Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Ayvalık Sefa Çamlık Mahallesi Kiralık Daire

araması için 1 ilan bulundu
search
Sefa Çamlık Mahallesicancel
Ayvalıkcancel
Balıkesircancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Sefa Çamlık Mahallesi Kiralık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Sefa Çamlık Mahallesi kiralık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Sefa Çamlık Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Balıkesir ili Sefa Çamlık Mahallesi’nin nüfusu toplam 2.784 kişidir. Nüfusun 1.260'ı erkek, 1.524'ü kadındır.

 

Sefa Çamlık Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Ayvalık, Balıkesir ilinin bir ilçesidir. Balıkesir’in en batısında yer alır. Ülkenin popüler turizm kentlerinden biridir. Turizmin sezonuyla beraber dönemsel nüfus artışı yaşamaktadır. Zeytin ve Çam ormanları bakımından zengindir. Ayvalık Adaları denilen takımadalara sahiptir. Kaşık, Kamış, Poyraz, Güvercinada ve Büyükkuruada bunlardan bazılarıdır. Güneyinde İzmir, kuzeydoğusunda Gömeç ve batı tarafında Ege Denizi yer alır. Ayvalık, Ege Denizine 34 kilometre boyunca uzanan girintili çıkıntılı kıyılara sahiptir. Deniz seviyesinden 25 metre yüksekliği sahiptir. Yüzölçümü 265 kilometrekaredir. Sefa Çamlık Mahallesi  Balıkesir ilinin Ayvalık ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli turizm merkezlerinden bazıları: Şeytan Sofrası, Tarihi Ayvalık Evleri, Sarımsaklı Plajı, Badavut Sahili, Cennet Tepesi, Ayvalık Çarşısı, Macaron Sokağı ve Tımarhane Adasıdır.

 

Sefa Çamlık Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Sefa Çamlık Mahallesi kiralık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik. 

Ayvalık’a karayolu, denizyolu ve havayolu ile ulaşım mümkündür. TCDD İzmir Mavi Treniyle Balıkesir'den Ayvalık ilçesine ulaşabilirsiniz. Mavi Tren ile Balıkesir'e ulaşıp oradan Ayvalık'a geçebilirsiniz. İstanbul'da Ayvalık ilçesine ulaşımda deniz yolunu tercih edebilirsiniz. Bostancı ve Yenikapı'dan deniz otobüsleri ile 2 saat içinde Balıkesir Bandırma'ya ulaşıp ardından karayolu ile Ayvalık'a geçebilirsiniz. Midilli Adasından deniz otobüsleri ya da feribot  Ayvalık'a ortalama 2 saatte ulaşabilirsiniz. İlçe İstanbul'a 423 kilometre, Ankara'ya 680 kilometre uzaklıktadır. İlçede ulaşımı için 40A, 41, 1A, 40 ve diğer numaralı otobüs hatlarını kullanabilirsiniz. 

 

Sefa Çamlık Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Sefa Çamlık Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. 

Sefa Çamlık Mahallesi’nde okul bulunmamaktadır. Taşımalı eğitim tercih edecek olan okurlarımız bölgede bulunan diğer devlet okullarını veya özel okulları tercih edebilirler. İlçede bulunan bazı okullar şu şekildedir;

  • Akçapınar İlkokulu
  • Altınova Ondört Eylül İlkokulu
  • Kıvanç Sarlıcalı İlkokulu
  • Ali Çetinkaya Ortaokulu
  • Mecit Ataklı Ortaokulu
  • Ayvalık Atatürk Anadolu Lisesi
  • Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • Şehit Abdullah Tayyip Olçok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

 

Sefa Çamlık Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 106 metrekare olarak karşımıza çıkar. Balıkesir Sefa Çamlık Mahallesi kiralık daire fiyatları 4.235 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 40 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 48 yıldır. Siz de Balıkesir Sefa Çamlık Mahallesi kiralık daire arayışınızda bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. EmlakJet kiralık evler ile ev arayanları buluşturuyor. Hayalinizdeki eve bir an önce kavuşmak için ev ilanlarına sitemizden bakmalısınız. Sefa Çamlık Mahallesi sahibinden kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.



İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Ayvalık Kiralık Daire
150 Evler Mahallesi Kiralık DaireAkçapınar Mahallesi Kiralık DaireAlibey Kiralık DaireAli Çetinkaya Mahallesi Kiralık DaireAltınova Kiralık DaireAltınova Mahallesi Kiralık DaireBağyüzü Mahallesi Kiralık DaireBalık Adası Kiralık DaireBeşiktepe Mahallesi Kiralık DaireBulutçeşme Mahallesi Kiralık DaireÇakmak Mahallesi Kiralık DaireÇamoba Mahallesi Kiralık DaireÇıplak Ada Kiralık DaireÇiçek Adası Kiralık DaireFethiye Mahallesi Kiralık DaireFevzipaşa - Vehbibey Mahallesi Kiralık DaireGazi Kemal Paşa Mahallesi Kiralık DaireGöz Adası Kiralık DaireGüneş Adası Kiralık DaireHacıveliler Mahallesi Kiralık DaireHamdibey Mahallesi Kiralık DaireHaşır Adası Kiralık DaireHayrettinpaşa Mahallesi Kiralık Daireİkiz Kayalar Yumurta Adası Kiralık Daireİsmetpaşa Mahallesi Kiralık DaireKamış Adası Kiralık DaireKara Adası Kiralık DaireKaraayıt Mahallesi Kiralık DaireKazım Karabekir Mahallesi Kiralık DaireKırcalar Mahallesi Kiralık DaireKız Adası Kiralık DaireKüçükköy Mahallesi Kiralık DaireKüçükmaden Adası Kiralık DaireMaden Adası Kiralık DaireMerkez Kiralık DaireMırmırca Kayalığı Mahallesi Kiralık DaireMithatpaşa Mahallesi Kiralık DaireMurateli Mahallesi Kiralık DaireMutlu Mahallesi Kiralık DaireNamık Kemal Mahallesi Kiralık DaireOdaburnu Mahallesi Kiralık DairePınar Adası Kiralık DaireSahil Kent Mahallesi Kiralık DaireSakarya Mahallesi Kiralık DaireSefa Çamlık Mahallesi Kiralık DaireTaş Adası Kiralık DaireTaşlı Ada Kiralık DaireTavuk Adası Kiralık DaireTıfıllar Mahallesi Kiralık DaireTürközü Mahallesi Kiralık DaireÜçkabaağaç Mahallesi Kiralık DaireYelken Adası Kiralık DaireYellice Adası Kiralık DaireYelniz Adası Kiralık DaireYeniköy Mahallesi Kiralık DaireYeni Mahallesi Kiralık DaireYumurta Adası Kiralık DaireYuvarlık Ada Kiralık DaireZekibey Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.