Ondörtüç Pendik'te bayramda ekstra % 5 indirim var

Ondörtüç Pendik projesinde Kurban Bayramı boyunca ev sahibi olmak isteyenlere devam eden % 15 indirim kampanyasının yanında ayrıca % 5 bayram özel indirim yapılıyor. Satış ofisi ise bayramın üçüncü gününden itibaren hizmet verecek

Pendik'te İnsay Yapı tarafından inşa edilen Ondörtüç Pendik 'ten Kurban Bayramı boyunca konut alanlara devam eden yüzde 15 indirim kampanyasının yanında ayrıca Kurban Bayramı'na özel yüzde 5 bayram özel indirim fırsatı sunuyor. 22 Ağustos itibarıyla başlayan kampanya, bayram ertesine kadar devam edecek. Satış ofisleri ise bayramın üçüncü gününden itibaren hizmet verecek.

3+1 örnek daire hazır

240 aya kadar konut kredisi imkanından da yararlanılabilen projede diğer bir alternatifi ise peşinatsız ödeme koşulu oluşturuyor. Peşinat ödemek istemeyenlere 24 taksit imkanı getiriliyor.

Projeden konut sahibi olanlar ve konut sahibi olmak isteyenler için 3+1 örnek daire ise hazır. 9 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Ondörtüç Pendik, 243 konut ve 21 ticari birimden oluşuyor. Üç tip konut seçeneğinin bulunduğu projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Ondörtüç Pendik'te daire büyüklükleri sırasıyla ortalama 68, 103 ve 146 metrekare olarak belirlendi. Projede, 1+1 dairelerin fiyatları 244 bin TL, 2+1 dairelerin fiyatları 314 bin TL ve 3+1 dairelerin fiyatları ise 456 bin TL'den alıcı buluyor. Kampanya boyunca bu fiyatlar üzerinden ayrıca yüzde 5 indirim uygulanacak. Projenin teslim tarihi ise 2018 yılının Haziran ayı olarak belirlendi.

Emlakjet Haber

0 Takipçi