Skyland İstanbul Ocak 2017’de teslime hazırlanıyor

Eroğlu Gayrimenkul’ün Seyrantepe’de başlattığı karma proje Skyland İstanbul’da rezidans ve ofisler yüzde 0.69 faiz oranı ve banka kredisiz 48 ay sıfır faizli vade imkânı ile yatırım fırsatı başladı. Projenin Ocak 2017’de tamamlanması planlanıyor

[if gte mso 9]> 0 0 1 455 2596 ktütükt 21 6 3045 14.0 Normal 0 false false false TR JA AR-SA

Bugüne kadar İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Oksizen Konutları, Florya Ekşinar Konakları, Harmony Towers, Platform Merter ve Yeni Moda Evleri projelerini teslim eden ve halen inşaatı devam projelerinin toplam büyüklüğü 2.6 milyon metrekareye ulaşan Eroğlu Gayrimenkul, Seyrantepe’de TT Arena Stadı’na komşu lokasyonda hayata geçirdiği en yeni karma projesi Skyland İstanbul’da yeni yatırım fırsatları sunuyor.

İkonik tasarımıyla dikkat çeken ve mimari, şehircilik ve tasarım şirketi Broadway Malyan’ın tasarladığı rezidans, ofis ve konsept bir alışveriş merkezinden oluşan projenin geldiği son durum, Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu’nun ev sahipliğinde, düzenlenen bir toplantıyla aktarıldı. Ocak 2017’de teslimatı yapılacak olan proje, havaalanları, metro istasyonuna ulaşım kolaylığı, köprü ve ana yollara yakınlığı ile çatısı altında yaklaşık 15 bin kişiyi buluşturan ve yatırım değeri her geçen gün artan hareketli bir merkez olmaya hazırlanıyor.

Seyrantepe’deki karma proje ihtiyacını karşılıyor

Projenin Seyrantepe’deki nitelikli karma proje ihtiyacını karşılayacağını belirten Nurettin Eroğlu, “Kısa zamanda İstanbul’un yeni zirvesi haline gelecek olan Seyrantepe, Skyland İstanbul sayesinde daha da değer kazanacak ve yeni İstanbul’un yüzü konumuna gelecek. Skyland İstanbul, kalitesi ve seçkinliğiyle İstanbul’un yeni simgelerinden birisi olacak” dedi. Eroğlu, “Ocak 2017’de teslim edilecek projemizde yatırım değeri her geçen gün artan rezidanslar, yaklaşık 90.000 m2 kiralanabilir  alana sahip dikey ve yatay ofislerin yanı sıra 40.000 m2’lik kiralanabilir alanda sosyal yaşam alanları lüks restoran ve kafelerden oluşan meydanın yanı sıra bir çok özel markalara ev sahipliği yapacak bir de konsept AVM’miz yer alacak. Bu AVM, Skyland İstanbul’u hareketli bir merkez yapacak hem de o bölgeye ciddi bir katma değer sağlayacak diğer bir önemli özellik olacak” diye konuştu.

% 0.69 faiz oranıyla yatırım fırsatı sunuyor

Rezidans sakinlerine, akıllı ev teknolojileri, restoran, fitness, wellness ve SPA mekanlarının yanı sıra 3500 araçlık otoparkı sunan proje, peşinatsız yüzde 0.69 faiz oranıyla da cazip bir yatırım fırsatı sunuyor. Skyland İstanbul, banka kredisiz 48 ay sıfır faizli vade imkânı ile rezidanslarına 165.000 TL, ofislerine ise 249.000 TL peşinat ile sahip olma fırsatı veriyor.

360 derece seyir deneyimi sunacak

TEM yoluna direkt bağlantılı olması ve metro istasyonunun hemen yanında yer almasının yanı sıra havaalanlarına, köprü ve ana arterlere kolay ulaşım imkanı sağlayan Skyland İstanbul, Belgrad Ormanı ve İstanbul Boğazı’nı görmek isteyenlere göre tasarlanan terasları ile 360 derece seyir deneyimi de sunuyor. Geniş balkonlarıyla yaşam alanlarını büyüten Teras Evler, yaklaşık 12.000 m2 toplam alana sahip bulunuyor.

Skyland İstanbul’un ofis kulesinde birleştirilerek her katta 83 m 2 ila 2000 m 2 arasında istenilen büyüklükte tasarlanabilen yatay ofisler yaklaşık 90.000 m 2. kiralanabilir alana sahip... Ofisler, 8 metre tavan yüksekliği ile ferah bir çalışma alanı yaratıyor.

Emlakjet Haber

EndFragment

0 Takipçi