Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!

Bodrum, Datça, Marmaris, Fethiye gibi gözde tatil beldelerini içeren Muğla’nın sahil şeridi, yazlık konutta en çok tercih edilen bölgelerin başında geliyor. Teknolojik altyapının sağlanması ve bölgeye hastane, okul gibi yatırımlar yapılmasıyla için bu projelerde dört mevsim yaşanabiliyor. Kıyı kesimlerindeki pek çok proje, özel plaja ve bu plaja asansörle evinizden inebildiğiniz özel sistemlere de sahip. İşte bu bölgede yazlık konut olarak da değerlendirilen 36 markalı konut projesi…

Türkiye’nin yaz tatili için en çok tercih edilen ilçelerinden Bodrum, Datça, Marmaris ve Fethiye’yi içine alan Muğla’nın sahil kesimleri, yazlık almak için ideal yerler olarak öne çıkıyor. Şehirde birkaç sene önce sıradan bir koy olan pek çok bölge artık canlı birer merkez haline geldi. Bu bölgelerde prestijli okullar, hastaneler, AVM’ler birbiri ardına açılıyor. Durum böyle olunca bu beldelerde sadece yazın değil, yılın dört mevsimi oturmak amacıyla ev alanların sayısı her geçen yıl artıyor. Bu da hayata geçirilen projelerin kalitesini hızla yükseltiyor.

Plaja evden direkt asansörle inilen projeler revaçta

Muğla’da sadece yazın konaklamak, yaşadığınız şehrin stresinden arınmak amacıyla bir ev satın alıyorsanız bu evin plajlara ve marketlere yakınlığını göz önünde bulundurmalısınız. Kıyı kesimlerindeki pek çok proje özel plaja ve bu plaja asansörle evinizden inebildiğiniz özel sistemlere sahip. Bu da tatili daha konforlu kıldığı için, özellikle tercih ediliyor.

Yazlık evde ilk adres Bodrum

Muğla’dan yazlık satın alırken incelenen ilk belde elbette ki Bodrum. Bodrum’un özellikle Turgutreis, Aratepe, Gündoğan, Güvercinlik, Tilkicik, Kadıkalesi, Ortakent ve Adabükü gibi koy ve mevkilerinde pek çok prestijli proje bulunuyor.

TED, Amerikan Kültür, Özel Marmara gibi kolejlerin; Oasis, Avenue, Midtown gibi AVM’lerin ve Acıbadem, Universal gibi özel hastanelerin hizmet verdiği Bodrum’da 4 mevsim yaşamak, merkezden çok uzak olmadığınız takdirde son derece mümkün. Bugün 1 milyona yakın kişinin ikamet ettiği Bodrum, Muğla’nın en fazla nüfusa sahip ilçesi olarak öne çıkıyor.

Kalabalığı sevmeyenlerin tercihi Datça

Daha sakin ve sessiz; huzurlu bir ilçe arayışında olanların tercihi ise Datça oluyor. Adını aldığı Datça yarımadasında bulunan küçük ve şirin ilçe, popüler ve kalabalık tatil rotalarından hoşlanmayanlara hitap ediyor. Ayrıca Datça’daki konutların fiyat ortalaması, Bodrum’a göre daha uygun çizgide ilerliyor. Diğer yandan, prim yapma potansiyelleri son derece yüksek.

Datça ile benzer özelliklere sahip ancak ona göre nispeten daha gelişmiş olan Marmaris ise yine yazlık için doğru bir rota olarak öne çıkıyor. İlçede pek çok özel ve yerel hastane, kolej ve AVM mevcut. Ayrıca Marmaris, kışın da hatırı sayılır bir nüfusa sahip oluyor.

Havalimanı ihtimali prim vadediyor

Datça ve Marmaris’e bugün yatırımı teşvik eden bir diğer etmen ise, bu iki bölgede hem turizmi hem de ticareti geliştirebilecek, muhtemel havalimanı yatırımı. Bu iki ilçeye ulaşım bugün Dalaman Havalimanı üzerinden sağlanıyor. Ancak bunun için Dalaman’dan birkaç saatlik araç yolculuğu gerekiyor. Uzun zamandır Marmaris Hisarönü Mevkii’ne bir havalimanı yapılması düşünülüyor. Birkaç yıl içinde hayata geçirilmesi hedeflenen bu proje, bugün yapılan yatırıma ciddi prim kazandırabilir.

İşte Muğla’nın en gözde ilçelerinde yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler bunlar. Güzel Muğla şehrinde alacağınız konutu nasıl kullanacağınızı ve kişisel beklentilerinizi göz önünde tutarak en doğru kararı verebilirsiniz. Emlakjet olarak sizler için, yazlık konut olarak kullanılabilecek 36 markalı konut projesini derledik.

1- Vistahill Bodrum’da plaja shuttle hizmeti var

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!


GBC İnşaat’ın projesi Vistahill Bodrum 14 villa ve 15 daireden oluşuyor. Projedeki tamamı bahçeli dairelerin fiyatı 450 bin TL ile 650 bin TL aralığında değişiyor. Bu dairelerin en küçüğü 72 metrekareyken, 90 metrekareye kadar büyütülebiliyorlar. Denize 500 metre mesafedeki projeden plaja shuttle ile de ulaşım sağlanabiliyor. Vistahill Bodrum ’da yaşam başlamış durumda.

2- Elysium Miramar akıllı ev sistemiyle öne çıkıyor

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_1

Ofton İnşaat’ın Elysium Miramar projesi Bodrum’un merkezinde ve hemen teslim avantajına sahip. Projedeki 3+1 dubleks tipindeki villaların hepsi 196 metrekare genişliğinde. Her villanın ayrı havuzu, veranda ve bahçesi bulunuyor. 520 bin 880 bin eurodan başlayan fiyatlarla sunulan villalarda fiyat, konum ve manzaraya göre değişiyor. Projedeki konutlar akıllı ev sistemine sahip.

3- % 50 peşinata 12 taksit Elysium Ada’da

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_2

Bodrum Yalıkavak’ın Aratepe mevkiinde Ofton İnşaat tarafından geliştirilen Elysium Ada projesinde 2+1 flat daireler 787 bin 500 ile 854 bin euro aralığında. 3+1 flat dairelerin fiyatı ise 962 bin 500 eurodan başlayarak 1 milyon 130 bin euroya kadar çıkıyor. Projede % 50 peşinata faizsiz 12 ay taksit imkanı bulunuyor.

4- Elysium Premier’de premium, müştemilatlı malikaneler!

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_3

Ofton İnşaat’ın Yokuşbaşı mevkiindeki Elysium Premier projesi 750 metrekarelik 7+1 tipinde müştemilatlı 8 malikaneden oluşuyor. Projede her evin özel havuz, sauna, buhar odası, fitness salonu ve sinema odası bulunuyor. Lüks projede natamam satışta fiyat aralıkları 2 milyon 354 bin eurodan 2 milyon 681 bin euroya kadar değişiyor.

5- Novo Maison’da villalar asansörlü

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_4

KLT Yapı’nın Gündoğan’daki projesi Novo Maison , net 380 metrekarelik 5+2 villalardan oluşuyor. Müstakil havuzlu, 66 metrekare teraslı ve bahçeli villaların fiyatları 3 milyon 800 bin TL’den başlıyor. Hemen teslim projenin 3,5 katlı villalarında asansör, merdiven hariç yerden ısıtma ve panoramik kapanmaz deniz manzarası avantajları mevcut.

6- 200 metrelik özel sahil D’ Plaj’da

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_5

Dirisa İnşaat’ın Bodrum’daki D’ Plaj projesinde 2 blokta 52 flat daire bulunuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinin bulunduğu projede fiyatlar 350 bin euro ile 590 bin euro aralığında değişiyor. En küçük daire 75 metrekareyken, 231 metrekareye kadar konutlar bulunuyor. Projenin 200 metre uzunluğunda plajı ve 75 metrelik iskelesi mevcut. Dairelerde yerken ısıtma, klima, ankastre ve şömine yer alıyor. Proje bu yaz teslim edilecek.

7- Leitert Bodrum Modern’de satışların % 95’i yapıldı

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_6

Leitert Bau & Co. KG’nin Güvercinlik’teki projesi Leitert Bodrum Modern ’in ilk etabında inşaat da satış da % 95 oranında tamamlanmış durumda. Kalan son 1+1 daireler 69 bin euroya, natamam şekilde, 2 hafta sonra teslim edilecek. 2. etapta ise 2+1’den penthouse’a kadar konut seçenekleri, 89 bin eurodan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Bazı konutlarda 10 bin euroya kadar indirim yapılıyor. Projede peşinata göre 24 ve 36 ay faizsiz taksitlendirme imkanı mevcut.

8- Naringi Sahil Evleri’nde bahçe katları 350 bin dolar

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_7

NYG İnşaat’ın iskanı alınan Naringi Sahil Evleri projesinde oturum başlamış durumda. 42 konuttan 14’ünün satıldığı projede 83 metrekarelik flat 2+1 dairelerin fiyatı 310 bin dolar ile 320 bin dolar aralığında. Tüm evlerin müstakil kapılı olduğu Naringi Sahil Evleri ’nde 92 metrekarelik bahçe katı 2+1’ler de 350 bin ile 375 bin dolar aralığında. Projede ayrıca 137 metrekarelik bahçe katı 3+1’ler de mevcut. Villa olarak ise 320 metrekarelik 5+2 ve 360 metrekarelik 5+1 konutlar bulunuyor. Projede 2 kapalı otopark ve 2 havuz yer alıyor.

9- Lavita Bodrum denize 100 metre mesafede

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_8

Bodrum Turgutreis’te Aşçıoğlu Yapı tarafından inşa edilen Lavita Bodrum ’da net 87,5 brüt 107 metrekarelik 2+1’ler 900 bin TL fiyat etiketiyle sunuluyor. Oturuma hazır dairelerin bulunduğu proje denize 100 metrelik yürüme mesafesinde. Projenin ısı pompası ile yerden ısıtma ve fancoil sistemiyle yaz-kış oturum mümkün.

10- Sundance Residences araba hediye ediyor

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_9

Bozatlı International’ın Bodrum’daki Sundance Residences projesinde 1+1’ler % 40 indirimli olarak peşinde 596 bin 550 TL’den başlıyor ve 800 bin 250 TL’ye kadar çıkıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri mevcut. Hemen teslim projede kalan son 23 dairede geçerli kampanyayla ev alana Toyota Yaris hediye ediliyor. Sundance Residences ’ta isteğe göre housekeeping, oda servisi, hastane, mutfak alışverişi ve mesai saatlerinde hemşire ile sağlık hizmetleri mevcut.

11- Lux* Bodrum’da villalar otele kiralanıyor

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_10

MYC Partners’ın Lux* Bodrum Resort&Residences hemen teslim projesi kat mülkiyeti tapusuyla satışta. Projede her odanın banyolu ve terasa açıldığı 172 metrekarelik 3+1 daireleri 750 bin dolar ile 820 bin dolar aralığında. 6,5 metrelik tavan yüksekliğine sahip ferah salonlu 4+1 bahçe dubleksleri ise 1 milyon 60 bin dolar ile 1 milyon 100 bin dolar aralığında. 250 metrekarelik bu evler özel havuzlu veya havuzsuz seçeneğiyle sunuluyor. Projedeki villalar kullanılmadığı süreçte proje dahilindeki otele kiralanabiliyor.

12- Varyap Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_11

Tilkicik Koyu’nda Varyap tarafından geliştirilen Varyap Yalıkavak’ta 75 ile 93 metrekare aralığındaki 1+1’ler için başlangıç fiyatı 446 bin euro. 1+1 dairelerin fiyatı 592 bin euroya kadar çıkıyor. Projede ayrıca 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar da sunuluyor. 60 konuttan oluşan Varyap Yalıkavak ’ın kendi iskelesi ve deniz manzaralı havuzu bulunuyor.

13- Mivara Premium Villas’ta 4+1’ler 510 metrekare genişlikte

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_12

İç-Me Turizm’in Gündoğan’daki projesi Mivara Premium Villas’ta 510 metrekare 4+1 artı hizmetli odalı villaların fiyatı 2 milyon 300 bin eurodan başlıyor. Yine hizmetli odasına sahip 463 metrekarelik 3+1’ler ise 2 milyon 300 bin eurodan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Mivara Premium Villas kapsamında karşıda da bir rezidans bloğu yapılıyor. Bu blokta son 1 adet kalan 110 metrekarelik 2+1 2 banyolu daire, 550 bin dolara satışta. Bu bloktaki 240 metrekare + 20 metrekarelik müştemilatlı bahçe dubleksinin ise fiyatı 1 milyon 100 bin dolar.

14- Bodrum’un göl manzaralı evleri Sianji Residences

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_13

Sianji Group’un Babil’in Asma Bahçeleri konseptinden esinlenilmiş projesi Sianji Residences Bodrum ’un Kadıkalesi mevkiinde hayata geçiriliyor. Projedeki 2+1 göl manzaralı 101 metrekarelik daireler 425 bin euroya satışta. Hemen teslim ve hemen tapu avantajının olduğu projedeki daireler kullanılmadığı dönemde Sianji Well-Being Resort’a kiralanarak getiri sağlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

15- Yıl boyunca concierge hizmetini Elements Yalıkavak sunuyor

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_14

Tilkicik Koyu’nda Eskiz Gayrimenkul tarafından geliştirilen Elements Yalıkavak projesinde 3+1, 4+1 ve 6+1 villalar bulunuyor. Projedeki 430 metrekarelik 4+1 villalar 1 milyon 240 bin euro fiyat etiketine sahip. Kenine ait koyu ve plajı bulunan, zeytin ağaçlarıyla çevrili projenin mimari Emre Arolat. Proje sakinlerine yıl boyunca concierge ve housekeeping hizmetleri sunuluyor.

16- Saklı Koru Bodrum, marinaya 5 dakika uzaklıkta

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_15

Eksan Ekşioğlu İnşaat’ın Saklı Koru Bodrum projesinde genişlikleri 122 ile 363 metrekare aralığında 2+1, 3+1 ve 4+1’ler sunuluyor. Yalıkavak’taki projede 2+1’lerin fiyatı 1 milyon 200 bin TL’den başlıyor. Proje dahilinde fitness ve spa merkezi, güneşlenme terasları bulunuyor. Proje marinaya 5, ana artere 1, Bodrum’a 20, havalimanına ise 50 dakika mesafede.

17- Datça’daki Arbetta’da 1+1’ler 380 bin TL

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_16

Arbetta Gayrimenkul’ün Datça yarımadasındaki projesi Arbetta Compexia Datça ’da 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Hemen teslim projenin merkezinde büyük bir havuz bulunuyor. 1+1 dairelerin fiyatı da bu havuza göre konumlarına bağlı olarak 380 bin TL ile 400 bin TL aralığında değişiyor. Projenin hemen teslim edilmeyen daireleri ise 2 aya tamamlanacak. Dairelerin tamamı kat irtifakı tapusuyla sunuluyor.

18- % 0,80 faizli kredi fırsatı İkon Bodrum’da

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_17

May Yapı’nın Bodrum Ortakent’teki projesi İkon Bodrum ’da yaşam başladı. 2+1, 3+1 daireler ve 5+1 dubleks villaların bulunduğu projede 2+1’ler 700 bin TL ile 750 bin TL aralığında fiyat etiketine sahip. Örnek dairenin hazır olduğu İkon Bodrum’da % 0,80 faizli banka kredisi kullanılabiliyor. Proje Acıbadem Hastanesi, Metro Gross market, Kipa ve Midtown’a 5 dakikalık yürüme mesafesinde.

19- Pukka Perla’da dileyene 3+1, dileyene 5+2

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_18

Bodrum Konacık’ta Ege Grup İnşaat tarafından geliştirilen Pukka Perla 18 müstakil villadan oluşuyor. 3+1 villalar 150 metrekarelik ve tek katlıyken, 330 metrekarelik dubleks 5+2 villalar da bulunuyor. 3+1 konutların fiyatları 2 milyon 300 bin TL ile 2 milyon 450 bin TL aralığında. Yüksek tavanlı villalarda şömine, akıllı ev sistemi gibi donatılar mevcut.

20- Ariva Yaka 2 TED Bodrum Koleji’ne yakın

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_19

Bodrum Ortakent’in Yakaköy bölgesinde hayata geçirilen Ariva İnşaat imzalı Ariva Yaka 2 projesi, müstakil tek katlı villalardan oluşuyor. Projedeki 3+1 villalar ekstra müştemilat ve garaj da dahil olmak üzere 260 metrekare. Ana bina ise 150 metrekare genişliğe sahip. Bu konutlar 2 milyon TL’lik fiyat etiketine sahip. Proje TED Bodrum Koleji’ne 500 metre, Bodrum Golf Kulübü’ne ise 1 kilometre mesafede.

21- Oxa Gündoğan Bodrum’un lüks projelerinden

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_20

Oxa İnşaat’ın Oxa Gündoğan projesi 3 müstakil, 6 ikiz villadan oluşuyor. 4+1 dubleks olan müstakil villalar 700 metrekareyken, 3+1 dubleks ikiz villalar ise 278 ile 285 metrekare aralığında. 3+1 villaların fiyatı KDV hariç 1 milyon 950 bin eurodan başlıyor. Villaların her birinin yüzme havuzu, bahçe alanı ve terası bulunuyor. Müstakil villaların kapalı garaj ve müştemilatı da mevcut.

22- Veranda Turgutreis’te 1 villanın 3 bahçesi var

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_21

Serhatlı İnşaat’ın Veranda Turgutreis projesi 325 metrekare genişliğinde, tek katlı 7 villadan oluşuyor. Villalar isteğe göre 4+1 veya 5+1 tiplerinde bölünebiliyor. Projede villaların fiyatı 1 milyon 200 bin eurodan başlıyor. Arazinin kot farkı sebebiyle projeden villa sahibi olanların 3 ayrı alanda 3 bahçesi oluyor. Hemen teslim projede 2 adet örnek villa mevcut.

23- Iasos Exclusive’de yaz-kış kullanıma uygun VRV klima sistemi var

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_22

Bodrum Ortakent’te Meta Bilişim tarafından geliştirilen Iasos Exclusive , 220 metrekarelik 4+1 müstakil villalardan oluşuyor. Fiyatların 1 milyon 200 bin TL’den başladığı projede haftanın her günü VIP araçlarla havalalanından eve ücretsiz transfer imkanı sağlanıyor. Ayrıca projenin anlaşmalı olduğu plajlara ücretsiz giriş imkanı da sunuluyor. Her villanın bahçe ve havuzu, ters dubleks villaların ise yaz-kış kullanıma uygun VRV klima sistemi bulunuyor.

24- Finlandiyalı firmanın Bodrum’daki projesi: Novron 55

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_23

Finlandiya kökenli Novron’un Yalıkavak’taki projesi Novron 55 ’te 260 metrekare genişliğinde 13 lüks villa yer alıyor. Havuzlu villa seçeneklerine de sahip projede villalar alıcının isteğine göre odalara ayrılabiliyor. En standart villa tipi 4+1 iken ekstra müştemilat ile spa alanı da içeriyor. Projede fiyatlar KDV dahil 1 milyon 250 bin eurodan başlıyor.

25- Eşin Deluxe’te fiyatlar 99 bin eurodan başlıyor

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_24

Eşin Group’un Eşin Deluxe Bodrum projesi Güvercinlik’te, 170 daire ve villalarla hayata geçiriliyor. 60 metrekarelik 1+1’lerin 99 bin eurodan başladığı projede fiyatlar dairelerin denize göre konumuna bağlı olarak değişiyor. Projedeki 2+1’lerin fiyatı ise 119 bin 900 eurodan başlıyor. Proje Bodrum merkeze 20 dakika uzaklıkta. Eşin Group özellikle Didim’de yaptığı projelerle ses getirmişti.

26- The Bo Viera 7 ticari üniteye sahip

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_25

Küçükbük’te Besa Grup’un geliştirdiği The Bo Viera projesinde 158 metrekarelik 2+1’lere taksitli 665 bin euro, peşinde ise 631 bin eurodan başlayan fiyatlarla sahip olunuyor. Projede 3+1 daire ve 5+1 villa seçenekleri de bulunuyor. 7 ticari üniteye sahip proje sayesinde gündelik ihtiyaçları karşılamak kolaylaşıyor. Projedeki tüm daireler deniz manzarasına hakim konumda.

27- Olaverde Luxury’de her evden asansörle sahile iniliyor

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_26

Kane İnşaat’ın Olaverde Luxury Residence Gündoğan projesinde iç bahçeli ikiz villa, ikiz villa ve flat residence seçenekleri sunuluyor. Projedeki 120 metrekarelik 3+1 flat residence dairelerin fiyatları 800 bin dolardan başlıyor. Projenin bir diğer özelliği ise her evden asansörle sahile inme imkanı. Gündoğan’daki proje; teslime hazır durumda.

28- % 25 peşinata 48 taksit Fabay Adabükü’nde

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_27

Fabay İnşaat’ın Fabay Adabükü Evleri projesi tamamı panoramik deniz manzaralı 143 konuttan oluşuyor. Projedeki genişlikleri 70-75 metrekare aralığında ancak 60 metrekare terasa sahip 1+1 dairelerin fiyatı 146 bin 500 euro ile 166 bin 500 euro aralığında değişiyor. Projede % 25 peşinata faizsiz 48 taksit de yapılıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler de mevcut.

29- Maison D’ela Yalıkavak ve Göltürkbükü’nün ortasında

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_28

Evranos Yapı’nın Maison D’ela projesi 14 müstakil villa, 12 bahçe dubleksi ve 6 daireden oluşuyor. Projede son 3 adet kalan 210 metrekarelik 5+1 müstakil villaların fiyatı 850 bin dolar ile 900 bin dolar aralığında. Ekstra müştemilata, ayrı giriş ve bahçe imkanına sahip 4+1 dubleks dairelerin fiyatı ise 500 bin dolar civarında. Proje Bodrum’un kuzeyinde, Yalıkavak ve Göltürkbükü’nün ortasında yer alıyor.

30- Pera Gümüşlük Evleri Temmuz’da teslim

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_29

Perataş İnşaat’ın 64 üniteden oluşan Pera Gümüşlük Evleri projesinde satışların % 60’ı tamamlandı. 20 adet 2,5+1 bulunan projede 44 adet ise yatay villa mevcut. 122 metrekarelik 2+1’ler tükenmişken, 253 metrekarelik 4+1’ler 695 bin dolarlık fiyat etiketiyle satışta. Temmuz ayında teslim edilecek projenin site içinden asansörle erişilen 200 metrekarelik sahil şeridi, iskele ve havuzu bulunuyor.

31- Utopia Marmaris sinemalı villalar sunuyor

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_30

Art Maris Yapı’nın Utopia Marmaris projesinde 3+1 ve 5+1 tiplerinde 11 müstakil villa yer alıyor. Projedeki 385 metrekarelik arsa, 302 metrekarelik iç mekana sahip 3+1 villaların fiyatı 1 milyon 600 bin TL’den başlıyor. Bu evlerin ayrı müştemilat, havuz, otopark ve bahçe alanı bulunuyor. 358 metrekarelik 5+1’ler ise 450 metrekarelik araziye sahip. Bu evlerde 3+1’lerde bulunan donatılara ek olarak 25 metrekarelik havuz, bodrum katta sinema, sauna, çamaşır odası da bulunuyor. 5+1’lerin fiyatı 1 milyon 750 bin TL’den başlıyor.

32- Nef’in en lüks projelerinden biri Bodrum Nef Gölköy

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_31

Timur Gayrimenkul’ün en yeni projelerinden Nef Gölköy , Bodrum’da, 89 adet lüks ve müstakil havuzlu villadan oluşuyor. “Luxury Living” konseptiyle hayata geçirilecek projede satışlar henüz başlamış değil. Başladığında da, kapalı satış yöntemi kullanılacak. Mimarisinde Emre Arolat imzası bulunan projede konutlar 400 ile 1.200 metrekare aralığında genişliğe sahip. Ormanlık bir bölgede geliştirilen projenin teslim tarihi Aralık 2020 olarak açıklandı. Projede kameralı güvenlik, iskele, plaj, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi donatılar bulunuyor.

33- Doğayla iç içe 3 villa Art of Yalıkavak’ta

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_32

Concept Yapı’nın Bodrum’da geliştirdiği 5 projeden biri olan Art of Yalıkavak , 3 adet müstakil, tek katlı villadan oluşuyor. Her biri 3+1 olan villalar toplam 160 metrekare kullanım alanına sahip. Denize 800 metre mesafedeki projede villalar taş kaplama, yüksek tavanlı ve ahşap çatılı.

34- Terasta jakuzi imkanıyla Infinity of Yalıkavak

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_33

Concept Yapı’nın projesi Infinity of Yalıkavak , 5 tripleks villadan oluşuyor. Her biri 50 metrekare bahçe alanına sahip villalar, 6+1 tipinde ve yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, hamam, şömine, otopark gibi donatılara sahip. Villaların üst katında ise 150 metrekare jakuzili, bahçeli teras alanı mevcut.

35- Serenity of Gündoğan yıl sonunda teslim edilecek

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_34

Serenity of Gündoğan projesi toplamda 36 adet olmak üzere 3+1 ikiz dubleksler, 160 metrekarelik flat dairelerden oluşuyor. Projedeki daireler Gündoğan manzarasına ve sosyal tesis, spa, güvenlik ile fitness salonu gibi donatılara sahip olacak. Minimal mimariye sahip proje peyzajında su ve şelaleler tercih edildi. Teslimler ise 2018 yılının Aralık ayında yapılacak. 7 bin 500 metrekare arsa alanına sahip proje, denize 300 metre mesafede.

36- Tuzlu su havuzu Doğalkaya Tatil Evleri’nde

Bodrum’dan Datça’ya 36 yazlık konut projesi!_35

Gülman Group projesi Doğalkaya Tatil Evleri Bodrum Gündoğan’da 2+1, 3+1, 4+1 flat daireler ve özel havuzlu 5+1 villalarla geliştiriliyor. 235 metrekarelik tuzlu su havuzuna sahip projedeki villaların teras ve kapalı otopark alanı da bulunuyor. Proje, hemen teslim avantajıyla satışta.


Emlakjet Haber - Gizem İncegül






0 Takipçi