Mayra Yapı bu yıl 3 projeyi satışa çıkaracak

Mayra Yapı bu yıl Bağcılar, Basın Ekspres ve Kadıköy Merdivenköy'de Mayra Temexpres, Mayra Merdivenköy ve Mayra Sancakkoru markalı 3 yeni projeyi satışa çıkaracak. Toplam 250 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan projeler için Nisan’da lansmanla ön talep alınacak

Sultanbeyli ’de Harmony Park projesini yürüten, Bağcılar’da ise Kirazlı Koru Evleri projesini teslim etmeye hazırlanan Mayra Yapı , 2017 yılında 3 yeni projeye başlamayı planlıyor. Bağcılar , Basın Ekspres ve Kadıköy Merdivenköy'de Mayra Temexpres, Mayra Merdivenköy ve Mayra Sancakkoru markalı 3 yeni projeyi hayata geçirmeyi hedefleyen şirket, 100 bin metrekarelik alanda toplam 250 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçireceği bu projeler 1.500 kişiye istihdam sağlayacak.

Basın Ekspres’te ruhsat alım aşamasında

Bu yeni projeleri Nisan ayında gerçekleştirecekleri büyük bir lansmanla duyuracaklarını ve ön talep toplamaya başlayacaklarını belirten Mayra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yılmaz, “Temexpress Residence 112 projesinde 112 adet, kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Merdivenköy Butik 52 projesinde 52 adet ve Sancakkoru 164 projesinde 164 adet konut yer alacak. Basın Ekspres'te inşa ettiğimiz Temexpress Residence 112'nin ruhsat işlemlerini ise tamamlamak üzereyiz” diye konuştu.

Yeşil alanı Avrupa standardının üzerinde

Türkiye’nin potansiyeline ve ekonomisine güveninin tam olduğunu belirten Mayra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yılmaz “Projelerimizde insanımızı doğadan koparmamaya, yaptığımız çalışmalarda yeşil alanı korumaya ve artırmaya söz verdik. Avrupa standartlarında kişi başına düşen yeşil alan yeşil alan 7 metrekare iken Türkiye’de ortalama 2,5 metrekare ve Bağcılar’da 0,46 metrekare iken Mayra projelerinde 7,8 metrekareyi buluyor. Bu oranla Avrupa standartlarının da üzerine çıktık” dedi. Mayra Yapı'nın yeni projeleri bu kapsamda kelebek bahçesi, yağmur bahçesi, arı oteli gibi alanlarla da dikkat çekecek.

Emlakjet Haber

0 Takipçi