MOD Bahçelievler metroya 200 metre mesafede

Basın Ekspres Yolu’nda yer alan MOD Bahçelievler, metroya sadece 200 metre mesafede yer alarak sakinlerine önemli bir avantaj sağlıyor. 2018 yılında hizmet vermeye başlayacak olan Ataköy-İkitelli metrosu ile MOD Bahçelievler’den İstanbul’un her noktasına ulaşım sorunsuz olacak

MOD Gayrimenkul tarafından başlatılan MOD Bahçelievler projesi, Basın Ekspres üzerinden halen hizmet vermekte olan Masko metro durağına bağlanan ve 2018 yılında hayata geçmesi planlanan Ataköy - İkitelli metro hattı üzerinde yer almasıyla avantajlı. 19 dakikada Ataköy’den İkitelli’ye gidecek 13 kilometrelik metro hattının hizmete girmesinin ardından, trafiğe girmeden, sadece raylı sistem kullanarak Mod Bahçelievler’den İstanbul’ un her noktasından ulaşım mümkün olacak.

Geniş planlı, buçuk oda konsepti var

Üç yatay blok olarak planlanan ve aile konforu için geniş ölçeklerde tasarlanan MOD Bahçelievler’de 84 daire yer alıyor. 2.5+1, 3.5+1 ve 4.5+1 daire seçenekleri bulunan MOD Bahçelievler’de 1+1 daire modeli bulunmuyor. Projedeki 2.5+1 dairelerin brütü 163 m2, iki seçeneği bulunan 3.5+1 dairelerin brütleri 184 m2 ve 187 m2, 4.5+1 dairelerin brütü 221 m2 olarak değişiyor. MOD Bahçelievler dairelerindeki ‘buçuk oda’ avantajı da geniş daire modellerinin bir parçası olarak aile yaşamına önemli kolaylıklar sağlıyor.

Daireler çift balkonlu

Yatay mimaride planlanan MOD Bahçelievler’de giriş holü ve odalara açılan koridor rahat hareket imkanı sağlayan ölçeklerde tasarlanıyor. Tüm daire modellerinde biri büyük biri küçük olmak üzere çift balkon bulunuyor. Büyük balkon mutfak ve salona, küçük balkon ise ebeveyn yatak odasına açılıyor. Ayrıca tüm dairelerde ebeveyn banyosuna yer veriliyor. MOD Gayrimenkul, metrekaresini 4.950 TL’den satışa sunduğu daireler için lansmana özel %10 indirim avantajı sağlıyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi