Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Mamak Akdere Mahallesi Satılık Daire

araması için 38 ilan bulundu
search
Akdere Mahallesicancel
Mamakcancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

 

Akdere Mahallesi Satılık Daire Arayanlara Mahalle Rehberi

Emlakjet.com ailesi olarak, satılık ev arayışındaki ziyaretçilerimizin hayallerindeki evi bulabilmeleri adına her türlü desteği sağlamak amacında çalışmaktayız. Ankara’nın Mamak ilçesi sınırları içerisinde bulunan Akdere Mahallesi satılık daire almak isteyenler için hazırladığımız yazımıza göz atabilirsiniz.

Akdere Mahallesi; Ankara ilinde bulunan Mamak ilçesine bağlı bir mahalledir. Güncel nüfus bilgilerine göre mahallede toplam 10.417 kişinin yaşadığı kayıtlarda yer almaktadır. Mahalle geçmişi ve tarihi hakkında bir bilgi yoktur.

Konumu bakımından merkezde bulunduğundan, yaşamak için tercih edilen mahallelerden biridir. Mahallede bir adet park, muhtarlık binası ve iki adet okul bulunmaktadır. Mamak Akdere Mahallesi, Ankara merkezinde yer almaktadır. Ankara il merkezi ve Mamak ilçesinden kalkan şehir içi minibüsleri, belediye otobüsleri ile şehrin her yerinden rahatlıkla ulaşım sağlanabilir.

Akdere Mahallesi Satılık Dairelerin Emlak Bilgisi

Evlerin satış fiyatlarını ev sahipleri ve emlakçılar tarafından birim fiyatları ile çevre evlerin fiyatlarına göre belirlemektedir. Akdere Mahallesinde emlak fiyat endeksi birim fiyatları verilerine göre;

-        Satılık daireler birim fiyatı metrekare başına 1.876 Türk Lirasıdır.

-        Ortalama büyüklüğü 120 metrekare olan evlerin satış fiyatı 225.120 Türk Lirası olarak görülmektedir.

-        Dairelerin geri dönüş/amortisman süresi ise 22 yıl olarak öngörülmektedir.

Bu hesaplanan fiyatların evin konumu, ulaşım imkanları, cephesi, bina yaşı gibi etmenlere göre değişebileceği unutulmamalıdır. Emlakçıdan ya da sahibinden Akdere Mahallesi satılık daire fiyatlarına Emlakjet.com’dan daha detaylı olarak ulaşabilirsiniz.

Akdere Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgileri

Mamak Akdere Mahallesi satılık daire arayışında olan çocuklu aileler için yaptığımız eğitim kurumları araştırmaları sonucunda; mahalle sınırları içerisinde yer alan ya da eğitimin taşımalı olarak gerçekleştirildiği okulların adres ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

      Oğuz Kaan İlkokulu: Akdere, Şht. Ayhan Babadağ Cd. No:8, 06630 Mamak/Ankara.

      Prof. Dr. Ragıp Üner Sağlık Meslek Lisesi: Akdere, 393. Sk. No:3, 06630 Mamak/Ankara.

Akdere Mahallesi Satılık Daire Arayışındakiler İçin Mahalle Devlet Kurumu Bilgisi

Akdere Mahallesi satılık ev ilanlarına bakanlar için, aldığı dairenin çevresinde bir hastalık anında kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği sağlık kurumu ve ihtiyaç anında gideceği muhtarlık, belediye ve nüfus müdürlüğü gibi kurumlarının isim ve adres bilgileri şu şekildedir:

-       Akdere Mahallesi Muhtarlığı: Akdere, Şht. Ayhan Babadağ Cd., 06630 Mamak/Ankara.

-       Mamak İlçe Devlet Hastanesi: Kayaş, 1181. Sk. No:18, 06270 Mamak/Ankara.

-       Mamak İlçe Kaymakamlığı: Hüseyingazi, Mamak Cd. No:179, 06260 Mamak/Ankara

-       Mamak Belediyesi: Hüseyingazi, Mamak Cd. No 181, 06260 Mamak/Ankara.

-       Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü: Mehtap, Asım Gündüz Cd. No:86 D:F, 06470 Mamak/Ankara.

 

 Akdere Satılık Daire

Ankara'nın yükselen semtlerinden biri olan Akdere, satılık daire arayışındakilere modern ve konforlu bir yaşam sunmaktadır. Deniz manzarası ve şehirle iç içe konumu ile dikkat çeken Fikirtepe'de, genellikle lüks daireler ve site içerisinde konutlar tercih edilmektedir. Bölgedeki alışveriş merkezleri, kafe ve restoranlar, yaşamı daha da renklendirmektedir.

 

 

 

 

 

 

 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Mamak Satılık Daire
60 Evler Satılık DaireAbidinpaşa Mahallesi Satılık DaireAkdere Mahallesi Satılık DaireAkdere Satılık DaireAkşemsettin Mahallesi Satılık DaireAltıağaç Mahallesi Satılık DaireAltınevler Mahallesi Satılık DaireAraplar Mahallesi Satılık DaireAşık Veysel Mahallesi Satılık DaireBahçeleriçi Mahallesi Satılık DaireBahçelerüstü Mahallesi Satılık DaireBalkiraz Mahallesi Satılık DaireBaşak Mahallesi Satılık DaireBayındır Mahallesi Satılık DaireBoğaziçi Mahallesi Satılık DaireBostancık Mahallesi Satılık DaireCengizhan Mahallesi Satılık DaireÇağlayan Mahallesi Satılık DaireÇiğiltepe Mahallesi Satılık DaireDemirlibahçe Mahallesi Satılık DaireDemirlibahçe Satılık DaireDerbent Mahallesi Satılık DaireDikimevi Satılık DaireDiriliş Mahallesi Satılık DaireDostlar Mahallesi Satılık DaireDurali Alıç Mahallesi Satılık DaireDutluk Mahallesi Satılık DaireEge Mahallesi Satılık DaireEkin Mahallesi Satılık DaireFahri Korutürk Mahallesi Satılık DaireGeneral Zeki Doğan Mahallesi Satılık DaireGökçeyurt Mahallesi Satılık DaireGülseren Satılık DaireGülveren Mahallesi Satılık DaireHarman Mahallesi Satılık DaireHürel Mahallesi Satılık DaireHürel Satılık DaireHüseyingazi Mahallesi Satılık DaireKaraağaç Mahallesi Satılık DaireKarşıyaka Mahallesi Satılık DaireKartaltepe Mahallesi Satılık DaireKayaş Mahallesi Satılık DaireKazım Orbay Mahallesi Satılık DaireKıbrısköy Mahallesi Satılık DaireKızılca Mahallesi Satılık DaireKöstence Mahallesi Satılık DaireKusunlar Mahallesi Satılık DaireKutludüğün Mahallesi Satılık DaireKutludüğün Satılık DaireKutlu Mahallesi Satılık DaireKüçük Kayaş Mahallesi Satılık DaireLalahan Mahallesi Satılık DaireLalahan Satılık DaireMamak Satılık DaireMehtap Mahallesi Satılık DaireMisket Mahallesi Satılık DaireMisket Satılık DaireMutlu Mahallesi Satılık DaireMutlu Satılık DaireOrtaköy Mahallesi Satılık DairePeyami Safa Mahallesi Satılık DaireSaimekadın Mahallesi Satılık DaireSiteler Satılık DaireŞafaktepe Mahallesi Satılık DaireŞahap Gürler Mahallesi Satılık DaireŞahintepe Mahallesi Satılık DaireŞehit Cengiz Topel Mahallesi Satılık DaireŞirintepe Mahallesi Satılık DaireTepecik Mahallesi Satılık DaireTuzluçayır Mahallesi Satılık DaireTürközü Mahallesi Satılık DaireÜreğil Mahallesi Satılık DaireYeni Bayındır Mahallesi Satılık DaireYeşilbayır Mahallesi Satılık DaireYukarı İmrohor Mahallesi Satılık DaireZirvekent Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.