Evinpark’ta 120 ayda % 0.88 faiz uygulanıyor

Maltepe’de hayata geçirilen ‘Evinpark Ada & Tepe Rezidans’ projesinde lansman öncesinde metrekaresi 7 bin TL’den satışa sunulan daireler için aylık % 0,88 faiz oranıyla 120 ay vadeli ödeme kolaylığı yapılıyor. Proje Haziran 2018’de teslim edilecek

İstanbul Anadolu Yakası’nın hızla gelişen bölgesi Maltepe ’de, Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen ‘Evinpark Ada & Tepe Rezidans’, lansman öncesi ödeme avantajıyla konut alıcılarının karşısına çıktı. Metrekaresi 7 bin TL’den satışa sunulan daireler için aylık % 0,88 faiz oranıyla 120 ay vadeli ödeme kolaylığı sağlanıyor.

10’ar katlı 10 blok şeklinde yükselen proje, 18 bin metrekare arazi üzerine kurulu ve 8 bin metrekare yeşil alana sahip. Toplam 432 konut ve 37 ticari üniteden oluşan projede 2+1 ’den 4+1 dubleks e kadar daire seçenekleri mevcut. Haziran 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanan projede dairelerin büyüklükleri 85 metrekare ile 260 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

37 ticari ünite her ihtiyacı karşılayacak

Daire fiyatları nın 640 bin TL’den başladığı rezidans projesi, ‘mahalle konsepti’yle tasarlandı. Projede bulunan 37 ticari ünite site içerisinde market, eczane ve birçok sosyal donatılardan oluşacak. Projenin 8 bin metrekaresi ise yeşil alana sahip. Proje, Sabiha Gökçen Havalimanı, Maltepe İDO Deniz Otobüsü, marina, metro, hızlı tren gibi hava-kara-deniz ve raylı ulaşım hatlarına yakınlığıyla da yatırımcıların dikkatini çekiyor. Marmara Denizi’ne kıyısı olan Maltepe’de E-5’in deniz tarafında konumlanan projenin sosyal donatıları arasında ise çocuk parkı, yürüyüş parkuru, fitness center, açılır-kapanır havuz, sauna, Türk hamamı, buhar odası, kafeler, amfi tiyatro bulunuyor. Projede her daireye ait öze otopark da yer alıyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi