For You Suite’te ‘% 1 peşin, 1+1 senin’

İzmir Çiğli’de % 85’i satılan ‘For You Suite’ projesinde 2.100 TL peşinatla ‘% 1 peşin, 1+1 senin’ kampanyası başladı. Tamamı 1+1’lerden oluşan projenin en önemli avantajlarından biri Çelebi Üniversitesi’ne, metro istasyonuna ve hastanelere yakınlığı...

Katal İnşaat ve Murat Gökçekaya Kuyumculuk işbirliğiyle İzmir Çiğli 'de yapımı devam eden ‘For You Suite’te ‘% 1 peşin, 1+1 senin’ kampanyasını başladı. Tamamı 1+1 dairelerden oluşan projeye Katip Çelebi Üniversitesi’ne, metro istasyonuna ve hastanelere yakınlığı nedeniyle yoğun bir ilgi olduğunu söyleyen Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, "Projenin yüzde 85'inin satışı tamamlandı. Kalan yüzde 15'lik bölümde peşinatı olmayan müşterilerimize de yardımcı olabilmek için 'Yüzde 1 peşin, 1+1 senin' kampanyasını başlattık. 2.100 lira peşinatla ev sahibi yapıyoruz” dedi.

Ocak 2018’de teslim edilecek

Çiğli’de 65 ve 75 metrekarelik 325 adet 1+1 bağımsız bölümden oluşan projede renkli ve görüntülü intercom sistemi, OGS ile araç giriş-çıkışı, merkezi yangın ihbar ve uyarı ile 24 saat güvenlik sistemi bulunacak. Kapalı otopark, 3 tane açık yüzme havuzu, güneşlenme ve dinlenme alanları, fitness salonu ve modern bahçe peysajına sahip olacak projede elektrikli panjur, ankastre mutfak setine sahip özel tasarım mutfak, yerden ısıtma sistemi, ısı ve ses yalıtımlı duvarlar bulunacak. Ocak 2018’de tamamlanacak projede oluşturulan ve üniversite öğrencilerinin toplanma noktası olacak ‘sevgi yolu’nda da çeşitli mağazalar ve restoranlar yer alacak.

Emlakjet Haber

0 Takipçi