Santorini konseptli EgeYakası’nda teslimler başladı

Sinpaş GYO’nun Atakent’te yükselen ve Ege’deki gibi kış bahçeli, geniş balkonlu apartman daireleri ve cumbalı havuzlu müstakil villa seçeneklerinin bulunduğu Ege konseptli projesi EgeYakası’nda teslimatlar başladı. Projede kısa bir süre için 120 ay sadece 0.70 vade farkı uygulaması devam ediyor

İstanbul Atakent’te Sinpaş GYO’nun ‘Ege konseptiyle’ başladığı, EgeYakası projesinde daireler, teslim ediliyor. Santorini Adası’ndan esinlenerek birbirinin güneşini kesmeden konumlandırılmış evlerin tasarlandığı projede 123-132 metrekarelik 2+1; 130 metrekare 2.5 +1 taş ev; 130-132 metrekare 3+1 ve 176 metrekare 4+1 taş ev konut seçenekleri yer alıyor. Fiyatların ise 734.962 bin TL’den başladığı projede kısa bir süre için 120 ay sadece 0.70 vade farkı uygulaması sürüyor.

Ege’nin sembolü meydanlar tasarlandı

Ege mimarisinin karakteristik detaylarını İstanbul’a taşıyan EgeYakası’nda bloklar isimlerini Alaçatı, Assos, Cunda ve Foça’dan alırken tıpkı Ege’deki gibi kış bahçeli, geniş balkonlu apartman daireleri ve cumbalı havuzlu müstakil villa seçenekleri bulunuyor. EgeYakası’nda iki ayrı özel su alanı bulunuyor. Saklıköy Göleti’nde hobi bahçeleri ve organik pazar yer alırken, Fenerburnu Göleti’nde ise Foça’daki deniz fenerinden esinlenerek tasarlanan bir fener yer alıyor. Her iki gölet alanının etrafında geniş yürüyüş parkurları ve dinlenme alanları bulunuyor.

Kır kahvesi, hobi bahçeleri, Çınaraltı Meydanı, amfi tiyatro, EgeGurme Mutfak Atölyesi, Ege Çarşı, yarı olimpik yüzme havuzu, fitness salonu, güneşlenme teraslarının yer aldığı projede Ege’nin sembollerinden zeytin ve sakız ağaçları, asmalar, incirler, meyve bahçeleri, kekik, lavanta ve biberiyeler EgeYakası’nın peyzajını süslüyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi