Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Beyoğlu Keçeci Piri Mahallesi Satılık Daire

araması için 3 ilan bulundu
search
Keçeci Piri Mahallesicancel
Beyoğlucancel
İstanbulcancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Keçeci Piri Mahallesi Satılık Daire Araştıran Okuyucularımız için Mahalle Üzerine Genel Bilgiler

Keçeci Piri Mahallesi satılık daire arayışı içerisinde olan okuyucularımız için hazırladığımız bu yazı sonrasında, mahalle hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olacaksınız ve böylelikle ev arama sürecinize daha rahat adımlar ile devam edebileceksiniz. Bilindiği üzere, daire arama süreci içerisinde bulunan her kişi, daha önceden seçilmiş olan ilçe ya da bölge hakkında fikir sahibi olmalıdır. Bu amacı yerine getirmek için hazırladığımız bu bölge rehberinde; Beyoğlu Keçeci Piri Mahallesinin konumu, yaşantısı, daire piyasası ve nüfusu gibi, bir bölgeyi temel bir düzeyde tanıtacak kısa bilgilere yer vermeye özen gösterdik. 

Marmara Bölgesi’nde genel olarak hâkimiyetini gösteren tipik bir karasal iklim, özelliklerini Keçeci Piri Mahallesinde de göstermektedir. Bu iklim tipinin özelliklerine göre, kış mevsimleri soğuk ve yağışlı geçerken yaz mevsimlerinde sıcak ve kurak bir hava egemendir. Yıllık ortalama sıcaklık 14,5 derece Celsius civarında değişmektedir. Kış aylarında zaman zaman kar yağışı görülebilmektedir.

Keçeci Piri Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler için İlçenin Konumu ve Bölgede Bulunan Çeşitli Lokasyonlar

Keçeci Piri Mahallesi, Marmara Bölgesi sınırları içerisinde bulunan İstanbul iline bağlı olan Beyoğlu ilçesinde yer almaktadır. İstanbul’un Avrupa Yakasında konumlanmıştır. Keçeci Piri Mahallesi’nin etrafında Şişli, Harbiye ve Karaköy gibi semtler bulunmaktadır. Mahallenin Marmara Denizine yakın bir konumda bulunmaktadır.

Keçeci Piri Mahallesinin sınırları içerisinde pek çok sayıda eğitim kurumu mevcuttur. Bu eğitim kurumlarının arasında İstanbul Beyoğlu İhsan Şerif İlkokulu ve Bücürük Anaokulu bulunmaktadır. Mahallede bulunan Hasköy Parkı, bölgenin çok daha yeşil bir alan olmasına katkıda bulunmaktadır. Aya Paraskieva Hasköy Kilisesi ve Hasköy Maallem Sinagogu, mahallede bulunan dinî mekânlardan birkaç tanesini meydana getirmektedir.

Keçeci Piri Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler için Bölgeye Ulaşım İmkanları

Beyoğlu Keçeci Piri satılık ev arayışı içerisinde olan okuyucularımız için, Keçeci Piri Mahallesi’nin ulaşım olanakları büyük bir kolaylık sunmaktadır. Bu sebepten ötürü, İstanbul’un diğer merkezî yerlerine gidişte kullanılabilecek pek çok seçenek bulunmaktadır. Keçeci Piri Mahallesi, 0-1 numaralı karayolu hattına yakın bir yerde konumlanmıştır. Mahallede ulaşımı sağlayan toplu taşıma alternatiflerine aşağıdaki listede yer verilmiştir:

  • Gebze – Halkalı: Marmaray tren hattı,
  • Yenikapı – Hacıosman: M2 numaralı metro hattı,
  • Cebeci – Taksim: 36T numaralı otobüs hattı,
  • Küçükköy – Taksim: 38T numaralı otobüs hattı,
  • Yeşilpınar – Eminönü: 47 numaralı otobüs hattı,
  • Binevler – Eminönü: 47E numaralı otobüs hattı,
  • Taksim – Kulaksız: 54K numaralı otobüs hattı.

Keçeci Piri Mahallesi Satılık Daire Bakan Kişiler için Mahallenin Demografik ve Daire Piyasası Bilgileri

2018 yılında yapılmış olan son nüfus araştırmalarının sonuçlarına göre, Keçeci Piri Mahallesinde toplam 14.197 kişi yaşamaktadır. Mahallede ortalama bir ev 100 metrekaredir. Ortalama bir Keçeci Piri satılık ev 395.300 Türk Lirasıdır.

İstanbul Beyoğlu sahibinden satılık ev benzeri, bölgedeki daire arayışlarınız için yerel emlakçıları ziyaret edebilirsiniz veya Emlakjet.com üzerindeki listeleme sayfalarına göz atabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Beyoğlu Satılık Daire
Arap Cami Mahallesi Satılık DaireArap Cami Satılık DaireAsmalı Mescit Mahallesi Satılık DaireBedrettin Mahallesi Satılık DaireBedrettin Satılık DaireBereketzade Mahallesi Satılık DaireBostan Mahallesi Satılık DaireBülbül Mahallesi Satılık DaireBülbül Satılık DaireCamiikebir Mahallesi Satılık DaireCihangir Mahallesi Satılık DaireCihangir Satılık DaireÇatma Mescit Mahallesi Satılık DaireÇıksalın Satılık DaireÇukurcuma Satılık DaireÇukur Mahallesi Satılık DaireDolapdere Satılık DaireEmekyemez Mahallesi Satılık DaireEvliya Çelebi Mahallesi Satılık DaireFetihtepe Mahallesi Satılık DaireFındıklı Satılık DaireFındıklı Satılık DaireFiruzağa Mahallesi Satılık DaireGalatasaray Satılık DaireGalata Satılık DaireGümüşsuyu Mahallesi Satılık DaireGümüşsuyu Satılık DaireHacıahmet Mahallesi Satılık DaireHacı Ahmet Satılık DaireHacıhüsrev Satılık DaireHacımimi Mahallesi Satılık DaireHalıcıoğlu Mahallesi Satılık DaireHalıcıoğlu Satılık DaireHasköy Satılık DaireHüseyinağa Mahallesi Satılık Daireİstiklal Mahallesi Satılık Daireİstiklal Satılık DaireKabataş Satılık DaireKadımehmet Efendi Mahallesi Satılık DaireKalyoncu Kulluğu Mahallesi Satılık DaireKamer Hatun Mahallesi Satılık DaireKaptanpaşa Mahallesi Satılık DaireKaraköy Satılık DaireKasımpaşa Satılık DaireKatip Mustafa Çelebi Mahallesi Satılık DaireKeçeci Piri Mahallesi Satılık DaireKemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi Satılık DaireKemankeş Satılık DaireKılıçali Paşa Mahallesi Satılık DaireKocatepe Mahallesi Satılık DaireKulaksız Mahallesi Satılık DaireKulaksız Satılık DaireKuloğlu Mahallesi Satılık DaireKurtuluş Satılık DaireKüçük Piyale Mahallesi Satılık DaireMüeyyetzade Mahallesi Satılık DaireÖmer Avni Mahallesi Satılık DaireÖrnektepe Mahallesi Satılık DaireÖrnektepe Satılık DairePiri Paşa Mahallesi Satılık DairePiyalepaşa Mahallesi Satılık DairePiyalepaşa Satılık DairePürtelaş Hasan Efendi Mahallesi Satılık DairePürtelaş Satılık DaireSalıpazarı Satılık DaireSururi Mehmet Efendi Mahallesi Satılık DaireSütlüce Mahallesi Satılık DaireSütlüce Satılık DaireŞahkulu Mahallesi Satılık DaireŞehit Muhtar Mahallesi Satılık DaireŞişhane Satılık DaireTaksim Satılık DaireTalimhane Satılık DaireTarlabaşı Satılık DaireTepebaşı Satılık DaireTomtom Mahallesi Satılık DaireTophane Satılık DaireTünel Satılık DaireYahya Kahya Mahallesi Satılık DaireYenişehir Mahallesi Satılık DaireYenişehir Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.