Gayrimenkul çatı örgütlerinde ‘başkanlık’ değişimi

Gayrimenkul sektörünün önemli birliklerinden İNDER’de başkanlığa yine Nazmi Dukbakayım seçilirken, KONUTDER Başkanlığı’na Altan Elmas getirildi. Aziz Torun ise, sektörün çatı örgütü GYODER’de 4 yıldır yürüttüğü başkanlık görevini 24 Mayıs’ta bırakacak

Gayrimenkul sektörünün önemli çatı örgütlerinde başkanlık seçimi gündemi var. İstanbul İnşaatçılar Derneği’nin (İNDER) gerçekleştirilen olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yeniden başkan seçildi.

Gayrimenkul çatı örgütlerinde ‘başkanlık’ değişimi

Yeni yönetim kurulunda Engin Keçeli (Seba Vadi İnşaat) Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Ali Nuhoğlu (Nuhoğlu İnşaat) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, İrfan Aşçıoğlu (Aşçıoğlu İnşaat ) Yönetim Kurulu Sayman ve Abdullah Baysal Yönetim Kurulu Sekreteri olarak görev yapacak. Yönetim Kurulu üyeleri ise Emre Çamlıbel (Re-Pie Gayrimenkul Portföy Yönetimi), Eyüp Ensar Saral (Saral Yapı İnşaat), Kürşat Coşkun Ufuk (Pana Yapı), Salih Kuzu (Dekar Yapı), Kubilay Salihvatandaş (Meta Peyzaj Planlama), Fatih Adnan Albayrak (ECF Mimarlık – İnşaat), Fatih Haldız (Haldız İnşaat) ve Seçkin Kaplan (Mas Mekanik) olarak belirlendi.

KONUTDER'in yeni Başkanı Altan Elmas oldu

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneğinin ( KONUTDER ) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na ise derneğin 3 dönemdir Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Ömer Faruk Çelik’in görev süresinin sona ermesiyle Altan Elmas seçildi. Sur Yapı ’nın Yönetim Kurulu Başkanı olan Elmas, önceki dönemde KONUTDER Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Ömer Faruk Çelik ise KONUTDER Onursal Başkanı olarak KONUTDER Yönetim Kurulu üyeliğine devam edecek.

Sektörün çatı örgütü Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Derneği'nin ( GYODER ) , 2013-2017 yılları arasında iki dönem başkanlığını yürüten Torunlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun da 24 Mayıs tarihinde GYODER'in toplanacak genel kurulunda başkanlık için tekrar adaylığını koymayacağını duyurdu.

Emlakjet Haber

0 Takipçi