İş Bankası’ndan aylık % 0.99 faizle konuta destek

İş Bankası, Emlak Konut GYO yüklenicilerinin başlattıkları ‘Şimdi Al- 2019’da Öde’ kampanyasına aylık % 0,99’luk faiz oranıyla destek oluyor. Böylece 100 bin TL kredide aylık taksit 2019’dan önce 990 TL olarak hesaplanıyor

Türkiye İş Bankası, Emlak Konut GYO ’nun anlaşmalı konut projelerinde sunduğu “Şimdi Al-2019’da Öde” kampanyasına destek veriyor. Bu kapsamda, İş Bankası’nın indirimli faiz oranları ile Türkiye’nin Ev Kredisi avantajlarından faydalanmak mümkün.

Bu kapsamda İş Bankası , yeni kredi kullanımlarında aylık % 0,99’dan başlayan faiz oranı ile farklı vadeler ve geri ödeme seçeneklerinde ev kredisi imkânı sunuyor. Kampanyaya dâhil konut projelerinden ev alacak kişilerin kredi faizleri, Ocak 2019’a kadar Emlak Konut GYO tarafından karşılanacak ve ev alacak kişiler kredi geri ödemelerine Ocak 2019’da başlayacak. Kişiye özel geri ödeme seçenekleri sunan Türkiye’nin Ev Kredisi ürünlerinin detaylarına ve kredi koşulları ile ilgili bilgiye isbank.com.tr, 0850 724 0 724 Telefon Şubesi ve tüm İş Bankası şubelerinden ulaşılabiliyor.

100.000 TL kredi tutarı için örnek maliyet tablosu ise şöyle:

İş Bankası’ndan aylık % 0.99 faizle konuta destek

Ocak 2019’dan önceki taksitleri Emlak Konut GYO ödeyecek

Sigortaya ilişkin masraflarda 301 TL bir yıllık konut sigortası primi, 180 TL bir yıllık DASK poliçesi bedelidir. Konut sigortası ve DASK prim tutarları ortalama olarak hesaplamış olup, konutun lokasyonu ve metrekaresi vb. kriterlere göre değişiklik gösteriyor. Hesaplanan yıllık maliyet oranına sigorta tutarları dahil edilmedi. Aylık taksit tutarları, geri ödemeler 30 gün sonra başlayacak şekilde hesaplandı. Ocak 2019’dan önce olan taksitler Emlak Konut GYO A.Ş. tarafından ödenecektir. İpotek tesis hizmetleri kapsamında kamu kurum veya kuruluşuna veya üçüncü kişilere ödenen masraflar müşteriye aittir. Kefil ön şartı aranmamakla birlikte, şubelerimiz gerekli gördükleri takdirde kefil talep edebilecektir. Banka, kampanya süresince kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Emlakjet Haber

0 Takipçi