencesiyle Beşevler'deki en güvenilir, en kaliteli ve en uygun daireleri bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu ev arama rehberinde; Beşevler satılık daire arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

 

Beşevler Satılık Daire

 

Beşevler satılık daire arayanlar için Beşevler, Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı bir mahalledir. Sınırları; kuzeyden Nilüfer’in Barış Mahallesi, doğudan Nilüfer’in Konak Mahallesi, güneyden Nilüfer’in Kültür Mahallesi ve batıdan ise Nilüfer’in Barış Mahallesi ile çevrilmiştir. Beşevler'in bağlı olduğu Nilüfer ilçesinde görmeniz gereken bazı tarihi ve doğal güzelliklerin başında; Gölyazı, Misi Köyü, Ağlayan Çınar, Ayvaini Mağarası, Aziz Panteleimon Kilisesi, Dağyenice Göleti, Arkeopark ve Açıkhava Müzesi ve Agora Çarşısı gelir. Beşevler Mahallesi, TUİK son nüfus bilgileri toplam 23.596 nüfustan meydana gelmektedir. 

 

Beşevler Satılık Daire Fiyatları

 

Emlakjet ekibi olarak Beşevler'de yaşamak isteyenler için Beşevler'e dair öncelikle şunu belirtmek istersek Beşevler satılık daire fiyatları; yıl içerisinde değişimler gösterebilmekte olup bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre genellikle dairenin bulunduğu çevreye, binanın yaşına, dairenin metrekaresine, manzarasına, oda sayısına, hastaneye, üniversiteye, turistik bölgelere ve merkeze yakınlıklarına göre değişimler gösterebilmektedir. Beşevler satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel satılık daire ilanlarını takip edebilirsiniz.

 

Beşevler Satılık Daire İlanları

 

Gün geçtikçe artan satış fiyatları karşısında alım-satımda ne kadar hızlı düşünüp doğru adımlar atarsanız o kadar daha çok kar elde edersiniz! Beşevler'de iş, eğitim, tatil, gezi veya özel günler sebebiyle satın alabileceğiniz dilediğiniz kriterlere uygun Beşevler satılık daire ilanları için Emlakjet’in en güncel Beşevler satılık daire ilanlarına mutlaka göz atmayı unutmayın!

 

Beşevler Satılık Daire 3+1

 

Öğrenci, memur veya çalışan olup Beşevler ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz durumlar için Beşevler'de dilediğiniz kriterlere en uygun Beşevler 3+1 satılık daire seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in Beşevler 3+1 satılık daire ilanlarına göz atın!

 

Beşevler Satılık Daire 2+1

 

Merkezi bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran, gayrimenkul değeri yüksek dilediğiniz kriterlere uygun Beşevler 2+1 satılık daire seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalın!

 

Beşevler Satılık Daire 1+1

 

Beşevler'de bakım onarım masraflarına pek ihtiyaç duymayan, tertemiz, en uygun ve en yaşanabilir Beşevler 1+1 satılık daire ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz!

 

Beşevler Satılık Daire Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Beşevler yerleşimine bakıldığında nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan bölgelerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Beşevler sahibinden satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

Beşevler Satılık Daire Arayanlar İçin Ulaşım Olanakları

 

Beşevler'de en uygun ve en yaşanabilir Beşevler satılık daireler için ulaşım; otobüs, metro ve taksi aracılığı ile sağlanmaktadır.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Nilüfer Satılık Daire
19 Mayıs Mahallesi Satılık Daire23 Nisan Mahallesi Satılık Daire29 Ekim Mahallesi Satılık Daire30 Ağustos Zafer Mahallesi Satılık DaireAhmet Yesevi Mahallesi Satılık DaireAkçalar Mahallesi Satılık DaireAlaaddinbey Mahallesi Satılık DaireAltınşehir Mahallesi Satılık DaireAtaevler Mahallesi Satılık DaireAtaevler Satılık DaireAtlas Mahallesi Satılık DaireAyvaköy Mahallesi Satılık DaireBadırga Mahallesi Satılık DaireBalat Mahallesi Satılık DaireBalat OSB Mahallesi Satılık DaireBalkan Mahallesi Satılık DaireBarış Mahallesi Satılık DaireBaşköy Mahallesi Satılık DaireBeşevler Mahallesi Satılık DaireBeşevler Satılık DaireBüyükbalıklı Mahallesi Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÇalı Mahallesi Satılık DaireÇalı Satılık DaireÇamlıca Mahallesi Satılık DaireÇatalağıl Mahallesi Satılık DaireÇaylı Mahallesi Satılık DaireDağyenice Mahallesi Satılık DaireDemirci Mahallesi Satılık DaireDoğanköy Mahallesi Satılık DaireDumlupınar Mahallesi Satılık DaireErtuğrul Mahallesi Satılık DaireErtuğrul Satılık DaireEsentepe Mahallesi Satılık DaireFadıllı Mahallesi Satılık DaireFethiye Mahallesi Satılık DaireFethiye OSB Mahallesi Satılık DaireGökçe Mahallesi Satılık DaireGölyazı Mahallesi Satılık DaireGörükle Mahallesi Satılık DaireGörükle Satılık DaireGümüştepe Mahallesi Satılık DaireGüngören Mahallesi Satılık DaireHasanağa Mahallesi Satılık DaireHasanağa OSB Mahallesi Satılık DaireHasanağa Satılık DaireIşıktepe Mahallesi Satılık DaireIşıktepe OSB Mahallesi Satılık Daireİhsaniye Mahallesi Satılık Daireİhsaniye Satılık Daireİnegazi Mahallesi Satılık Daireİrfaniye Mahallesi Satılık DaireKadriye Mahallesi Satılık DaireKaracaoba Mahallesi Satılık DaireKaraman Mahallesi Satılık DaireKayapa Mahallesi Satılık DaireKayapa Satılık DaireKızılcıklı Mahallesi Satılık DaireKonaklı Mahallesi Satılık DaireKonak Mahallesi Satılık DaireKorubaşı Mahallesi Satılık DaireKurtuluş Mahallesi Satılık DaireKuruçeşme Mahallesi Satılık DaireKültür Mahallesi Satılık DaireMakşempınarı Mahallesi Satılık DaireMerkez Satılık DaireMinareliçavuş Bursa OSB Mahallesi Satılık DaireMinareliçavuş Mahallesi Satılık DaireMinareliçavuş OSB Mahallesi Satılık DaireOdunluk Mahallesi Satılık DaireÖzlüce Mahallesi Satılık DaireTahtalı Mahallesi Satılık DaireUnçukuru Mahallesi Satılık DaireÜçevler Mahallesi Satılık DaireÜçpınar Mahallesi Satılık DaireÜrünlü Mahallesi Satılık DaireYaylacık Mahallesi Satılık DaireYolçatı Mahallesi Satılık DaireYüzüncüyıl Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.