Büyükyalı İstanbul Projesi Evim Türkiye Fuarı’nda Sergilenecek

Büyükyalı İstanbul, Almanya Düsseldorf'ta düzenlenen ‘Evim Türkiye Fuarı’ ile Avrupa’da yaşayan ve Türkiye’den ev sahibi olmak isteyen Türkler ile yabancı yatırımcılara uygun fiyatlarla ev sahibi olma imkanı sunuyor.

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Emlak Konut GYO güvencesiyle, İstanbul Boğazı’nın girişinde hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul , yarın Almanya Düsseldorf’ta düzenlenecek ‘Evim Türkiye’ fuarına katılacak. Büyükyalı fuarda, Avrupa’da yaşayan ve Türkiye’de ev sahibi olmak isteyen Türkler ve yabancı yatırımcılarla bir araya gelerek iyi yaşamı anlatacak. Döviz kurlarındaki dalgalanmalar ve yabancıya satışta sunulan olanaklarla Türkiye’den ev almanın çok daha cazip hale geldiğini vurgulayan Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “Satışların TL olarak gerçekleştiği Büyükyalı İstanbul projesi , Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımız ve yabancı yatırımcılar için çok ciddi, kaçırılmayacak bir fırsat oluştu. Büyükyalı’nın en çok tercih edilen proje olduğu 2018 yılında, satışlarımızın önemli bir kısmını, bu fırsatı değerlendirmek isteyen alıcılara gerçekleştirdik. Evim Türkiye fuarı ile Türkiye’ye gelme fırsatı bulamayan konut alıcılarına, Büyükyalı’yı ve 2019 yılında başlayacak ‘iyi yaşam’ı anlatarak, onları sunduğumuz fırsatlar konusunda ilk ağızdan bilgilendireceğiz” dedi.

Büyükyalı İstanbul daire teslimleri Eylül’de

Sakinlerini ihtiyaç duyulan her şeye üstün bir kalite ve kusursuz bir hizmet anlayışıyla ulaştırmayı amaçlayan ve “iyi yaşam” felsefesiyle fark yaratan Büyükyalı, İstanbul Boğazı’nın girişinde Kazlıçeşme sahil bandında yeni bir deniz semti olarak yükseliyor. Büyükyalı İstanbul daire teslimleri Eylül ayında başlayacak. Farklı yaşam tarzlarının tüm ihtiyaçlarına cevap veren farklı konsept ve büyüklüklerde daire seçenekleri yer aldığı projede bulunan Fendi Casa bloğu, Türkiye’nin ilk gerçek loft daireleri ile de benzersiz, çok özel yaşam alternatifleri sunuyor.

Büyükyalı furnished by Fendi Casa bloğu lüks yaşamın merkezi olacak

Büyükyalı’nın, her ayrıntısında Fendi Casa çizgisini taşıyan Büyükyalı furnished by Fendi Casa bloğu , hayata değer katan gerçek lüksü yaşamak isteyenler için benzersiz bir fırsat sunuyor. Panoramik deniz manzarasına sahip bloğun lobisinden ortak alanlarına, dairelerin yatak odasından mutfağına, banyosundan salonuna, dolaplarından parkelerine, kapı kollarından armatürlerine kadar her detay Fendi Casa imzası ve şıklığını taşıyor.


0 Takipçi