VakıfBank Konut Kredisi Faiz Oranını Arttırdı

VakıfBank konut kredisi faiz oranlarında bir kez daha artış uyguladı. Banka geçtiğimiz Salı günü konut kredisi faiz oranlarını attırmıştı.

VakıfBank konut kredisi faiz oranlarında bu hafta içinde ikinci kez faiz artışı uyguladı. Konut kredisi faiz oranlarını önce yüzde 1.28’den yüzde 1.45’e çıkaran banka bugün yaptığı faiz artışı ile konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1.55 olarak uygulamaya başladı. Kredi Pazarı'nın haberine göre VakıfBank konut kredisi faiz oranları kapsamında 120 ay vadeye kadar yüzde 1.55 tabela konut kredisi faiz oranı kullandırıyor. Banka ayrıca kentsel dönüşüm konut kredilerinde de yüzde 1.55 faiz oranı uyguluyor. VakıfBank kampanyalı konut kredisi ürünü olan banka gayrimenkulü konut kredisi kampanyası kapsamında kendi mülkü konutların satışında yüzde 0.98 faiz oranı ile konut kredisi kullandırmaya devam ediyor.

VakıfBank Konut Kredisi Nasıl Hesaplanır?

VakıfBank konut kredisi hesaplama işleminin örneklenmesi gerekirse, 10 yıl vadede 100 bin TL konut kredisi için konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık ödemeleri 1.840 TL oluyor. Krediye yapılan toplam ödeme tutarı ise 220 bin TL’ ye karşılık geliyor.

0 Takipçi