Emlak Konut’tan 30 projede % 20 peşinat, 120 ay taksit

Emlak Konut’un sektöre darbe girişimi sonrası pozitif katkı sağlamak amacıyla başlattığı kampanyasını bugün açıkladı. Buna göre 30 projede % 20 peşinat ve 120 ay taksit fırsatı verilecek. Faiz de aylık yüzde 0.7 olarak uygulanabilecek

[if gte mso 9]> 0 0 1 254 1449 ktütükt 12 3 1700 14.0 Normal 0 false false false EN-US JA X-NONE

Emlak Konut, merakla beklenen kampanyasını açıkladı. Şirketten KAP'a yapılan açıklamada son dönemde yaşanan gelişmelerden sonra piyasadaki bekleme eğilimini kırmak ve satışları arttırmak ve bu süreçte yüklenicilerin nakit akımlarına pozitif katkı yapabilmek için kampanya düzenlendiği belirtildi. Buna göre 30 farklı proje ile yapılan anlaşma sayesinde k onut kredilerinde yüzde 25 olan peşinat oranı yüzde 20'ye çekiliyor.

Ağaoğlu’ndan Teknik Yapı’ya firmalarla işbirliği

Kampanya kapsamında ödemeler iki şekilde olacak: Yüzde 20 peşinat 120 aya kadar vade ve vadeye TÜFE artışı uygulaması yapılacak veya yüzde 20 peşinat 120 aya kadar vade aylık yüzde 0.7 vade farkı uygulaması ile satış yapılacak. Bu satışlarda peşinat ve ilk 12 aylık taksit tutarından Emlak Konut kendi payını almayarak tahsilatın tamamını yüklenicinin proje hesabına aktaracak. 13. aydan sonraki tüm vadeli alacaklar Emlak Konut'a kalacak ve bu vadeli alacaklar yüklenicilerin Emlak Konut'a olan taahhüdünden düşülecek. Bunun maksimum limiti yüklenicilerin Emlak Konut’a taahhüt ettikleri şirket payı toplam gelirinin yüzde 20’si olacak.

Kampanya kapsamında olan 30 proje şöyle belirtiliyor: Ayazma Emlak Konutları 1, Adım İstanbul, Ağaoğlu Maslak 1453, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark, Bahçekent Emlak Konutları, Bahçekent Flora, Bulvar İstanbul, Büyükyalı, Emlak Konut Başakşehir Evleri, Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap, Emlak Konut Ispartakule Evleri, Esenler Emlak Konut, Evora Denizli, Evvel İstanbul, Göl Panorama Evleri, İstmarina, Karat 34, Körfezkent 4, Köy Zekariyaköy, Quasar İstanbul, Metropol İstanbul, Nidakule Ataşehir, Park Mavera, Sarphan Finanspark, Sofaloca, Tual Adalar, Tual Bahçekent, Unikonut.

Emlakjet Haber

EndFragment

0 Takipçi