Ramazan'da Ev Aramanın 5 Kolay Yolu

Ramazan'da Ev Aramanın 5 Kolay Yolu

On bir ayın sultanı Ramazan sonunda geldi ve oruçlar tutulmaya başladı. Bu yıl havaların ısınmasına denk gelen Ramazan oruç tutmayı normalden biraz daha zorlaştırmış durumda. Bir de Ramazan ayı içerisinde oruç tutarak ev bakıyorsanız, işinizi kolaylaştıracak çözümleri sizin için bu yazıda derledik.

Ramazan'da Ev Aramanın 5 Kolay Yolu

Uygun Saatleri Bekleyin

Hepimizin bildiği gibi güneş saat tam 12’de tepemizde olur ve 16:00’a kadar bulunduğu açılar güneş ışınlarının direkt açılarla bize ulaşmasını kolaylaştırır. Eğer oruç tutuyorsanız; saat 16:00 itibari ile ev bakmanız, vücudunuzda kalan suyu idareli kullanmanız açısından önemli olacaktır.

Ramazan'da Ev Aramanın 5 Kolay Yolu_1

İnternet veya Mobilden Arayın

İnternetten veya mobil uygulamalardan ev aramak herkesin aklına ilk gelen şeylerden bir tanesi olabilir. Fakat kötü emlak siteleri ve uygulamalarında yaşanan kopya ilan, yanlış adres verme gibi durumlardan dolayı kullanıcılar, sokak sokak dolaşıp, evleri gezmek zorunda kalıyor. Fakat Emlakjet internet sitesi ve uygulamasında böyle güvensizlikler yok. Yakınında Ara özelliği ile çevredeki evlere kolayca bakabilir, bir tık ile hızlıca emlak danışmanı ile görüşebilirsiniz.

Ramazan'da Ev Aramanın 5 Kolay Yolu_2

Arkadaşlarınızla Ev Bakın

Bu sayede sohbet ederek vakit geçirebilir, iftarı hızlıca getirebilirsiniz. Eğer arkadaşınız da niyetliyse, ilk başlıkta söylediğimiz gibi saat 16:00’dan sonra aramanızı tavsiye ederiz. Ancak niyetliyseniz, ani sıvı kaybına uğramamak için mobil veya internetten ev bakmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca Emlakjet üzerinden Birlikte Ara özelliği ile yine arkadaşlarınızla ev bakabilir, hayalinizdeki eve birçok ilana bakarak kavuşabilirsiniz.

Ramazan'da Ev Aramanın 5 Kolay Yolu_3

Sahurda Bolca Su Tüketin

İftar saatine kadar ev bakacağınızı ve dışarıda olacağınızı düşünürsek, sıvı kaybına uğrayarak sağlığınızı tehlikeye atma durumunuz söz konusu. Bunun için sahurda su içerek susuz kalma riskini minimuma indirebilir, küçük molalar vererek ev bakabilirsiniz.

Ramazan'da Ev Aramanın 5 Kolay Yolu_4

Giyiminize Dikkat Edin

Güneşi çekecek siyah renkler giymekten kaçının. Siyah renk güneş ışınlarını soğurduğu için vücut sıcaklığınızın artmasına ve fazla terlemenize neden olabilir. Su kaybını önlemek için beyaz veya açık renkli kıyafetler giymenizi öneririz. Ayrıca güneşten korunmak için şapka veya şemsiye kullanmanız, ev bakarken iftara kadar rahat etmenize yardımcı olacaktır.

0 Takipçi