Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Ataşehir Yenişehir Mahallesi Kiralık Daire

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Yenişehir Mahallesicancel
Ataşehircancel
İstanbulcancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun sonuç bulunamadı. Farklı bir arama yapabilir veya benzer ilanları inceleyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle
Benzer İlanlar

Yenişehir Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişilere Mahalle Yol Haritası

Emlakjet ekibi olarak daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Yenişehir Mahallesi kiralık daire arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan günler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile ilçenin iklim, nüfus, mahalleleri ve konut kira piyasası hakkında bilgi edinerek konut kiralama işlemlerinize hız kazandırabilirsiniz.

Yenişehir Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Yenişehir Mahallesi satılık konut arayışında olan çocuk sahibi aileler için mahallenin eğitim kurumları oldukça önemlidir. Mahalle eğitim kurumları bakımından bölge halkının ihtiyaçlarına yanıt verebilecek zenginliktedir. Mahalle halkı bu eğitim kurumlarının eğitim kalitesinden oldukça memnundur. Yenişehir Mahallesi kiralık konut arayan kişilerin mahallede etrafında konut tercihinde bulunabileceği okullar:

  • Yunus Emre İşitme Engelliler Ortaokulu: Yenişehir, İskan Blokları, Baraj Yolu No:1, 34888 Ataşehir/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgiler için (0216) 527 91 74 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Ataşehir Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi: Yenişehir, No:, Baraj Yolu Caddesi, No:8, 34779 Ataşehir/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgiler için ise (0216) 456 75 85 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Ali İhsan Hayırlıoğlu Ortaokulu: Yenişehir, Baraj Yolu Caddesi, İskan Bl. İmarNo3, 34888 Ataşehir/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgiler için (0216) 364 66 94 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Bilgi Koleji: Yenişehir Mh. Yanyol Caddesi, Çağlayan Sokak, No: 22 Ataşehir /İstanbul Türkiye, 34779 Ataşehir/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgiler için (0216) 234 31 91 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Yenişehir Mahallesi Kiralık Daire Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Mahalleden konut tercihinde bulunmak isteyen kişiler mahallenin sağlık imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Ataşehir Yenişehir Mahallesi kiralık daire arayan kişiler mahalle sağlık imkanları hakkında yaptıkları araştırmalar sonucunda mahallenin sağlık imkanları bakımından oldukça zengin olduğunun bilgisine ulaşılmaktadır. Bu sağlık kurumları:

  • Ataşehir 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezi: Yenişehir, Baraj Yolu Caddesi, Ataşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası No:4, 34888 Ataşehir/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0216) 455 88 12 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Ataşehir Şifa Sağlık Kabini: Yenişehir, Baraj Yolu Caddesi, Adıgüzel Sitesi F Blok D:2, 34779 Ataşehir/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0216) 606 45 07 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Ataşehir ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Ataşehir Yenişehir Mahallesi uygun fiyatlı satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilir, böylelikle de tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.