Bumerang Kartal Projesinde Sona Yaklaşıldı

Kartal'ın merkezi lokasyonunda yer alan Bumerang Kartal projesinde dış cephe yapımına başlandı.

Bumerang Kartal projesinde dış cephe kaplamasına başlandı. 41 kattan oluşan Bumerang Kartal'ın dış cephe kaplamasını Şenyuva ve Çuhadaroğlu üstlendi. Uygulanacak alüminyum stick cephe sistemlerinin kaba yapı ile birleştiği hat boyunca sürekli olarak teşkil edilecek bağlantılar, içeriden buhar sızdırmaz, dışarıdan su ve rüzgar (hava) geçirmezlik prensibine; su ve hava geçirimsizliği sağlamak için de kısmi buhar geçirimli özelliğe sahip. Camlar ise güneş koruma ve yüksek ısı yalıtım kaplamalı özelliklerine sahip olan projenin kat geçişlerinde ise yangına dayanıklı alev ve duman bariyerleri yer alıyor. Yangına dayanıklı alev ve duman bariyerleri sadece tavan-cephe birleşiminde değil, ayrıca düşey duvar-cephe birleşimlerinde de uygulanacak. Kaba inşaatın tamamlandığı Bumerang Kartal dış cephe tasarımıyla hem enerji tasarrufu sağlıyor hem de yangına dayanıklılığı ile can güvenliğini üst seviyelere taşıyor.

Bumerang Kartal teslim tarihi Eylül 2020

Ulaşım anlamında önemli bir lokasyonda yer alana proje, Kartal Metrosu'na 1 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. Kapanmaz koru ve deniz manzarasına sahip ve doğa dostu özellikleriyle dikkat çekerken, projenin çevresinde adliye, hastane, AVM, havalimanı gibi önemli merkezler yer alıyor. Katların birbirini görmediği, 9. kat itibarıyla Adalar manzarasına sahip olan Bumerang Kartal teslim tarihi Eylül 2020 olarak belirlendi.

Bumerang Kartal projesi 190 adet bağımsız alandan oluşuyor

60 bin metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip, 10 bin metrekare arsa üzerine konumlandırılan Bumerang Kartal projesi 190 adet bağımsız bölüm ve 14 adet mağazadan oluşuyor. Ofis ve dairelerin 64 metrekare ila 374 metrekare arasında değiştiği Bumerang Kartal projesinde metrekare fiyatı 6 bin 900 liradan başlıyor. Kentsel dönüşüm projesi olan Bumearang Kartal'da yatırımcılara yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Yatırımcıların konut kredisinden faydalanabildiği Bumerang Kartal'da ayrıca şirket bünyesinde yüzde 50’i peşin, geri kalan yüzde 50'ı proje bitiş tarihine kadar 0 komisyonla vadelendirme seçenekleri bulunuyor.

0 Takipçi