Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Arnavutköy Anadolu Mahallesi Kiralık Daire

araması için 13 ilan bulundu
search
Anadolu Mahallesicancel
Arnavutköycancel
İstanbulcancel

Anadolu Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahalle Rehberi

Emlakjet.com ekibi olarak kiralık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Anadolu Mahallesi kiralık daire arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan günler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile ilçenin iklim, nüfus, mahalleleri ve konut kira piyasası hakkında bilgi edinerek konut kiralama tercihinde bulunabilirsiniz.

Anadolu Mahallesi Kiralık Daire Arayan Vatandaşlar İçin İlçe Hakkında Genel Bilgilendirme

İstanbul ilinin Arnavutköy ilçesine bağlı Anadolu Mahallesi Avrupa Yakası’nda yer almaktadır. Mahalle bulunduğu konum itibari ile Marmara Bölgesi geçiş ikliminin etkisi altındadır. Anadolu Mahallesi kiralık daire arayan kişiler mahallenin alt yapısı, ulaşımı ve market bilgileri ile yakından ilgilenmektedir. Mahalle ulaşım imkanları bakımından oldukça avantajlı bir lokasyonda yer almaktadır. Mahalle içerisinde yer alan ulaşım hatları: 

  • 336M Numaralı Otobüs Hattı ve  
  • 36AY Numaralı Otobüs Hattı’dır.

Anadolu Mahallesi kiralık ev arayan kişiler ilçe içerisinde birçok alışveriş noktasının yer aldığının bilgisine ulaşmaktadır. Bu kurumlardan başlıcaları: 

  • Çelik Mega Market 1: Anadolu, Takva Sokak, 34275 Arnavutköy/İstanbul
  • Sevmiş market: Anadolu Mahallesi Necip Fazıl Caddesi No/148 Şirindere, 34275 Arnavutköy/İstanbul.
  • Elif Market: Anadolu, Susurluk Sokak, 4-6, 34275 Arnavutköy/İstanbul
  • Işık Market: Anadolu, Hamit Sokak, 34275 Arnavutköy/İstanbul.
  • Muzaffer Market: Anadolu, Taşlıçay Sokak, 34275 Arnavutköy/İstanbul.

Anadolu Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin İlçe Eğitim Kurumları Hakkında Bilgiler

İlçeden konut arayan kişiler ilçenin eğitim kurumları hakkında da detaylı araştırmalar yürütmektedir. Özellikle çocuklu aileler ilçe eğitim kurumlarının kaliteli ve konutlara yakın oluşuna oldukça önem vermektedir. İlçe eğitim kurumları bakımından oldukça zengindir. Mahalle halkından edinilen bilgilere göre ilçe eğitim kurumlarının kadroları da oldukça başarılıdır. Arnavutköy Anadolu Mahallesi kiralık daire arayan kişilerin etrafında konut tercihinde bulunabileceği okullar:

  • Mimar Sinan İlkokulu: Anadolu Gelibolu Caddesi, 34283 Arnavutköy/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 597 99 33 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Arnavutköy Cumhuriyet Ortaokulu: Anadolu, No:, Beraat Sokak, No:12, 34275 Arnavutköy/İstanbul.
  • Arnavutköy İlkokulu: Anadolu, Yıldırım Beyazıt Caddesi No:4, 34275 Arnavutköy/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 597 10 03 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Arnavutköy Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu: Anadolu Mahallesi, Başyiğit Sokak No 4, 34275 Arnavutköy/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 597 63 95 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Mehmet Akif Ersoy Lisesi: Anadolu, Muharrem Sokak, 34275 Arnavutköy/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 597 65 10 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de kiralık daire tercihini Arnavutköy ilçesinin Anadolu Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Arnavutköy Anadolu Mahallesi uygun fiyatlı kiralık daire ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret ederek tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Arnavutköy Kiralık Daire
Adnan Menderes Mahallesi Kiralık DaireAnadolu Mahallesi Kiralık DaireArnavutköy Kiralık DaireArnavutköy Merkez Mahallesi Kiralık DaireAtatürk Mahallesi Kiralık DaireBaklalı Köyü Kiralık DaireBaklalı Mahallesi Kiralık DaireBalaban Köyü Kiralık DaireBalaban Mahallesi Kiralık DaireBoğazköy İstiklal Mahallesi Kiralık DaireBoğazköy Kiralık DaireBolluca Kiralık DaireBolluca Mahallesi Kiralık DaireBoyalık Mahallesi Kiralık DaireÇilingir Mahallesi Kiralık DaireDeliklikaya Mahallesi Kiralık DaireDursunköy Mahallesi Kiralık DaireDurusu Kiralık DaireDurusu Mahallesi Kiralık DaireFatih Mahallesi Kiralık DaireHacımaşlı Köyü Kiralık DaireHacımaşlı Mahallesi Kiralık DaireHadımköy Kiralık DaireHadımköy Mahallesi Kiralık DaireHaraççı Kiralık DaireHaraççı Mahallesi Kiralık DaireHastane Mahallesi Kiralık DaireHicret Mahallesi Kiralık Daireİmrahor Mahallesi Kiralık Daireİslambey Mahallesi Kiralık DaireKaraburun Köyü Kiralık DaireKaraburun Mahallesi Kiralık DaireKarlıbayır Mahallesi Kiralık DaireKayabaşı Kiralık DaireMareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Kiralık DaireMavigöl Mahallesi Kiralık DaireMehmet Akif Ersoy Mahallesi Kiralık DaireMustafa Kemal Paşa Mahallesi Kiralık DaireNenehatun Mahallesi Kiralık DaireÖmerli Mahallesi Kiralık DaireSazlıbosna Mahallesi Kiralık DaireTaşoluk Kiralık DaireTaşoluk Mahallesi Kiralık DaireTayakadın Köyü Kiralık DaireTayakadın Mahallesi Kiralık DaireTerkos Kiralık DaireTerkos Mahallesi Kiralık DaireYassıören Köyü Kiralık DaireYassıören Mahallesi Kiralık DaireYavuz Selim Mahallesi Kiralık DaireYeniköy Köyü Kiralık DaireYeniköy Mahallesi Kiralık DaireYeşilbayır Mahallesi Kiralık DaireYunus Emre Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.