Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Çankaya Aşıkpaşa Mahallesi Satılık Daire

araması için 50 ilan bulundu
search
Aşıkpaşa Mahallesicancel
Çankayacancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Aşıkpaşa Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin İlçe Tanıtım Rehberi

Emlakjet.com ailesi olarak bölgede ki en güvenilir, en kaliteli ve en uygun evleri sizlere sunmak için oluşturduğumuz bu tanıtım rehberinde; bu defa Aşıkpaşa Mahallesi satılık daire arayanlarımız için Ankara’nın Çankaya ilçesinin mahallerinden biri olan Aşıkpaşa Mahallesi’ne doğru bir yolculuğa çıkıyoruz. Çankaya ilçesi, İç Anadolu Bölgesi’nde Ankara’ya bağlı bir ilçe olarak kuzeybatısındaki Yukarı Sakarya Bölümü’nde yer alır. Sınırları, doğudan ve kuzeydoğudan Ankara iline bağlı olan Mamak ve Altındağ, güneyden Gölbaşı, batıdan ise Etimesgut ilçeleriyle çizilmiştir. Tarih öncesi çok eski uygarlıklara ev sahipliği yapan Çankaya ilçesi sırasıyla Hattiler, Hititler, Frigyalılar, Lidyalılar, Pers İmparatorluğu, Makedonya Krallığı, Galatlar, Roma İmparatorluğu, Doğu Roma İmparatorluğu, Büyük Selçuklu İmparatorluğu, Anadolu Selçuklu Devleti, Ahiler, Osmanlı İmparatorluğu ve Türkiye Cumhuriyeti gibi devletlere ev sahipliği yapmıştır. İlçe, Ankara’da gerçekleştirilen kültürel organizasyonların merkezi konumunda yer alır. Bunlardan bazıları; Ankara Uluslararası Film Festivali, Ankara Uluslararası Tiyatro Festivali, Ankara Uluslararası Müzik ve Ankara Caz Festivalleri’dir.  Bu ilçeye bağlı olan Aşıkpaşa Mahallesi ise 2020 yılı TUİK son nüfus bilgilerine göre 9.503 nüfusa sahip olup Çankaya’nın az nüfuslu merkez mahallerinden biri olarak yerini almaktadır. 

 

Aşıkpaşa Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Kurum, Etkinlik ve Ulaşım Bilgileri

Memur veya çalışan olup bu mahalle ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz bir durumunuz var ise Çankaya ilçesinin Aşıkpaşa Mahallesi’ne ait yakın civarlarda ki başlıca bilmeniz gereken ve ihtiyaç duyabileceğiniz resmi ve özel kurumlar şunlardır: 

Aşıkpaşa Mahallesi’ne ait 1 tane devlet kurumu bulunmaktadır. Bunlar;

Aşıkpaşa Mahallesi Muhtarlığı, Aşıkpaşa Mahallesi, Ziya Oralay Caddesi, No: 357, Muhtarlık Binası, 0312 437 97 13,

Aşıkpaşa Mahallesi’ne ait 1 tane eğitim kurumu bulunmaktadır. Bunlar;

Timur Ortaokulu, Aşıkpaşa Mahallesi, Vedat Dalokay Caddesi, 214 Sokak, No:88 Çankaya/Ankara, 0312 437 94 43,

Çankaya Aşıkpaşa Mahallesi satılık konut arayanlar için bu bölgeye ilçe dışı ve mahalle içi ulaşım, yakın çevreden EGO Hattı, Taksi ve Minibüs aracılığı ile sağlanmaktadır. 

 

Aşıkpaşa Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin İlçe Konut Fiyat Bilgisi

Emlakjet’in satılık ev fiyatları doğrultusunda oluşturduğumuz Çankaya ilçesinin Aşıkpaşa Mahallesi’ne ait fiyatlar, dairelerin konumuna, yaşına, metrekaresine, oda sayılarına, otobüs duraklarına, manzarasına, etkinlik alanlarına, okullara, hastanelere veya devlet kurumlarına olan yakınlıklarına göre değişimler gösterebilir. Dilerseniz bu evleri Aşıkpaşa Mahallesi’nde eşyalı veya eşyasız şekilde bulabilirsiniz. Eğer ki memur veya çalışan olup bu mahalle ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz bir durumunuz var ise örneğin; Çankaya’nın merkez bir mahallesinden ev satın alıp Aşıkpaşa Mahallesi’ne gün içerisinde belli saatlerde gelen toplu taşıma araçlarıyla ulaşıp kendinize farklı alternatif çözümler de üretebilirsiniz. Eğer Çankaya ilçesinin Aşıkpaşa Mahallesi’nde satılık daire, bina, arsa, müstakil ev veya dükkan almak gibi bir fikriniz var ise bu konuda daha detaylı bir yardım almak için Emlakjet.com listeleme sayfasına Ankara Çankaya Aşıkpaşa Mahallesi satılık daire sahibinden yazarak istediğiniz kriterlerde ki evleri seçeneklerden filtreleyip emlakçılarımız veya ev sahiplerimizle iletişime geçebilirsiniz.

 

Aşıkpaşa Mahallesi Satılık Daire & Aşıkpaşa Mahallesi Satılık Ev İlan Arama Rehberi

Aradığınız evi en kısa sürede güvenle bulabilmek için en doğru yerdesiniz. Aşıkpaşa Mahallesi satılık daire ilanlarına EmlakJet'ten ulaşabilirsiniz. Aşıkpaşa Mahallesi satılık daire arayışınızda aradığınız özellikteki evleri bulabilirsiniz. Satılık daire arayışınızda sıfır yapılar, birkaç yıl içerisinde yapılmış yapılar ya da daha eski binalara uygun fiyatlı seçenekler ile sahip olabilirsiniz. Her geçen gün daha da gelişen Bölge ihtiyaç ve beklentilerinize uygun konutlara ev sahipliği yapıyor. Bölgedeki sosyal hayat, ulaşım ve alışveriş olanakları ile ön plana çıkan Aşıkpaşa Mahallesi satılık daire ilanlarını keşfetmek için EmlakJet'te yer alan ilanları inceleyin. 

 

Aşıkpaşa Mahallesi Satılık Daire İlanları ve Fiyatları

Aşıkpaşa Mahallesi satılık daire fiyatları arasında bütçenize en uygun olan evi bulabilirsiniz. Gittikçe gelişen bölgede satılık daire fiyatları birçok faktöre bağlı olarak değişiyor. Evin metrekaresi, konumu, oda sayısı, ısıtması, bina yaşı, asansörünün olup olmaması, bulunduğu kat ve sahip olduğu diğer ek özelliklere göre dairelerin fiyatları değişmektedir. Beklentilerinize ve bütçenize en uygun evi bulmak için sayfadaki ilanları inceleyebilirsiniz. 

 

Aşıkpaşa Mahallesi Satılık Daire 3+1

Aşıkpaşa Mahallesi satılık daire 3+1 ilanlarını sitemizden inceleyebilirsiniz. Ailenizle geniş ve ferah bir evde yaşamak için 3 oda ve 1 salon ev arayışında iseniz doğru adrestesiniz. EmlakJet'teki 3+1 ilanları ile istediğiniz bölgede aradığınız kriterlere uygun daireleri kolayca bulabilirsiniz. Aradığınız 3 oda bir salon daire ilanları ile istediğiniz eve kavuşun!

 

Aşıkpaşa Mahallesi Satılık Daire 2+1

Aşıkpaşa Mahallesi satılık daire 2+1 ilanları sitemizde sizleri bekliyor. EmlakJet sahibinden 2+1 satılık daire ilanları ile sizi aradığınız eve kavuşturuyor. Uygun fiyatlı ilanlar, aradığınız konumda, istediğiniz metrekarede incelenmek üzere sayfamızda sizleri bekliyor. EmlakJet aracılığıyla daire sahipleriyle doğrudan iletişime geçebilir ve daireler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Aile dostu ve uygun fiyatlı 2 oda 1 salon ev ilanlarını sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

 

Aşıkpaşa Mahallesi Satılık Daire 1+1

Aşıkpaşa Mahallesi satılık daire 1+1 ilanları ile aradığınız eve sahip olabilirsiniz. 1 oda 1 salondan oluşan evler için sayfamızdaki ilanları inceleyebilirsiniz. Daha çok öğrenciler, tek yaşayanlar ya da çocuksuz aileler tarafından tercih edilen 1+1 dairelere daha çok modern konut yapılarında ve rezidanslarda rastlanıyor. Bu yapı tipinde genel olarak mutfak salonun içinde yer alıyor. EmlakJet tarafından sizin için hazırlanan ilanlar aracılığıyla aradığınız o dairede yaşamaya başlayabilirsiniz. 

 

Aşıkpaşa Mahallesi Satılık Daire Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Aşıkpaşa Mahallesi satılık daire ararken, dikkatli bir şekilde hareket etmek oldukça önemlidir. Satılık daire arayışınızda ilk olarak, bütçenizi net bir şekilde belirlemelisiniz. Ardından, konum faktörüne dikkat etmelisiniz. Dairenin bulunduğu bölgenin güvenliği, ulaşım imkanları, altyapı olanakları, işyerinize ya da okula olan uzaklığı gibi faktörlere de dikkat etmelisiniz. Dairenin fiziksel durumunu da incelemek de gereklidir. Yapısal problemler ya da bakım gerektiren alanlar ilerleyen dönemlerde size ek masraflar çıkarabilir. Evde yaşamaya başlamadan önce eve ne kadar masraf yapılacağını belirlemelisiniz. Ayrıca tapu ve diğer tüm hukuki belgelerin eksiksiz ve güncel olduğundan emin olmalısınız. Yaşayacağınız ya da yatırım yapacağınız evi seçerken acele etmek yerine detaylı araştırma yapmak sizi ilerleyen zamanlarda oluşabilecek problemlerden kurtaracaktır. 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Çankaya Satılık Daire
100. Yıl Mahallesi Satılık Daire100. Yıl Satılık Daire50. Yıl Mahallesi Satılık DaireAhlatlıbel Mahallesi Satılık DaireAhlatlıbel Satılık DaireAkarlar Mahallesi Satılık DaireAkpınar Mahallesi Satılık DaireAlacaatlı Mahallesi Satılık DaireAlacaatlı Satılık DaireAnıttepe Mahallesi Satılık DaireAnıttepe Satılık DaireArka Topraklık Mahallesi Satılık DaireAşağı Ayrancı Satılık DaireAşağı İmrahor Mahallesi Satılık DaireAşağı Öveçler Mahallesi Satılık DaireAşıkpaşa Mahallesi Satılık DaireAta Mahallesi Satılık DaireAydınlar Mahallesi Satılık DaireAyrancı Mahallesi Satılık DaireAziziye Mahallesi Satılık DaireBademlidere Mahallesi Satılık DaireBağcılar Mahallesi Satılık DaireBahçelievler Mahallesi Satılık DaireBahçelievler Satılık DaireBakanlıklar Satılık DaireBalgat Mahallesi Satılık DaireBalgat Satılık DaireBarbaros Mahallesi Satılık DaireBayraktar Mahallesi Satılık DaireBeşevler Satılık DaireBeysukent Satılık DaireBeytepe Mahallesi Satılık DaireBeytepe Satılık DaireBilkent Satılık DaireBirlik Mahallesi Satılık DaireBirlik Satılık DaireBoztepe Mahallesi Satılık DaireBüyükesat Mahallesi Satılık DaireBüyükesat Satılık DaireCebeci Mahallesi Satılık DaireCebeci Satılık DaireCevizlidere Mahallesi Satılık DaireCevizlidere Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÇamlıtepe Mahallesi Satılık DaireÇankaya Mahallesi Satılık DaireÇankaya Satılık DaireÇavuşlu Mahallesi Satılık DaireÇayyolu Mahallesi Satılık DaireÇayyolu Satılık DaireÇiğdem Mahallesi Satılık DaireÇukurambar Mahallesi Satılık DaireÇukurambar Satılık DaireDevlet Mahallesi Satılık DaireDikmen Satılık DaireDilekler Mahallesi Satılık DaireDodurga Mahallesi Satılık DaireDoğuş Mahallesi Satılık DaireDumlupınar Mahallesi Satılık DaireEhlibeyt Mahallesi Satılık DaireEmek Mahallesi Satılık DaireErtuğrulgazi Mahallesi Satılık DaireErzurum Mahallesi Satılık DaireEsatoğlu Mahallesi Satılık DaireEti Mahallesi Satılık DaireEvciler Mahallesi Satılık DaireEymir Satılık DaireFakülteler Mahallesi Satılık DaireFidanlık Mahallesi Satılık DaireGaziosmanpaşa Mahallesi Satılık DaireGaziosmanpaşa Satılık DaireGökkuşağı Mahallesi Satılık DaireGöktürk Mahallesi Satılık DaireGüvenevler Mahallesi Satılık DaireGüzeltepe Mahallesi Satılık DaireHacı Bayram Satılık DaireHarbiye Mahallesi Satılık DaireHilal Mahallesi Satılık DaireHuzur Mahallesi Satılık DaireHürriyet Satılık Daireİleri Mahallesi Satılık Daireİlkadım Mahallesi Satılık Daireİlkbahar Mahallesi Satılık Daireİlker Mahallesi Satılık Daireİlker Satılık Daireİncesu Mahallesi Satılık Daireİncesu Satılık Daireİşçi Blokları Mahallesi Satılık DaireKarahasanlı Mahallesi Satılık DaireKarakusunlar Satılık DaireKarapınar Mahallesi Satılık DaireKarataş Mahallesi Satılık DaireKavaklıdere Mahallesi Satılık DaireKavaklıdere Satılık DaireKazım Özalp Mahallesi Satılık DaireKeklik Pınarı Mahallesi Satılık DaireKırkkonaklar Mahallesi Satılık DaireKırkkonaklar Satılık DaireKızılay Mahallesi Satılık DaireKızılay Satılık DaireKızılırmak Mahallesi Satılık DaireKocatepe Mahallesi Satılık DaireKocatepe Satılık DaireKolej Satılık DaireKonutkent Mahallesi Satılık DaireKonutkent Satılık DaireKorkutreis Mahallesi Satılık DaireKorukent Satılık DaireKoru Mahallesi Satılık DaireKömürcü Mahallesi Satılık DaireKurtuluş Satılık DaireKüçükesat Mahallesi Satılık DaireKüçükesat Satılık DaireKültür Mahallesi Satılık DaireMalazgirt Mahallesi Satılık DaireMaltepe Mahallesi Satılık DaireMaltepe Satılık DaireMebusevleri Mahallesi Satılık DaireMeşrutiyet Mahallesi Satılık DaireMetin Akkuş Mahallesi Satılık DaireMetin Oktay Mahallesi Satılık DaireMimar Sinan Mahallesi Satılık DaireMuhsin Ertuğrul Mahallesi Satılık DaireMurat Mahallesi Satılık DaireMustafa Kemal Mahallesi Satılık DaireMustafa Kemal Satılık DaireMutlukent Mahallesi Satılık DaireMutlu Satılık DaireMürsel Uluç Mahallesi Satılık DaireNaci Çakır Mahallesi Satılık DaireNamık Kemal Mahallesi Satılık DaireNasuh Akar Mahallesi Satılık DaireOğuzlar Mahallesi Satılık DaireOran Mahallesi Satılık DaireOran Satılık DaireOrta Doğu Teknik Üniversitesi ( ODTÜ ) Satılık DaireOrta İmrahor Mahallesi Satılık DaireOsman Temiz Mahallesi Satılık DaireÖn Cebeci Mahallesi Satılık DaireÖveçler Mahallesi Satılık DaireÖveçler Satılık DaireProf. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi Satılık DaireRemzi Oğuz Arık Mahallesi Satılık DaireSağlık Mahallesi Satılık DaireSancak Mahallesi Satılık DaireSeyranbağları Mahallesi Satılık DaireSeyranbağları Satılık DaireSokullu Mehmet Paşa Mahallesi Satılık DaireSokullu Satılık DaireSöğütözü Mahallesi Satılık DaireSöğütözü Satılık DaireŞehit Cengiz Karaca Mahallesi Satılık DaireŞehit Cevdet Özdemir Mahallesi Satılık DaireTandoğan Satılık DaireTınaztepe Mahallesi Satılık DaireTohumlar Mahallesi Satılık DaireTopraklık Mahallesi Satılık DaireTunalı Satılık DaireTürkkonut Satılık DaireUmut Mahallesi Satılık DaireÜmitköy Satılık DaireÜmit Mahallesi Satılık DaireÜniversiteler Mahallesi Satılık DaireYakupabdal Mahallesi Satılık DaireYaşamkent Mahallesi Satılık DaireYaşamkent Satılık DaireYayla Mahallesi Satılık DaireYenişehir Satılık DaireYeşilkent Mahallesi Satılık DaireYıldızevler Mahallesi Satılık DaireYıldız Satılık DaireYukarı Ayrancı Satılık DaireYukarı Bahçelievler Mahallesi Satılık DaireYukarı Dikmen Mahallesi Satılık DaireYukarı Öveçler Mahallesi Satılık DaireYücetepe Mahallesi Satılık DaireZafertepe Mahallesi Satılık DaireZafertepe Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.