Nidapark Kayaşehir 1.1 milyar TL’lik hedefle satışta

Tahincioğlu Gayrimenkul’un Emlak Konut işbirliğiyle Başakşehir’de hayata geçirmeye hazırlandığı Nidapark Kayaşehir satışa çıkarıldı. Konut, ofis ve yapılacak olan AVM içindeki mağazalarıyla birlikte toplam 1.233 bağımsız bölümden oluşacak lüks proje ile toplam 1.1 milyar TL’lik satış hedefleniyor

Tahincioğlu Gayrimenkul, Başakşehir de Emlak Konut GYO güvencesiyle başlattığı ve

konut

blokları, cadde dükkanları, ofis bloğu ile alışveriş merkezinden oluşan Nidapark Kayaşehir projesini satışa çıkardı. Fiyatların KDV dahil 453.000 TL’den başladığı projenin Haziran 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Nidapark Kayaşehir projesinin lansman toplantısında konuşan

Emlak Konut GYO

Genel Müdürü Murat Kurum, projede konut, ofis ve yapılacak olan AVM içindeki mağazalarıyla birlikte toplam 1.233 bağımsız bölüm yer alacağını, projeden beklenen toplam satış değerinin yaklaşık 1.1 milyar TL olarak öngörüldüğünü açıkladı. Projenin Haziran 2018’de teslim edileceğini kaydeden Kurum, “4 parselden oluşan projemiz, 'Nidapark Kayaşehir Elmas ve Yakut' ismiyle 2 konut parseli, 'Nidapark Zümrüt' ismiyle 1 adet konut­ticari parseli ve içinde bir AVM’nin hizmet vereceği ticari parselden oluşuyor. Projemizin bulunduğu Başakşehir bölgesi, Yeni Şehir planı, yakın zamanda açılmış olan 3. Köprü bağlantısı, ilave sosyal ve ulaşım altyapı yatırımları ile öne çıkan, tartışmasız İstanbul Avrupa Yakası’nın cazibe merkezi olmaya başlayan bölgeler arasında ilk sıralarda geliyor. Bölgenin şu an yapımı devam eden 3. Havalimanı’na yakınlığını da ilerde projemize katma değer sağlayacak unsurlar arasında saymak gerekir” diye konuştu.

Nidapark Kayaşehir 1.1 milyar TL’lik hedefle satışta

Basın toplantısında konuşan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ise, “Projemiz Emlak Konut GYO’nun Ağustos ayında başlattığı konut kampanyasında lansmanımızdan önce yer aldı. Bu kampanyada gerçekleşen satış rakamları bize gösterdi ki doğru strateji ve proje ile doğru noktadayız. Daire fiyatlarının KDV dahil 453.000 TL’den başladığı projemizi Haziran 2018’de bitirerek sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

Dairelerde duvar teması olmayışı müstakil hava veriyor

Nidapark Kayaşehir projesi üç farklı konut etabı alternatifi sunuyor. 7 bloktan oluşan Nidapark Kayaşehir Yakut'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 470 daire yer alıyor. Projeye özel olarak ayrılan sosyal tesisler, kapalı havuz, fitness, yoga, pilates, genç odası, sinema, buhar odası, hamam ve çocuk oyun alanlarıyla mülk sahiplerine huzurlu bir ortam vadediyor. Ayrıca süs havuzları, modern çardak alanları ve kış bahçesi mahalleri, estetik ve fonksiyonellik dengesini oluşturuyor. Nidapark Kayasehir Yakut'ta yan yana gelen dairelerde bile hiçbir duvarın bir biriyle temas etmemesi, tüm dairelerde müstakil ev konforu sunuyor. Nidapark Kayaşehir Zümrüt’te 2+1 ve 3+1 olmak üzere 319 daire 3 konut bloğunda yer alıyor. Diğer bölümlere göre daha az katlı üç blokta 4+1 ve 5+1 olmak üzere 54 daireden oluşan Nidapark Kayaşehir Elmas’ın az katlı bloklardan oluşması, sosyal tesislerin ferahlığı ve kullanım rahatlığını da öne çıkan özelliklerin başında geliyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi