Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bağcılar 100. Yıl Mahallesi Kiralık Daire

araması için 5 ilan bulundu
search
100. Yıl Mahallesicancel
Bağcılarcancel
İstanbulcancel

100. Yıl Mahallesi Kiralık Daire Bakanlara Bölge Hakkında Bilgiler

Kiralık daire arayışında binlerce ilan arasından size en uygun olanı bulmak için doğru yerdesiniz. İstanbul Bağcılar 100. Yıl Mahallesi kiralık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bağcılar, Osmanlı döneminde Rumların yaşadığı Mahmutbey Nahiyesi'nin köylerinden biridir. Mahmutbey nahiyesi İstanbul'un en eski yerleşim merkezlerinden biriydi.  Mahmutbey Nahiyesi 1950'li yıllarda içinde jandarma karakolu, sağlık merkezi, eczanesi, posta hanesi, Elektrik Birliği, sineması, misafirhanesi, köy muhtarlığı ve okul müdürlüğü lojmanı bulunan bir köy konağına sahipti. Bağcılar, 1992 yılına kadar Bakırköy Belediyesi'ne bağlı bir yerleşim birimi iken Kirazlı, Güneşli ve Mahmutbey semtlerinin birleştirilmesiyle belediye ve ilçe haline getirilmiştir.

100. Yıl Mahallesi Kiralık Daire Arayanlara Bölgenin Okulları

  • Özel Benim Hikayem Gülsüm Demir Anaokulu,  3-6 yaş aralığında ki çocuklara hizmet vermektedir. Okul sınıfları yaş gruplarına göre oluşturmuştur ve tam gün eğitim vermektedir. Eğitim saati 08:00-19:00 arasındadır. Okul bir bina ve bahçeye sahiptir. Çocukların işitsel olarak gelişebilmesi için okulda Müzik kulübü bulunmaktadır ve gitar dersi verilmektedir. Böylece çocukların hem farklı enstrümanları tanımaları hem de işitsel olarak gelişmesi sesleri tanıyacak hale gelmeleri amaçlanır. Okul fiziksel gelişim için Beden Eğitimi dersi vermektedir. Bu şekilde bir eğitim ile çocukların vücutlarını tanıması, güçlü bir bedene sahip olması sağlanmaktadır. İklim şartları uygun olduğu sürece çocuklara Yüzme dersi verilmesi için havuza götürülmektedir. Okulun aynı zamanda bir gezi kulübü vardır. Çeşitli geziler ile çocukların okul dışında da zaman geçirmesi ve gözlem yaparak bilgi edinmesi sağlanmaya çalışılmaktadır. Yüzyıl Mah. Veysel Karani Cad. No 26/a Bağcılar İstanbul Tel: 0212 963 20 82.
  • Özel Şafak Okulları Bağcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 100. yıl mahallesinde üniversite öncesi eğitim veren bir kurumdur. Gençlerin geleceğe en doğru eğitimle hazırlanmasını amaçlar. 100 kişilik konferans salonuna sahip okul tüm spor aktivitelerinin rahatça gerçekleştirilebileceği bir spor salonuna da sahiptir. 100. Yıl Mahallesi, 4/6. Sok. No:5, 34204 Bağcılar/İstanbul.
  • Türkiye İstanbul Ticaret Odası İlkokulu, 100.yıl Mahallesi Kışla Caddesi 18. Sokak No6 Bağcılar İstanbul. Ziya Gökalp Ortaokulu, 100. Yıl Mah. 8. Sokak No16 Bağcılar/İstanbul.

Siz de bu bölgede yaşamak istiyorsanız 100. Yıl Mahallesi kiralık daire ilanlarını sitemizden inceleyebilirsiniz.

100. Yıl Mahallesi Kiralık Daire Fiyatları

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 100 metrekare olarak karşımız çıkar. 100. yıl Mahallesi kiralık daire fiyatları 1.218 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 12 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 20 yıldır.

Siz de bu bölgeden ev arıyorsanız ilanlara bakmak için ise 100. Yıl Mahallesi kiralık ev ilanları için listeleme sayfalarımıza göz atmanız yeterli.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.