Kar Yapı Edonia Garden Kampanyası Uzatıldı

Kar Group’un Pendik’te projelendirdiği Edonia Garden projesinde gerçekleştirilen yıl sonu kampanyasına 2019 yılında da devam ediliyor. 2018 yılının sona ermesi ile bitirilmesi planlanan kampanya yatırımcıların yoğun ilgisi ile karşılaşıldığından dolayı Mart 2019’un sonuna kadar uzatıldı.

Kar Group’un Pendik bölgesinde inşaat çalışmalarını sürdürdüğü Edonia Garden projesinde hayata geçirilen kampanya Mart 2019’un sonuna kadar devam edecek. Konut yatırımcılarına kampanya dahilinde, peşin fiyatına yüzde 25 peşinat kalanı teslimde öde' ya da peşin fiyatına yüzde 35 peşinat ve 36 ay taksit fırsatıyla ev sahibi olabilecekler. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, kampanyanın talep üzerine uzatıldığına dikkat çekti. Üçüncü, " Kar Yapı Edonia Garden yıl sonu kampanyası 2018 yılı sonuna kadar geçerli olması planlanıyordu. Ancak kampanyamıza gelen yoğun talep üzerine kampanyamızı 31 Mart'a kadar uzattık. Bu sene yarım asırlık bir şirket olmanın gururunu ve mutluluğunu yatırımcılarımızla paylaşıyoruz. Peşin 254 bin TL'den başlayan fiyatlarla sunduğumuz projemizde yıl sonuna özel çalıştığımız kampanyamızın süresini uzattık. Konut almak isteyenlere iki farklı ödeme seçeneği sunuyoruz. Vade farkı almadan faizsiz isteyen 'peşin fiyatına yüzde 25 peşinat ve kalanı teslimde öde' seçeneğini, isteyen faizsiz, vade farksız yüzde 35 peşinat ve şirket bünyesinde 36 ay eşit taksit' fırsatını seçebiliyor. Bu fırsatları değerlendirerek projemizden daire alan yatırımcılarımıza Edonia Garden projesindeki daireleri 2020 yılının ilk çeyreğinde teslim etmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu

Edonia Garden Projesi S osyal Donatılarıyla Dikkat Çekiyor

Edonia Garden projesi , 4 blokta 10’ar kat olmak üzere toplamda 388 konut ve 12 adet ticari üniteden oluşuyor. Dairelerin metrekare büyüklüklerinin brüt 62.49 metrekare ile 147.41 metrekare arasında değiştiği projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daireler bulunuyor. Dokuz dönümlük peyzaj ve açık alanı bulunan projede, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, basketbol sahası, fitness center, hamam, sauna, buhar odası, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, kafeterya, süs havuzları ve yürüyüş yolları yer alıyor. Edonia Garden, iki katlı otopark ve her daireye özel bir araçlık alan imkanları yer alıyor.

Merkezi Lokasyonlara Yakın Konum

Merkezi noktalara yakınlığı ile dikkat çeken Edonia Garden projesi, Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 1,5 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 3 kilometre, 70 dönüm üzerine yeni yapılacak olan Gedik Üniversitesi kampüsüne 500 metre ve hızlı feribota ise 7 kilometrelik bir uzaklıkta yer alıyor. Pendik Hızlı Tren Garı ile Pendik Devlet Hastanesi’ne yakınlığı ile de dikkat çeken proje, önünden geçen ve tamamlanmak üzere olan Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden bağlantı yolu ile Pendik Marina, Tuzla Marina ve Marmaray’a da kolay ulaşım sağlayan bir konumda yükseliyor.

0 Takipçi