Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bağcılar İnönü Mahallesi Kiralık Daire

araması için 5 ilan bulundu
search
İnönü Mahallesicancel
Bağcılarcancel
İstanbulcancel

İnönü Mahallesi Kiralık Daire Tercih Edeceklere Bölge Kılavuzu

İstanbul Bağcılar İnönü Mahallesi kiralık daire arayışında olan ziyaretçilerimiz için bu yazıyı derledik.  İnönü, İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı mahallelerden biridir. İdari sınırlarına bakıldığında kuzeyinde Yavuz selim; batısında Kâzım Karabekir; doğusunda Bağcılar Merkez; güneyinde ise Yıldız tepe mahalleleri bulunmaktadır. Bölge genelde Neojen oluşumlar içerir. Hemen her alanda bulunabilen yer altı suları, derin olmayan kuyular ile yer üstüne taşınabilir niteliktedir. Aşınımla önemli ölçüde taşınmış olan düz ve hafif dalgalı platoya yayılan Bağcılar İlçesi´nin vadi oluşumları son derece önemsizdir. Ortalama yükseklik 50-70 m. civarındadır. Akarsuların uzunlukları kısa ve su rejimleri düzensizdir. Bu akarsuların, hızlı kentleşmenin ve sanayileşmenin sonucu olarak, biyolojik ve kimyasal atıkları taşıyan derelere dönüşmüşlerdir.

İnönü Mahallesi Kiralık Daire Arayanlara Bölgenin Bazı Kurumları

  • Özel Karbeyaz Anaokulu, 3-6 yaş grubuna eğitim veren Özel Karbeyaz Anaokulu sınıf mevcutları 15 kişidir.Okul tam gün eğitim vermektedir ve saatleri 09:00-17:0 'dir . Okulda uyku odası, yemekhane, bahçe ve oyun alanı mevuttur. Okulda rehberlik ve yaz okulu vardır. İngilizce yabancı dil eğitimi olarak tercih edilmiştir. Drama ve görsel sanatlar sanat etkinlikleri olarak sağlanmakta olup, satranç, ,gezi, değerler ve müzik kulüpleri mevcuttur. Drama dersleri ile çocukların yaratıcılıkları gelişmekte ve kendilerini ifade edebilir hale gelmektedirler. Görsel sanatlar ve sanat etkinlikleri ise çocukların sanatsal yönden gelişmelerini desteklemektedir. İnönü Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad. 26/6 Sok. No:2 Bağcılar/İstanbul. Tel: 0212 963 20 81. 
  • Özel Bağcılar Birikim Okulları İlkokulu, Kurum varlığa, değerlere, bilgiye kendi medeniyet penceresinden bakan nesiller yetiştiren bir ilkokuldur. Kurumda öğrencilere zihinsel, akademik, bedensel, duygusal, sosyal, manevi gelişimlerini gerçekleştirecek eğitim ortamları sağlanmaktadır. İnönü Mah. Bakırköy Bağcılar Cad. 27 No: 8 Bağcılar / İstanbul.
  • İnönü Ortaokulu, İnönü Mah.30/12A Sok No2/1 34560 Bağcılar İstanbul.
  • Cumhuriyet İlkokulu, İnönü Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad. 26/1 A Sok. No3 Bağcılar / İst.
  • Bağcılar Kaymakamlığı, İnönü, Mehmet Akif Bulvarı, 354. Sokak No:2, 34200 Bağcılar/İstanbul.
  • Ptt İnönü, İnönü Mahallesi, 26/6-C. Sokak. 17a, 34205 Bağcılar/İstanbul.
  • Miran Eczanesi, İnönü Mahallesi.408 Sok. N:26A, 34203 Bağcılar.
  • Tosya Market, İnönü, 361 Sokak. 10/A, 34203 Bağcılar/İstanbul.

Siz de bu bölgede yaşamak istiyorsanız İnönü Mahallesi kiralık ev ile ilgili ilanlara sitemizden istediğiniz zaman kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

İnönü Mahallesi Kiralık Daire Emlak Piyasası

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 95 metrekare olarak karşımız çıkar. İnönü Mahallesi kiralık daire fiyatları 986 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 10 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 20 yıldır.

Ev arayışlarınızda Emlakjet ile bir adım öndesiniz. Siz de İnönü Mahallesi kiralık evler ilanlarına listeleme sayfalarımızdan göz atabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.