Ondörtüç Pendik’te Şubat’a kadar peşinat yok!

İnsay Yapı, Pendik'te başlattığı Ondörtüç Pendik'te yeni yıla özel olarak Ocak sonuna kadar peşinat ödemeden ev sahibi yapıyor. Banka ile 120 aya kadar vadelendirilen projede banka kredisi ve peşin satışlarda artı olarak yüzde 10 daha iskonto yapılıyor

Pendik 'te İnsay Yapı tarafından inşa edilen Ondörtüç Pendik'ten ev almak isteyenler, yeni yıla özel olarak Ocak ayı sonuna kadar peşinat ödemeden ev sahibi olabiliyor. 9 bin metrekarelik bir alan üzerinde 241 daire ve 23 ticari birimden oluşan proje, İş Bankası ve Garanti Bankası aracılığıyla 120 aya kadar vadelendirildiği gibi banka kredisi ve peşin satışlarda artı olarak yüzde 10 daha iskonto da yapılıyor. Ayrıca projeden yararlanmak isteyenlere farklı bir seçenek daha sunan İnsay Yapı, liste fiyatı üzerinden yüzde 5 indirim uygulayarak, firma bünyesinde satışlarını 24 aya kadar vadelendiriyor.

Fiyatlar 215 bin liradan başlıyor

Kaba inşaatının yüzde 70'inin tamamlandığı projede üç tip konut seçeneği bulunuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Ondörtüç Pendik'te daire büyüklükleri sırasıyla ortalama 68, 103 ve 146 metrekare olarak belirlendi. Projede, 1+1 dairelerin fiyatları 215 bin TL, 2+1 dairelerin fiyatları 270 bin TL ve 3+1 dairelerin fiyatları ise 420 bin TL'den alıcı buluyor.

2018 sonunda teslim edilecek

24 saat güvenlik hizmetinin yer aldığı Ondörtüç Pendik, 2018 yılı sonunda teslim edilecek. Projede yüzme havuzu, kapalı otopark ve dinlenme alanları, spor alanları, oturma, yemek ve dinlenme alanları, koşu ve yürüyüş parkuru, kafeterya alanı ve oturma alanları da yer alıyor. Profesyonel site yönetiminin bulunacağı ve her daireye depo imkanı verilen projede ayrıca mağaza ve restoranlar da olacak. Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakika mesafede yer alan Ondörtüç Pendik, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ve hızlı feribota ise 15 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi