EVA’ya Euromoney’den ‘En İyi Değerleme Firması' ödülü

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, “Euromoney's Real Estate Awards 2016” ödüllerinde 3 ayrı dalda ödül aldı. Şirket, bu kapsamda Türkiye’nin En İyi Gayrimenkul Değerleme, Araştırma ve Tüm Değerlendirmeler alanında En İyi Danışmanlık Firması’ seçildi

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık AŞ, finans dünyasının en prestijli yayınlarından biri olan ve eğitim faaliyetleri de bulunan Euromoney dergisi tarafından düzenlenen “Euromoney's Real Estate Awards 2016” ödüllerinde 3 ayrı dalda ödül aldı. Eva, Danışmalık alanında “Gayrimenkul Değerleme (Valuation), Araştırma (Research) ve Tüm Değerlendirmeler (Overall) Kategorisinde Türkiye’nin En İyisi” seçildi.

Ankete 2 bini aşkın profesyonel katıldı

Euromoney Dergisi 1969 yılında İngiltere'de kurulan ve bugün 170 den fazla ülkede, finans ve iş dünyası ile sermaye piyasalarının bir numaralı yayınlarından biri. Kurum ödülü Türkiye’de gayrimenkul sektörünün farklı alanlarında faaliyetlerini sürdüren şirketlerin ve bankaların katılımıyla gerçekleştirilen bir oylama ve anket çalışması sonucunda veriyor. Bu sene 12’ncisi yapılan ankete 2.000’den fazla kişinin katılımı gerçekleşti.

Araştırma ve raporlamada uzmanlık

Geçmişte Euromoney’den 3 yılda 3 farklı kategoride toplam 5 ödül aldıklarını hatırlatan

Eva Gayrimenkul Değerleme

Yönetici Ortağı Cansel Turgut Yazıcı, “Başka kurumlardan uluslararası ödüllerimiz de var, işimiz iyi yapmaya devam ettikçe başka ödüller de alacağız” dedi. EVA‘nın sadece değerleme çalışmaları ve raporlamaları değil; gayrimenkul projelerinin fizibilitesi; gayrimenkule dayalı hak ve faydaların değerlemesi;

konut, alışveriş merkezi, otel

sektörü alanlarında araştırma ve raporlama çalışmaları da yaptığını ifade eden Yazıcı, değerlendirmesine şöyle devam etti: “Türkiye’de yatırım yapmak isteyen hem yerli hem de yabancı kurum ve kuruluşlara danışmanlık hizmeti veriyoruz, aynı zamanda gayrimenkul sektörüne yönelik sektör raporlar ve basılı yayınlar üretiyoruz. EVA’nın Gayrimenkul Değerleme Firması, Sermaye Piyasası Kurulu’nun Lisanslı Değerleme Şirketleri listesinde, ayrıca bankalara değerleme hizmeti verme yetkisine sahibiz. Şirketimiz, RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) tarafından Türkiye’de ilk kez (Regulated by RICS Certificate) kategorisinde tanımlanan değerleme şirketi oldu.”

Emlakjet Haber

0 Takipçi