Ondörtüç Pendik'ten % 5’lik bayram indirimi

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik için Ramazan Bayramı'na özel yeni bir kampanya düzenliyor. Bayramı boyunca Ondörtüç Pendik'ten ev sahibi olmak isteyenlere devam eden % 15 indirim kampanyasının yanında ayrıca % 5 bayram özel indirimi var

İnsay Yapı, Pendik 'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik için Ramazan Bayramı 'na özel bir kampanya düzenliyor. Bu kapsamda % 15 indirim kampanyasının yanında yüzde 5 Ramazan Bayramı'na özel indirim fırsatı sunuyor. 23 Haziran itibarıyla başlayan kampanya, bayram ertesine kadar devam edecek.

Bayramda satış ofisi açık

Satış ofisinin bayramda ikinci gün öğleden sonra ve üçüncü gün açık olacağı projede vdeme alternatiflerinden birini banka kredileri oluşturuyor. Banka kredileriyle ev sahibi olmak isteyenlere indirim fırsatı sağlanıyor. Üstelik 240 aya kadar konut kredisi imkanından da yararlanılabiliyor. Diğer bir alternatifi ise peşinatsız ödeme koşulu oluşturuyor. Peşinat ödemek istemeyenlere 24 taksit imkanı getiriliyor.

Fiyatlar 232 bin TL'den başlıyor

9 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Ondörtüç Pendik, 241 daire ve 23 ticari birimden oluşuyor. Üç tip konut seçeneğinin bulunduğu projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Ondörtüç Pendik'te daire büyüklükleri sırasıyla ortalama 68, 103 ve 146 metrekare olarak belirlendi. Projede, 1+1 dairelerin fiyatları 232 bin TL, 2+1 dairelerin fiyatları 305 bin TL ve 3+1 daireler in fiyatları ise 450 bin TL'den alıcı buluyor. Projenin teslim tarihi ise 2018 yılının Haziran ayı olarak belirlendi.

Emlakjet Haber

0 Takipçi