İşte güncel fiyatlarla 100 kampanyalı proje!

Konutta 240 ay vadeli kampanya süreci 31 Mart’ta sona eriyor. Baharda zam görmeye başlayacak projeler arasında en uygun fiyatlı olanları ağırlıklı olarak Esenyurt, Küçükçekmece, Başakşehir, Pendik ve Kartal’da. Güncel fiyatlarla 100 projeyi Emlakjet olarak araştırdık

Emlak Konut GYO'nun başlattığı 240 ay vade kampanyasında 1 ayda 2 bin 300 konut satılarak 2 milyar 600 milyon TL ciro elde edilirken, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Derneği’ne (GYODER) üye diğer markalı konut üreticileri de kampanyalarına tam gaz devam ediyor. Firmaların ağırlıklı olarak İstanbul olmak üzere Büyükçekmece’den Kartal’a, Bursa’dan Konya’ya pek çok il ve ilçede geliştirdiği 100 projede yer alan en güncel başlangıç fiyatlarını Emlakjet olarak inceledik.

En az 300 bin lirayı gözden çıkarmak gerekiyor

Projeler arasında en uygun fiyatlı olanları ağırlıklı olarak Esenyurt , Küçükçekmece, Başakşehir ,

Pendik

ve Kartal’da yer alıyor. 1+1 daire satın almak için neredeyse en az 300- 400 bin liranızın olması gerektiğini gösteren projeler arasında ufak farklarla bu rakamın altını görebildiğiniz gibi genel olarak da oldukça üzerini gözlemleyebiliyorsunuz. Bu noktada satışta olan en küçük dairelerin fiyatlarında 500 bin lira ve üzerini de oldukça görmek mümkün. Projeler arasında nispeten uygun fiyatlı ilçelere bakarsak, 1+0 dairelerin 187 bin liradan başladığı

N Logo İstanbul

, 1+1 dairelerin ise 241 bin liradan başladığı

N Cadde Residence

projelerinin yer aldığı Esenyurt dikkat çekerken, Pendik’te Ondörtüç Pendik 'te 215 bin liraya 1+1, İstanbul’a yakın lokasyonlardan biri olan Kocaeli Bayramoğlu’nda yer alan G Marin Managed by Divan 'da 161 bin liraya 1+0 daire satın alabiliyorsunuz.

Fiyatlar zam görmeden son 1 ay!

31 Mart 2017’ye kadar uygulanacak 240 aylık vadelerde aylık

faizin % 0.79 ile % 0.89 bandında seyrettiği, 120 ayda % 0.45 faiz oranı ile birlikte firma bazında özel ödeme planlarının da yer aldığı sektörde bugün uygulanan fiyatların kampanya sona erdiğinde, Nisan itibarıyla zamlanmaya başlanacağı kaydediliyor. Maliyetlerin yükselmekte olduğuna dikkati çeken GYODER Başkanı Aziz Torun’a göre kampanyayı takiben kur artışlarının da yansımasıyla fiyatlar yükselmek zorunda.

İşte güncel fiyatlarla 100 kampanyalı proje!

Emlakjet Haber

0 Takipçi