Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAMAC Properties

DAMAC Properties: Yurtdışı Gayrimenkul Geliştiricisi

DAMAC Properties, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve Katar'da yüksek kaliteli inşaatlara sahip lüks bir gayrimenkul geliştiricisidir ve ülkedeki en iyi geliştiricilerden biri olarak adını duyurmayı başarmıştır.

DAMAC, Ürdün ve Lübnan gibi diğer ülkelerde ve Avrupa kıtasında projeler yapmış ve yapmaya da devam etmektedir. Ayrıca, DAMAC, Amerika Birleşik Devletleri gayrimenkul sektörüne giriş yapmış ve İngiltere Londra’da DAMAC Tower Nine Elms projesini başlatarak bu genişlemeyi sürdürmüştür. Ayrıca önümüzdeki dönemde Miami'de de lüks bir konut projesi geliştirme planları bulunmaktadır.

Gayrimenkulde Önemli Başarı

Şirket, yapmış olduğu projelerde hem Dubai hem de Avrupa ülkelerinde kalitesi, lüksü ve benzersiz mimari tasarımları ile dünyaca tanınmış bir gayrimenkul geliştiricisi haline gelmiştir. DAMAC, yüksek kaliteli gayrimenkul projelerini; inovasyon, tasarım ve yüksek kalite standartlarına odaklanarak başarıyla teslim etme konusunda çok önemli tecrübeye sahiptir.

DAMAC Properties, lüks konusuna farklı bir yaklaşım benimsemiştir. Kuruluşundan bu yana bölgede ve dünya genelinde en yüksek lüks seviyeleri ile özdeşleşmiş ve beş yıldızlı otel tarzı hizmet ve tesisler ile öne çıkan, aynı zamanda özel konut toplulukları sunan bir marka geliştirmiştir. Bu durum, DAMAC'ın bölgede ve Avrupa’da konut geliştirmede en güvenilir isimlerden biri olmasına yardımcı olmuştur. Ayrıca, inovasyon ve kaliteye olan bağlılığı, DAMAC Maison gibi yeni konseptleri denemekten çekinmeyecek kadar güçlüdür; bu konsept, Dubai'nin ana bölgelerinde yüksek kaliteli kiralık daireler de sunmaktadır.

DAMAC, DAMAC Tower Amman ve DAMAC Tower Beirut gibi öne çıkan projeler geliştirmiştir ve aynı zamanda Damac Tower Nine Elms Londra projelerine imza atmıştır.

DAMAC Tower Amman

Yeni Abdali Projesi'nin bir parçası olan DAMAC Tower Amman, Ürdün'de ilk yüksek katlı konut projelerinden biridir. 35 katlı ana kule, stüdyo, bir, iki ve üç yatak odalı daireleri içermektedir. Yerden tavana pencereler ve geniş balkonlar sizlere keyifli ve huzurlu bir yaşam alanı sunar. Projenin konumu şehrin finans bölgesinin kalbinde bulunmaktadır. Ayrıca yine proje özellikleri gereği içinde ve çevresinde birçok olanak bulunmaktadır.

Proje Modern ve lüks bir tasarım ile yapılmış olup gelişmiş telekom sistemlerine sahiptir. Konumu Abdali Mall ve diğer lüks yemek ve alışveriş seçeneklerine yakındır.

DAMAC Tower Amman’da bulunan yüzme havuzu ve spor salonunun yanı sıra güzel bir avlu alanı ve 24 saat hizmet veren bir danışma servisi ile konforu ve lüksü bir arada yaşayabileceksiniz.

DAMAC Tower Beirut

Beirut Central District'te bulunan DAMAC Tower Beirut, Versace Home tarafından tasarlanmış lüks ve modern iç mekanlara sahiptir. Mükemmelliği ve sanatı ile özdeşleşen Versace Home, evlerin içinde Medusa ve Greca'nın sembollerini içermektedir. Şık ve lüks’ün sembolü olan ve nefes kesen manzaraya sahip projemizde ödün verilmemiş gizlilik ve eşsiz olanaklara sahip olacaksınız.

28 katlı projemizde, özel teras alanlarına, akıllı ev teknolojisine, özel depolama alanlarına ayrıca jakuzili, buhar odalı saunaya sahip spa banyoları bulunmaktadır. Projede bir, iki, üç ve dört yatak odalı daireler bulunmaktadır. Dairelerin hepsi şehrin müthiş manzarasına sahiptir.

DAMAC Tower Nine ELMS Londra

DAMAC Tower Nine Elms Londra, Vauxhall ve Battersea arasında merkezi Londra'da yer almaktadır ve yeni bir, ultra-modern konut ve iş bölgesinin ortasında bulunmaktadır. Bu bölge yeni bir sanat ve kültür merkezi olma özelliği taşımaktadır. Tasarım ve mimarlıkta son teknoloji olan projenin iç mekanlarını Versace Home tarafından titizlikle planlandı. Proje Versace Home’un ikonik Versace - yenilikçi ve cesur, dramatik manzaralar ve detaylarıyla harmanlandı.

Demiryolu, otobüs ve Metro istasyonlarına yakın olan apartman kulesi, proje, Londra'nın tüm bölgelerine çok yakın konumdadır. Proje, Thames Nehri'nin muhteşem manzaralarına sahip olmakla birlikte etrafı kafeler, barlar, restoranlar, kültürel cazibe merkezleri, tarihi anıtlar ve çok daha fazlasıyla çevrilidir.

Dünyanın yaşamak için en iyi şehirlerinden bir olan Londra’da kültür, sanat, iş, mutfak, tarih, eğlencenin tam kalbinde olacaksınız.

Kurulduğundan beri sürekli gelişen ve kendini yenileyen DAMAC; Orta Doğu, Avrupa ve Dünya genelinde yapmış olduğu konut projeleri ile kendini sektöre kanıtlamıştır. Yapmış olduğu projeler, kullandığı yenilikçi tasarım ile lüksü birbirine harmanlamış ve sizlere huzuru ve lüksü aynı anda bulabileceğiniz konut projeleri sunmuştur. DAMAC, sizden aldığı güç ile sizlere hizmet sunmaya devam edecektir.

DAMAC Properties ile lüks bir yaşamın ve karlı bir yatırımın kapılarını aralayın. Linke tıklayarak DAMAC Properties ile iletişime geçin ve size özel ayrıcalıkları keşfedin.

0 Takipçi