Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Karabağlar Bahçelievler Mahallesi Satılık Daire

araması için 54 ilan bulundu
search
Bahçelievler Mahallesicancel
Karabağlarcancel
İzmircancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

İzmir Karabağlar Bahçelievler Mahallesi Satılık Daire Arayanlar için Arama Rehberi

Emlakjet güvencesiyle Karabağlar Bahçelievler mahallesi en güvenilir, en kaliteli ve en uygun daireleri bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu ev arama rehberinde; Karabağlar Bahçelievler mahallesi satılık daire arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

Karabağlar Bahçelievler Satılık Daire

Karabağlar Bahçelievler Mahallesi satılık daire arayanlar için Bahçelievler mahallesi, İzmir’in Karabağlar ilçesine bağlı bir mahalledir. Karabağlar, Türkiye'nin İzmir ilinin bir ilçesidir. İlçenin kuzeyinde Konak, doğusunda Buca ve Gaziemir, güneyinde Menderes, batısında Güzelbahçe ve Seferihisar, kuzeybatısında Balçova ve Narlıdere ilçeleri bulunmaktadır. Nüfus bakımından İzmir'in Buca'dan sonra en büyük ikinci ilçesidir.

Karabağlar Bahçelievler Satılık Daire İlanları ve Fiyatları

Emlakjet ekibi olarak İzmir Karabağlar’da yaşamak isteyenler için Karabağlar ilçesine dair güncel satılık daire piyasasını sizler için ele aldık. Öncelikle İzmir Karabağlar satılık daire fiyatları; yıl içerisinde değişimler göstermekte olup bulunduğu bölgenin barındırdığı potansiyellere göre değişmektedir.

Satılık daire fiyatları; bölgenin; yaşam şartlarına, binanın yaşına, dairenin metrekaresine, şerefiyesine, sosyal donatılarına, oda sayısına, sağlık ve eğitim hizmetlerine, merkeze yakınlığına göre değişim gösterebilmektedir. Bir konut kiralamadan önce pek çok kritere dikkat etmek gerekmektedir. İzmir Karabağlar ilçesine bakıldığında; pek çok imkan açısından oturuma uygundur. İzmir Bahçelievler satılık daire ilanları için Emlakjet’in en güncel ilanlarını incelemenizi tavsiye ederiz.

Karabağlar Bahçelievler Satılık Daire 3+1

Karabağlar Bahçelievler mahallesi sahibinden satılık daire bakanlar için ilçe ve mahallelerinde yapı çeşitliliği oldukça fazladır. Gerek sıfır markalı konut projeleri gerekse her bütçeye uygun daire seçenekleri mevcuttur. İzmir Karabağlar’de dilediğiniz kriterlere en uygun Karabağlar Bahçelievler 3+1 satılık daire seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in İzmir Karabağlar 3+1 satılık daire ilanlarına göz atabilirsiniz.

Karabağlar Bahçelievler Satılık Daire 2+1

Bahçelievleri bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran, gayrimenkul değeri yüksek dilediğiniz kriterlere uygun Karabağlar Bahçelievler satılık daire 2+1 seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalmanızı öneririz.

Karabağlar Bahçelievler Satılık Daire 1+1

İzmir’de ve ilçeleri gayrimenkul açısından hızla gelişen bir il olarak dikkat çekmektedir. İzmir demografik yapı ve beklentilere göre her daire türünü barındıran bir yapı skalasına sahiptir.  Gerek yatırımlık gerekse oturumluk Karabağlar Bahçelievler satılık daire ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz.

Karabağlar Bahçelievler Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

İzmir ilçelerine bakıldığında nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan bölgelerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, sosyal donatı ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Karabağlar Bahçelievler mahallesi satılık daire satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

Karabağlar Bahçelievler Satılık Daire Arayanlar İçin Ulaşım Olanakları

Karabağlar ilçesi gibi en uygun ve en yaşanabilir Karabağlar Bahçelievler satılık daire sahibinden için ulaşım; belediye otobüsü, metro ve taksi aracılığı ile sağlanmaktadır.

 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Karabağlar Satılık Daire
Abdi İpekçi Mahallesi Satılık DaireAdnan Süvari Mahallesi Satılık DaireAli Fuat Cebesoy Mahallesi Satılık DaireAli Fuat Erden Mahallesi Satılık DaireArap Hasan Mahallesi Satılık DaireAşık Veysel Mahallesi Satılık DaireAydın Mahallesi Satılık DaireBahar Mahallesi Satılık DaireBahçelievler Mahallesi Satılık DaireBahriye Üçok Mahallesi Satılık DaireBarış Mahallesi Satılık DaireBasın Sitesi Mahallesi Satılık DaireBozyaka Mahallesi Satılık DaireCennetçeşme Mahallesi Satılık DaireCennetoğlu Mahallesi Satılık DaireÇalıkuşu Mahallesi Satılık DaireDevrim Mahallesi Satılık DaireDoğanay Mahallesi Satılık DaireEsenlik Mahallesi Satılık DaireEsentepe Mahallesi Satılık DaireEsenyalı Mahallesi Satılık DaireFahrettin Altay Mahallesi Satılık DaireFahrettin Altay Satılık DaireGazi Mahallesi Satılık DaireGeneral Asım Gündüz Mahallesi Satılık DaireGeneral Kazım Özalp Mahallesi Satılık DaireGülyaka Mahallesi Satılık DaireGünaltay Mahallesi Satılık DaireGünaltay Satılık DaireHatay Satılık Daireİhsan Alyanak Mahallesi Satılık DaireKarabağlar Mahallesi Satılık DaireKarabağlar Satılık DaireKavacık Köyü Satılık DaireKavacık Mahallesi Satılık DaireKazım Karabekir Mahallesi Satılık DaireKibar Mahallesi Satılık DaireKibar Satılık DaireLimontepe Mahallesi Satılık DaireMaliyeciler Mahallesi Satılık DaireMetin Oktay Mahallesi Satılık DaireMuammer Akar Mahallesi Satılık DaireOsman Aksüner Mahallesi Satılık DaireÖzgür Mahallesi Satılık DairePeker Mahallesi Satılık DairePoligon Mahallesi Satılık DaireRefet Bele Mahallesi Satılık DaireReis Mahallesi Satılık DaireSalih Omurtak Mahallesi Satılık DaireSarıyer Mahallesi Satılık DaireSelvili Mahallesi Satılık DaireSevgi Mahallesi Satılık DaireŞehitler Mahallesi Satılık DaireTahsin Yazıcı Mahallesi Satılık DaireTırazlı Köyü Satılık DaireTırazlı Mahallesi Satılık DaireUğur Mumcu Mahallesi Satılık DaireUmut Mahallesi Satılık DaireUzundere Mahallesi Satılık DaireÜçkuyular Mahallesi Satılık DaireVatan Mahallesi Satılık DaireYaşar Kemal Mahallesi Satılık DaireYeşilyurt Satılık DaireYunus Emre Mahallesi Satılık DaireYurdoğlu Mahallesi Satılık DaireYüzbaşı Şerafettin Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.