Metrobüs yakınında en yeni ofis projesi Beylerbeyi'nde!

Ege Yapı, ofis projesi Premium Ofis Beylerbeyi’ni yatırımcıların beğenisine sundu. D 100 Karayolu, TEM Otoyolu ve 3. Çevreyolu’na yakınlığı ile kilit bir noktada yer alan ilçede Burhaniye metrobüs durağının hemen yanında ve Beylerbeyi sahile 1,6 km mesafede yer alıyor

Ege Yapı , Kordon İstanbul projesinin ardından gelecek üç yıl içinde gerçekleştireceği 2,5 milyar TL’lik yatırım zincirinin ikinci halkası olarak Premium Ofis Beylerbeyi’ni satışa sundu. Ulaşım açısından çok sayıda alternatife sahip olan ve Mart 2018’de ayında teslim edilecek proje, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün, metrobüs durağının hemen yanı başında ve Beylerbeyi sahile sadece 1,6 km mesafede.

Anadolu Yakası’ndaki iş merkezlerine hakim

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, y eni projeler i Premium Ofis Beylerbeyi ’ne ilişkin yaptığı değerlendirmede “Proje, konumu itibarıyla D100 Karayolu, TEM Otoyolu ve 3. Çevreyolu’na yakınlığı ile kilit bir noktada yer alan Beylerbeyi’nde yükseliyor. Özellikle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne direkt ulaşımı, Burhaniye Metrobüs durağının hemen yanındaki konumuyla Premium Ofis Beylerbeyi, Anadolu Yakası’nın en önemli iş merkezlerinin göbeğinde yer alıyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün hemen yanında olması nedeni ile de aslında Avrupa Yakasıdan da ulaşım oldukça kolay” diye konuştu.

4 metre tavan yüksekliği ve açılır camlar planlanıyor

Toplam 105 milyon TL yatırım değeri ile üç bloktan oluşan Premium Ofis Beylerbeyi’nde 8.045 metrekarelik ofis alanı bulunuyor. İnşaatının yüzde 70’i tamamlanan projede 200- 565 metrekare arasında değişen alanlarda farklı ofis alanları ile ticari alanlar yer alırken ofis blokları, metrekaresi 12.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 4 metreye varan tavan yüksekliğinden, açılır yekpare camlarına kadar ferah bir mimariye sahip olan Premium Ofis Beylerbeyi, sosyal alanları ile yakın gelecekteki sakinlerine ideal bir iş ortamı sunacak.

3 yeni projeyle % 15 büyümeyi hedefliyor

Ege Yapı’nın gelecek dönemde Avrupa Yakası’nda Maslak, Beyoğlu ve Fatih’te, Anadolu Yakası’nda ise ikisi Çekmeköy’de olmak üzere diğeri de Ataşehir’de bir proje gerçekleştireceğini belirten Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, 2017 yılında üç yeni proje daha açıklayarak seneyi % 15 oranında büyüme ve 1.250 kişilik yeni istihdamla bitirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Emlakjet Haber

0 Takipçi