Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Arnavutköy Mavigöl Mahallesi Kiralık Daire

araması için 8 ilan bulundu
search
Mavigöl Mahallesicancel
Arnavutköycancel
İstanbulcancel

Arnavutköy Mavigöl Mahallesi Kiralık Daire Arayanlara Yol Gösterici Bilgiler 

İstanbul Arnavutköy Mavigöl Mahallesi kiralık daire ilanları arasında aradığınız evi bulmaya çalışırken aynı zamanda bölge hakkında bilgi sahibi de olabilirsiniz. Mavigöl, Arnavutköy ilçesinin bir mahallesidir. 7 bin 683 nüfusludur. 1 milyon 555 bin 665 m² alana sahiptir.

  • Belediye tarafından yaptırılan 23 Nisan Parkı, Mavigöl Parkı, Rabia Parkı, Ensar Parkı ve Ulubatlı Hasan Parkı ile mahalledeki vatandaşlara sağlıklı ve sosyal yaşam imkânı sunmaktadır.
  • Çocuk ve gençler, mahallede yer alan Bolluca Türk Tekstil Vakfı Ortaokulu’ndan eğitim hizmeti alabilmektedir.
  • Bolluca Ensar Camii mahallenin başlıca ibadethaneleridir.
  • Arnavutköy ilçesinde ılıman iklim görülmektedir. Kış aylarında yaz aylarından çok daha fazla yağış düşmektedir. 26 mm yağışla Temmuz yılın en kurak ayıdır. Ortalama 121 yağış miktarıyla en fazla yağış Aralık ayında görülmektedir. 22.3 sıcaklıkla Ağustos yılın en sıcak ayıdır. Ocak ayında ortalama sıcaklık 4.8 olup yılın en düşük ortalamasıdır. Yılın en kurak ve en yağışlı ayı arasındaki yağış miktarı: 95 mm Yıl boyunca ortalama sıcaklık 17.5 dolaylarında değişim göstermektedir.
  • Arnavutköy’ün yüzey şekilleri, dalgalı düzlükler, küçük tepeler, vadiler, göller, barajlar, göletler, maden ocakları, tarım alanları, ormanlık ve makilik alanlardan oluşmaktadır. İlçe toprakları, kuzey ve doğu bölgelerinde tepelik ve dalgalı düzlükler, güney ve batı bölgelerinde ise hafif dalgalı düzlüklerden oluşmaktadır. İlçenin kuzey doğusunda Karadeniz’e kadar uzanan bölgede eski taş, kum ve maden ocaklarının oluşturduğu onlarca gölcük yer almaktadır.
  • İlçede bulunan Terkos Gölü, 100-150 m yükseklikteki tepelik bir arazinin kenarında, Karadeniz sahil çizgisine paralel uzanmaktadır. Göl çevresinde dalgalı düzlükler ve batıya doğru yükseklikleri giderek artan yüksek eğimli tepeler bulunmaktadır. 

Arnavutköy Mavigöl Mahallesi Kiralık Daire Bakanlara Bölge Rehberi

Mahallede bulunan önemli kurumları sizler için bir araya getirdik.

  • Mavigöl Mahalle Muhtarlığı Adres: Mavigöl Mah. Eyüp Sultan Cad. No:1 Tel: 0212 685 02 99.
  • Bolluca Türk Tekstil Vakfı Ortaokulu, Mavigöl, Ertuğrul Gazi Cad. No:66, 34287 Arnavutköy/İstanbul. Tel: 0212 685 24 41.
  • Karadeniz Gıda, Mavigöl, Aşık Seyrani Cad. 34287 Arnavutköy/İstanbul.
  • Paşa Market, Mavigöl, Akşit Sok. 22 A, 34287 Arnavutköy/İstanbul. 

Siz de bu bölgede yaşamak istiyorsanız Mavigöl Mahallesi kiralık evler ilanlarına sitemizden göz atabilirsiniz.

Arnavutköy Mavigöl Mahallesi Kiralık Daire Emlak Piyasası

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 120 metrekare olarak karşımız çıkar. Mavigöl Mahallesi kiralık daire fiyatları 1.595 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 13 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 27 yıldır.

Siz de eğer bütçenizi ayarladıysanız aradığınız evlere ulaşmak EmlakJet sayesinde artık çok kolay. Hayalinizdeki eve bir an önce yerleşmek istiyorsanız Arnavutköy Mavigöl Mahallesi sahibinden kiralık ev ilanları için listeleme sayfalarımıza göz atmanız yeterli.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Arnavutköy Kiralık Daire
Adnan Menderes Mahallesi Kiralık DaireAnadolu Mahallesi Kiralık DaireArnavutköy Kiralık DaireArnavutköy Merkez Mahallesi Kiralık DaireAtatürk Mahallesi Kiralık DaireBaklalı Köyü Kiralık DaireBaklalı Mahallesi Kiralık DaireBalaban Köyü Kiralık DaireBalaban Mahallesi Kiralık DaireBoğazköy İstiklal Mahallesi Kiralık DaireBoğazköy Kiralık DaireBolluca Kiralık DaireBolluca Mahallesi Kiralık DaireBoyalık Mahallesi Kiralık DaireÇilingir Mahallesi Kiralık DaireDeliklikaya Mahallesi Kiralık DaireDursunköy Mahallesi Kiralık DaireDurusu Kiralık DaireDurusu Mahallesi Kiralık DaireFatih Mahallesi Kiralık DaireHacımaşlı Köyü Kiralık DaireHacımaşlı Mahallesi Kiralık DaireHadımköy Kiralık DaireHadımköy Mahallesi Kiralık DaireHaraççı Kiralık DaireHaraççı Mahallesi Kiralık DaireHastane Mahallesi Kiralık DaireHicret Mahallesi Kiralık Daireİmrahor Mahallesi Kiralık Daireİslambey Mahallesi Kiralık DaireKaraburun Köyü Kiralık DaireKaraburun Mahallesi Kiralık DaireKarlıbayır Mahallesi Kiralık DaireKayabaşı Kiralık DaireMareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Kiralık DaireMavigöl Mahallesi Kiralık DaireMehmet Akif Ersoy Mahallesi Kiralık DaireMustafa Kemal Paşa Mahallesi Kiralık DaireNenehatun Mahallesi Kiralık DaireÖmerli Mahallesi Kiralık DaireSazlıbosna Mahallesi Kiralık DaireTaşoluk Kiralık DaireTaşoluk Mahallesi Kiralık DaireTayakadın Köyü Kiralık DaireTayakadın Mahallesi Kiralık DaireTerkos Kiralık DaireTerkos Mahallesi Kiralık DaireYassıören Köyü Kiralık DaireYassıören Mahallesi Kiralık DaireYavuz Selim Mahallesi Kiralık DaireYeniköy Köyü Kiralık DaireYeniköy Mahallesi Kiralık DaireYeşilbayır Mahallesi Kiralık DaireYunus Emre Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.