Kara Şimşek Toya Next’in akıllı evleriyle Türkiye’de

Basın Ekspres Yolu’nda başlayan Toya Next, efsanevi Kara Şimşek dizisinin kahramanı, geleceğin ve teknolojinin simgesi olan KITT ile birlikte tanıtıldı. Proje, her bir dairesine yapılan 15 bin liralık ek maliyetle bir tuşla elektrik ve suyun kapatıldığı, hareketli duvarları ve saklanan odaları olan Art-Smart akıllı ev teknolojisine sahip olmasıyla dikkat çekti

Avcılar Park, Toya Vista, Qent İstinye ve Q Stüdyo projelerini tamamlayan, Toya Moda projesini ise bu yıl Aralık ayında teslim etmeye hazırlanan Toya Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerindeki Toya Next projesini bugün satışa çıkardı. Proje, sahip olduğu akıllı ev teknolojisi Art-Smart’a vurgu yapan 1980’lerin efsanevi dizisi Kara Şimşek’in kahramanı olan ve gelecek teknolojilerin simgesi akıllı araba KITT’in de katılımı ile tanıtıldı.

Metrekare optimizasyonu ve verimli alanlar yaratma stratejisiyle geliştirilen proje, toplam 300 milyon TL yatırımla, 19 dönüm arsa üzerinde üç blok ve ticari ünitelerden oluşuyor. Toya Next’te, 488 konut ve 7.500 metrekarelik ticari alan yer alıyor. Yüzde 1 KDV avantajının sunulduğu Toya Next’te 39 m² - 248 m² aralığında stüdyodan 4+1’e kadar olan daire seçenekleri bulunuyor.

Kara Şimşek Toya Next’in akıllı evleriyle Türkiye’de

Her daire 15 bin TL ek masrafla akıllı teknolojiyle donatıldı

Proje her metrekareden maksimum verim sağlayan ve akıllı çözümler sunan Art & Smart konsepti ile geliştiriliyor. Bu kapsamda dairelerde dünyanın her yerinden yönetilebilecek tek tuşla aydınlatma, sıcak – soğuk ayarları, sinema ve uyku modu, evden çıkış modu ile elektrik ve suyun kapatılması gibi daha birçok özellik yer alıyor. Ayrıca yatak odası ve salonu ayıran hareketli duvarlar, katlanıp duvara saklanan yatak, dolabın içine gizlenebilen çalışma odası ve yalnızca ihtiyaç duyulduğunda görünür olacak bir mutfak, yatak odasının salona eklenebileceği özgür bir yaşam alanı inşa ediliyor.

Çocuklu aileler ortak yaşam alanlarını kontrol edebiliyor

Dairelerde ve ortak alanlarda aydınlatmadan beyaz eşyaya maksimum enerji tasarrufu sağlayan ürünlerden elektrikli otomobil şarj ünitesine kadar çevreye duyulan hassasiyetin ön planda tutulduğu Toya Next’te 7 gün 24 saat, bina ve otopark girişlerinde sağlanan kontrol sistemleri ve kameralı takip ile güvenlik sağlanıyor. Çocuklu ailelerin ortak yaşam alanlarını kontrol edilebileceği şekilde tasarlanan Toya Next, spor alanları, alışveriş mağazaları, kafe ve restoranları, fitness, yürüyüş yolları, açık hava sinema keyfi, davet, sanat, misafir ve müzik odaları, çocuk kulüpleri ve oyun alanları gibi sosyal yaşam alanlarına da sahip.

Aylık taksitler 1.960 TL’den başlıyor

Toya Next’te daire fiyatları lansmana özel olarak 298 bin TL’den başlıyor; projede 2 farklı ödeme planı bulunuyor. Banka kredili ödeme planında yüzde 25 peşinat teslim zamanında ödenirken yüzde 75’i banka kredisi ile 120 ayda 0,70 faiz oranı; 60 ayda 0,42 faiz oranı ile kredilendiriliyor. Aylık taksitler 1.960 TL’den başlıyor. Toya Finans Sistemi ile satış bedelinin yüzde 20’si peşin, yılda bir kez olmak kaydıyla yüzde 15’lik üç ara ödeme ve kalan yüzde 35’i 48 ay vade farksız eşit taksitler ile ödeme fırsatı sunuluyor. Ayrıca kişiye özel ödeme planları tasarlanabiliyor.

2019’da tamamlandığında % 40 değerlenmesi bekleniyor

Projenin 2019 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlandığını söyleyen Toya Gayrimenkul İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Aksöyek, peşin alımlarda ise yüzde 20 indirim uygulanacak olan Toya Next’te metrekare birim fiyatlarının 4.250 TL’den başladığını, ancak Basın Ekspres Evren Mahallesi Metro İstasyonu’nun hemen yanıbaşında yer alacak projenin tamamlandığında yüzde 40 değerlenerek metrekare fiyatlarının 6 bin lirayı bulmasının beklendiğini kaydetti. Basın Ekspres Yolunun merkezi noktasında geliştirilen Toya Next, TEM Otoyolu’na 1,7 km, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı Yolu’na 4 km, D100 Karayolu’na 5 km, Atatürk Havalimanı’na 7 km mesafede konumlanıyor. Projenin konumu Halkalı – Gebze Marmaray Hattı’na 5,5 km ve Bakırköy İDO İskelesi’ne de 12 km uzaklığıyla büyük avantaj sağlıyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi