Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bakırköy Basınköy Mahallesi Kiralık Daire

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Basınköy Mahallesicancel
Bakırköycancel
İstanbulcancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun sonuç bulunamadı. Farklı bir arama yapabilir veya benzer ilanları inceleyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle
Benzer İlanlar

Bakırköy Basınköy Mahallesi Kiralık Daire Arayanlara Bölge Rehberi

İstanbul Bakırköy Basınköy Mahallesi kiralık daire arayışında olan okuyucularımızın kafasında oluşan soru işaretlerini gidermek için hazırladığımız bu yazıda bölgeye dair birçok önemli noktaya değindik. Basınköy, İstanbul'un Bakırköy ilçesinde bir mahalledir. Mahallenin eski adı Zümrütyuva olarak bilinir. Basınköy, Bakırköy'ün en batı ucudur ve en tenha mahallesi olarak görülür. Küçükçekmece ilçesi ile komşudur. Cumhurbaşkanlığı Köşkü ile Belediye Başkanlığı Köşkü bu semttedir. Bu sınırlar içerisinde Bakırköy ilçesi 29,22 km² alana kuruludur. Toplam 15 mahalleden oluşmaktadır. Bununla beraberinde bölgeler olarak Bakırköy Merkez Bölge – Ataköy Bölgesi – Yeşilköy Bölgesi – Florya Bölgesinden oluşmaktadır. Bakırköy'ün yayıldığı plato, düz ve hafif dalgalı bir yüzey oluşturup, aşınımla önemli ölçüde taşınmıştır. Plato, aşınma oluklarıyla birkaç bölüme ayrılmış olmasına rağmen, vadi oluşumları son derece önemsizdir. Bakırköy ilçe alanı, doğudan batıya doğru gidildikçe dalgalı bir görünüm gösterir. Buna rağmen Bakırköy'de önemli yükseltiler görülmez. Sırtlar genel olarak kuzey-güney doğrultusunda uzanır ve Güney Marmara Denizi'ne doğru eğilimleri yitirerek yüzleşirler. Bakırköy merkezde, yükselti 20-30 metredir. İlçenin Marmara Denizi'ne olan kıyıları fazla engebeli değildir. Genel görünüm, geniş koylar ve burunlar şeklindedir. Çırpıcı, Çavuşpaşa ve Uzundere''nin aktığı kıyı alanları, alüvyonlara dolmuştur. Sakızağacı ve Bakırköy burnunda ise dalgaların etkisiyle aşınan falezler ve bunların önünde aşınma düzlükleri görülür. Bakırköy'ün Marmara Denizi'ne olan kıyıları, Florya kıyıları dışında, geniş bir yerleşme alanının kıyısı durumuna dönüşmüştür.

Bakırköy Basınköy Mahallesi Kiralık Daire Tercih Edeceklere Bölgenin Bazı Kurumları

  • Tarihi Menekşe Balıkçısı, Tarihi Balıkçılar Çarşısı, Basınköy Mahallesi İstanbul Cad, Florya Cad. 34290 Bakırköy. Tel: 0212 540 21 62. 
  • Florya Atatürk Ormanı, Basınköy mah, 34153 Bakırköy/İstanbul.
  • Milli Eğitim vakfı Özel Basınköy İlköğretim Okulu, Basınköy mah, Valikonağı Cad. Emre Sok. No:8, 34810 Bakırköy/İstanbul. Tel: 0212 425 80 20.
  • Mev Koleji, Basınköy mah, 34153 Bakırköy/İstanbul. Tel: 0212 425 80 20.
  • İstanbul Vali Köşkü, Basınköy mah, Tepe Sok. No:9, 34153 Bakırköy/İstanbul.
  • Küresel Hukuk ve Danışmanlık, Basınköy mah, Elif Sok. No:6 D:4, 34153 Bakırköy/İstanbul. Tel: 0212 482 20 46.

Siz de bu bölgeden ev kiralamak istiyorsanız Basınköy Mahallesi kiralık ev ilanlarına listeleme sayfalarımızdan bakabilirsiniz.

Bakırköy Basınköy Mahallesi Kiralık Daire Fiyatları

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 193 metrekare olarak karşımız çıkar. Basınköy Mahallesi kiralık daire fiyatları 4.068 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 21 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 44 yıldır.

Sizin de ev arayışınız hala aktifse ve bütçenizi ayarladıysanız aradığınız o evi bulmak için Basınköy Mahallesi kiralık evler ya da daire ilanlarına emlakjet.com üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.