Ritim İstanbul’da teslimler festivalle kutlanıyor

Dumankaya ve Al Mazaya’nın, Maltepe’de konut, iş merkezi, eğlence ve alışveriş seçeneklerini birarada sunan karma projesi Ritim İstanbul’da teslimler başlıyor. Projede 31 Mayıs’ta gerçekleştirilecek daire teslimleri öncesinde “İstanbul Ritmine Kavuşuyor” etkinlikleri düzenleniyor

[if gte mso 9]> 0 0 1 147 1033 ktütükt 25 5 1175 14.0 96 800x600 Normal 0 false false false EN-US JA X-NONE

Maltepe ’nin en büyük karma projesi olarak Dumankaya ve Al Mazaya işbirliğinde hayata geçirilen gayrimenkul projesi Ritim İstanbul’da 31 Mayıs’ta gerçekleştirilecek daire teslimleri öncesinde “İstanbul Ritmine Kavuşuyor” etkinlikleri düzenleniyor. 28 Mayıs’ta proje alanında gerçekleştirilen ışık gösterisi ile başlayan etkinlikler teslimin başladığı 31 Mayıs haftası boyunca devam edecek. Ritim İstanbul’un eşsiz atmosferinde gerçekleştirilecek organizasyon, ışık gösterisi ile birlikte 3 Haziran’da Burhan Öçal’ın zengin repertuvarı ve başarılı sahne performansıyla, adeta bir müzik festivaline dönüşecek.

Kupa töreni de olacak

Dumankaya tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Dumankaya Spor Festivali’nin Ritim İstanbul'daki kupa töreni de “İstanbul Ritmine Kavuşuyor” etkinliklerini renklendirecek. 4 Haziran'daki kupa töreninde Murat Dalkılıç, Dumankayalılar için sahne alacak. Etkinlikler, 5 Haziran'da Bağdat Caddesi'nde yapılacak ritim gösterisi ile son bulacak.

İstanbul Anadolu yakasında, Maltepe’nin en merkezi yerinde karma bir proje olarak hayata geçen Dumankaya Ritim İstanbul, E-5, Sahilyolu ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na doğrudan ve hızlı ulaşım sağlıyor.

Emlakjet Haber

EndFragment

0 Takipçi