Bornova'da ‘koru’lu proje Folkart Incity satışta

Folkart’ın yeni yaşam merkezi Folkart Incity, Bornova Yeni Kent Bölgesi’nde lansmana özel ödeme fırsatları ile satışa sunuldu. Fiyatların 239 bin liradan başladığı proje, İzmir şehir merkezine yakınlığı ve kendi korusuna sahip olmasıyla dikkat çekiyor

Folkart, ‘Hayatın İçinde’ sloganıyla Bornova Yeni Kent Bölgesi’nde yeni bir yaşam merkezi kuruyor. Ankara Asfaltı’na paralel konumdaki Üniversite Caddesi ile 296 Sokak’ın kesiştiği noktada 32 bin metrekarelik proje alanında başlatılan Folkart Incity, lansmana özel ödeme fırsatlarıyla satışa sunuldu. Projede 8 blokta 80 adet stüdyo, 370 adet 1+1, 138 adet 2+1, 99 adet 3+1, 13 adet de 4+1 daire bulunuyor. Projede konut fiyatları 239 bin liradan başlıyor.

30 Eylül 2019’da tamamlanacak

İzmir ’de şehir merkezine yakınlığı ile dikkat çeken projede 700 daire ve 42 ticari alan bulunuyor. Folkart Incity tamamlandığında 475 milyon liralık yatırım değerine sahip bir yaşam merkezi ortaya çıkacak. Konut fiyatlarının 239 bin TL'den başladığı projede anahtar teslimleri 30 Eylül 2019'da yapılacak. İzmir Bornova'da hayata geçirilen Folkart Incity’de stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 lüks konut seçenekleri bulunuyor.

Sokak konsepti İzmir’in çekim merkezi olacak

Folkart Incity, yaşama dair ihtiyaç duyulabilecek her şeyi tek bir noktada buluşturan Folkart Time ’a, İzmir’in modern görünüşünün yansıtılacağı şık ve estetik bir sokakla bağlanacak. Sokakta bulunacak oturma alanları, özel peyzaj düzenlemesi ve aydınlatması ile proje, İzmir’in yeni çekim merkezi haline gelecek.

Kendine ait korusu olacak

Çevreye verdiği değer ile öne çıkan Folkart, kamuya terk ettiği alanlarda yeşil alan ve parklar oluşturacak. İzmir merkezdeki en yeşil projelerden birisi olmaya aday projenin kendine ait bir de korusu olacak. Projede % 72 oranında çatı alanları hariç 18 bin 900 metrekare yeşil alan bulunacak.

Concierge ve asistanlık hizmeti verilecek

Projeyi tercih edenler, concierge; asistanlık hizmetleri, temizlik, servis ve teknik kadroları, housekeeping hizmetlerini kullan-öde sistemi ile tercih edebilecekler. 260 metrekare açık ve 127 metrekare kapalı olmak üzere 2 havuz bulunan projede açık spor alanları, basketbol, tenis, futbol, mini golf, masa tenisi, yürüyüş ve koru alanı, açık yüzme havuzu, açılabilir kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna, çocuklar için kreş ve oyun alanları, playstation, sinema, karaoke odası, kütüphane, satranç ve çalışma odası, çatı alanlarında hobi bahçeleri, elektrikli araç şarj istasyonu gibi sosyal ve teknik donatılar yer alıyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi