Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Ataşehir İnönü Mahallesi Kiralık Daire

araması için 7 ilan bulundu
search
İnönü Mahallesicancel
Ataşehircancel
İstanbulcancel

İnönü Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar için İlçe Hakkında Genel Bilgiler

Emlakjet olarak kiralık daire arayışında olanların en doğru konuta ulaşmaları için çalışıyoruz. Bu yazımızda da sizlerle İnönü Mahallesi kiralık daire arayışında olanların ihtiyaç duyabilecekleri genel bilgileri derledik. İnönü, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda bulunan Ataşehir ilçesinin bir mahallesidir. İlçenin nüfusu son sayıma göre 425 bin 94 kişidir. İlçede 17 mahalle bulunur. Bu mahalleler arasında en yüksek nüfuslu olan İçerenköy Mahallesi iken en az nüfuslu mahalle ise Mimar Sinan Mahallesi’dir. Ataşehir ekonomik ve sosyal açıdan gelişmiş bir ilçedir. İlçenin çevresine baktığımızda;

  • Batısında Üsküdar
  • Doğusunda Sancaktepe
  • Kuzeyinde Ümraniye
  • Günaybatısında Kadıköy
  • Güneydoğusunda ise Maltepe ilçesi bulunur.

İlçede oldukça fazla sayıda modern konut, alışveriş merkezi ve işletme bulunur. Eşyalı/eşyasız, stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve daha fazla oda sayısına daire bulmak mümkündür. Ataşehir’e gidebilmek için 13, 13AB, 14ŞB, 16M, 19E, 19M, 21B, 256, 8M, 10A, 10E ve 20E İETT hatları kullanılır.

İnönü Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar için Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İnönü Mahallesi’nin nüfusu son sayıma göre 29 bin 278 kişidir. İçerenköy Mahallesi ile komşudur. Gelişim gösteren bir mahalledir, soysa ve ekonomik açıdan gelişmiştir. Mahallede Yeditepe Üniversitesi bulunur. Üniversitenin de etkisiyle mahallede belli dönemlerde nüfus artışı yaşanmakta ve bununla beraber kiralık konut taleplerinde artış yaşanmaktadır. Mahalleden konut kiralamak isteyenler için piyasa fiyatlarını araştırdık. Mahalledeki kiralık konutların;

  • Ortalama alanı 80 m2
  • Ortalama birim fiyatı 15₺
  • Geri dönüş süresi 22 yıl
  • Ortalama kira fiyatı ise bin 234₺

Mahalledeki kiralık dairelerin fiyatları; oda sayısı, bina yaşı, eşyalı-eşyasız olma durumu gibi birçok farklı değişkenden etkilenir. Öğrencilerin fazla olması sebebiyle mahallede stüdyo ve 1+1 daire taleplerinde daha çok artış yaşanır. Mahalleden geçen İETT otobüs hatları; 19 ve 19FS’dir. Ataşehir ilçesindeki kiralık daire fiyatlarına göz atacak olursak; kiralık dairelerin ortalama alanı 95m2, ortalama birim kira fiyatı 17₺, geri dönüş süresi 25 yıl ve ortalama kira fiyatı ise bin 573₺’dir. Ataşehir İnönü Mahallesi kiralık daire ilanlarına emlak sitemizden güvenle ulaşabilirsiniz.

İnönü Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Tavsiyeler

Daire kiralamaya karar verenlerin aklında birçok soru oluşur. Bütçelerine uygun kiralık daire arayışına giren kişiler kendilerine uygun daireyi hemen bulamamaktan korkar. Emlakjet ailesi olarak bu sürecin daha kısa ve doğru bir şekilde sonuçlanabilmesi için size bazı tavsiyelerimiz olacak. Daire bakmaya karar verdikten sonra öncelikle net bir bütçe hesaplaması yapmak gerekir. Daha sonrasında ise piyasa araştırması yaparak bütçenizin o bölgedeki evlere yetip yetmediği araştırılmalıdır. Filtreleme seçenekleri gelişmiş ve güvenilir bir site olan Emlakjet üzerinden sahibinden İnönü Mahallesi kiralık daire ilanlarına göz atılabilir. Bulunan ve beğenilen dairenin bulunduğu binanın sosyal alanlara yakınlığı incelenmelidir. Oluşabilecek problemleri önlemek adına seçilen ev mutlaka yerinde görülmelidir. Kiralanacak evin sahibiyle mümkünse doğrudan iletişim kurulmalıdır. Binanın güvenilirliği ve depreme dayanıklılığı hakkında yetkililerden bilgi alınmalıdır. Kira sözleşmesi detaylı bir şekilde incelenmelidir. Siz de kiralık dairenizi Emlakjet üzerinden bulabilir, kısa ve zahmetsiz bir şekilde dairenize kavuşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.