Atlantik Fly’dan yatırımcıya lansman öncesi avantajı

Atlantik Yapı, Pendik’de başlattığı Atlantik Fly projesinde lansman öncesinde yüzde 25 peşin, 40 ay 0 faiz ödeme seçeneği sunarken projedeki 2+1 daireler 265 bin TL’den başlangıç fiyatlarıyla bölgede yatırımcı için fiyat avantajı taşıyor

Pendik ’te Atlantis Yapı tarafından başlatılan 140 dairelik Atlantik Fly projesi, lansman öncesi yüzde 25 peşin, 40 ay 0 faiz ödeme seçeneği ile özellikle yatırımcılara hitap ediyor. Projede 2+1 dairelerin 265 bin TL’den başlayan fiyatları da bölgedeki muadil projelere kıyaslandığında fiyat açısından yatırım avantajı sağlıyor. Atlantik Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Engin Tortumlu,‘‘Yatırımcının büyük ilgi gösterdiği ‘Life’ projemizden sonra şimdi de ‘Fly’ projemizi aynı lokasyonda hayata geçiriyoruz. Lansman öncesi avantajlı fiyatlar ile uygun vade seçeneklerini kısa süreliğine yatırımcıya sunuyoruz” dedi.

5’inci kattan sonrası deniz manzaralı

5’inci kattan sonraki tüm daireleri deniz manzarasına hakim tasarlanan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alırken farklı beklentileri karşılamak için de 2+1 daireler kendi içinde 5 farklı tipte yatırımcılara sunuluyor. Yüzde 70’i peysaja ayrılan projede daire büyüklükleri 68 ile 142 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Nisan 2019’da tamamlanacak

Anadolu yakasında ulaşım akslarına yakın bir bölgede konumlanan Atlantik Fly; Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanına 1,5 kilometre, D-100 Karayoluna 2 kilometre, TEM Otoyoluna 3 kilometre, Yüksek Hızlı Tren’e 2,5 kilometre, İstanbul Deniz Otobüslerine 3,5 kilometre ve Metro’ya 700 metrelik bir mesafede yer alıyor. Ayrıca Okan Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi gibi Türkiye’nin önde gelen yükseköğrenim kurumlarının yakınında konumlanan proje öğrenciler için de büyük avantaj sağlıyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği Atlantik Fly’da teslimler 2019 yılının Nisan ayında yapılacak.

Emlakjet Haber

0 Takipçi