Elite Concept Projesinde Babalar Günü Kampanyası

Şua İnşaat tarafından projelendirilen Elite Concept projesinde yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı da uygulanıyor.

Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen Elite Concept projesinde Babalar Günü’ne özel 5 bin TL değerinde elektronik eşya çeki hediye ediyor. 10-23 Haziran tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında hediye çekine ek olarak yüzde 10 indirim ve 36 ay sıfır faiz fırsatı sunan Şua İnşaat, aynı zamanda kişiye özel ödeme planı da uyguluyor. Elite Concept, eğlence, kültür, alışveriş, yatırım ve hayatın tam merkezindeki konumu ve İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla dikkat çekiyor. Kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alan Elite Concept, Fikirtepe’nin en merkezi lokasyonunda bulunuyor. Kentsel dönüşüm başladıktan sonra 4 yılda konut fiyatlarının yüzde 188 arttığı Fikirtepe’nin, projeler tamamlandığında fiyatların daha da artması sonucu İstanbul’un en çok prim yapacak lokasyonu olması bekleniyor.

‘Elite Concept projesi ulaşım akslarının yakınında yer alıyor’

Elite Concept projesi ulaşım imkanları ile de dikkat çekiyor. E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alan Elite Concept yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede konumlanıyor. Proje ayrıca birçok eğitim kurumu, hastane ve alışveriş merkezine sadece birkaç dakikalık mesafede bulunuyor. Yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılan Elite Concept’in sosyal tesisleri içinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor. Ayrıca bölgenin kendi içerisinde açık teras bahçeleri bulunan tek projesi olma özelliğini taşıyor. Blok zeminlerinde yer alan çarşı caddedeki mağazaların ise giyimden gıdaya, eczaneden markete, banka şubelerinden ATM’lere kadar tüm önemli ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde tasarlanması planlanıyor.

0 Takipçi