Bayram geldi, İstanbul bize kaldı!

Ramazan Bayramı gelince en mutlu olduğumuz manzaralardan biri de gezilecek yerlerin bize kalmış olması! Hep ertelediğiniz, yanı başınızda olsa da gidemediğiniz yerlerin tadını çıkarma vakti!

Emlakjet Haber

Hep ertelediğiniz boğaz turunu bayramda yapabilirsiniz.

Bayram geldi, İstanbul bize kaldı!

Adı Doğu Roma İmparatorluğundan gelen Prens Adaları, hepimizin bildiği İstanbul adalarıdır. Bu adalara hep imparator ailesinden birileri sürgün edildiği için bu isim verilmiştir, tarihi dokusu görmeye keşfetmeye değer!

Bayram geldi, İstanbul bize kaldı!_1

Doğanın eşsiz renkleriyle mest olacağınız bu sakin yeri keşfetmelisiniz. İçerisinde 1500’ü aşkın bitki türü yer alıyor ve göl manzarası hepimizi mest ediyor.

Bayram geldi, İstanbul bize kaldı!_2

İstanbul 7 tepe ama ‘En yüksek tepesi neresi?’ derseniz işte burası: Ayder Tepesi! Harika bir ormanın içerisinde bol oksijenli bir gün geçirebilirsiniz. Kuşlar da size eşlik edecektir.

Bayram geldi, İstanbul bize kaldı!_3

Kim istemez kalabalıktan uzak kafa dinlemek, bisiklet sürmek, piknik yapmak... işte Ayvat Bendi bunun için harika bir yer!

Bayram geldi, İstanbul bize kaldı!_4

Normal zamanlarda kalabalık olduğundan dolayı gitmeye hep ertelediğimiz bir yer Pierre Loti. Şimdi bayramda tadını çıkarma zamanı!

Bayram geldi, İstanbul bize kaldı!_5

İster denize girmek, ister kamp yapmak isteyenler için hem yakın hem de doğal bir yer Riva. En önemlisi de bayramda sakin huzurlu bir yer oluyor!

Bayram geldi, İstanbul bize kaldı!_6
0 Takipçi