Sinpaş Ankara’da banka kredisiz 84 ay vade uyguluyor

Sinpaş Yapı, Ankara Oran’da Altınoran ve Marina Ankara projeleri için banka kredisiz 84 ay vade ile ev alma imkanı getirdi. 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanyada 1.078 TL’den başlayan taksitle ev sahibi olma avantajı sunuluyor

1974 yılından bu yana 80 bin kişiyi ev sahibi yapan ve inşaat sektöründe markalı konut alanına önderlik eden firmalardan biri olan Sinpaş Yapı, Ankara’da Altınoran ve Marina Ankara projelerinde 31 Aralık’a kadar sürecek yeni bir kampanyaya başladı. Bu kapsamda Marina Ankara’dan % 5 peşinatla ve sosyal donatılarıyla Türkiye’nin temalı en büyük konut projesi Altınoran’dan %15 peşinatla banka kredisiz 84 ay vade ile 1.078TL’den başlayan taksitle ev sahibi olma avantajı sunuluyor.

Ankara’da ‘en çok bilinen’ projeler

Araştırma Şirketi Ipsos’un gerçekleştirdiği ‘Ankara Konut Projeleri Bilinirlik ve Algı Araştırması Raporu’nda Ankara’da en çok konut satın almak istenen bölge olarak Sinpaş projelerinin de yoğun olduğu Oran öne çıkıyor. Her bir konut projesini bilen kişiler bazında, konut satın alım eğilimi en yüksek Sinpaş projeleri Altınoran ve Marina Ankara oldu. 30 yaş üstü, 6 ay içinde markalı konut almayı düşünen, aylık geliri 7 bin TL ve üzeri Ankaralıların katıldığı araştırmada, Marina Ankara en çok ziyaret edilen ve en çok konut satın alınan projelerin başında geliyor.

Altınoran’da yaşam başladı

Yaklaşık 3.000 kişinin yaşamaya başladığı Altınoran projesinde Starbucks, Which Cafe, Simitçi Dünyası, Home Kitchen, City Wok, Branca, Arabia Coffee ve 3M Migros gibi temel ihtiyaçların karşılanacağı alanlar sunan Altınoran Çarşı da dikkat çekiyor. Projede yer alan ve Altınoran Çarşı’nın İmrahor vadisine bakan bölümünde yer alan Skywalk, 250 metre yüksekliğindeki cam platformu ile gökyüzünde yürüme deneyimi yaşatıyor. Projede ExtremeLand ise maceralı etkinliklere sahne olacak. 2 bin 647 dairelik Altınoran’da 80 ile 500 metrekarelik dairelerin minimum fiyatları 362.100 TL.

Eymir Gölü’ne en yakın proje Marina Ankara

Sinpaş Ankara’da banka kredisiz 84 ay vade uyguluyor

Büyüklüğü 69 ile 450 metrekare arasında değişen dairelerin fiyatlarının 355.200 TL’den başladığı 2.566 konutluk Marina Ankara ise, projeye adını veren ve yelkenliyle gezilebilen büyük bir marina etrafında yerleşik binalardan oluşuyor. Marina’nın yanındaki (altın) kumsal, şelaleler, su kaydırakları, suyun üzerinden uzanan ahşap köprüler, tropik ada, şelalelerin ve kanyonun yer aldığı proje, sakinlerine bir tatil kentinde yaşıyor duygusu veriyor. 120 bin metrekarelik alanda, bünyesinde açık ve kapalı profesyonel tenis kortları, eğitimlerin verileceği Tenis Kulübü, 4 kilometrelik bisiklet ve koşu parkuru, futbol ve basketbol sahaları ve Sports International ile de sporla içe içe bir hayat sunan Marina Ankara’nın bir başka çekici özelliği ise 13 kilometregöl çevresindeki ağaçlık alanıyla, Ankara’ya oksijen sağlayan Eymir Gölü’ne en yakın konut projesi olması....

Emlakjet Haber

0 Takipçi