Başkent Emlak Konutları 15 yıl vade ile satışa çıktı

Emlak Konut GYO, Ankara Çankaya’da Başkent Emlak Konutları projesini satışa çıkardı. 1.504 konutluk projede yüzde 10 peşinat, 15 yıl vade ve 850 TL’den başlayan ödeme koşulları bulunurken, taksitler ise teslimden sonra başlıyor

Emlak Konut GYO, Ankara’da ‘Başkent’in Yeni Başkent’i sloganıyla yeni bir projeyi bugün satışa çıkardı. Çankaya Mühye’de başlatılan Başkent Emlak Konutları projesi, yüzde 10 peşinat, 15 yıl vade ve 850 TL’den başlayan cazip ödeme koşullarıyla birlikte alıcılarla buluştu. Ödemelerin teslimden sonra başladığı projedeki daire fiyatları ise 396 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor. Toplamda 1.504 bağımsız bölümden oluşan projenin reklam yüzü ise ünlü sanatçı ‘Mustafa Ceceli’.

492 konut da kentsel dönüşüm kapsamında

Çankaya’nın Mühye Mahallesi’nde yer alan Başkent Emlak Konutları toplamda 202 bin metrekare alan üzerinde 1.504 bağımsız bölümden oluşuyor. Şehir yaşamını yeşil ile iç içe sunan projede büyüklüğü 71 ile 351 arasında değişen, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dubleks tiplerinde 1.478 adet konut ile birlikte 26 adet ticaret birimi bulunuyor. Başkent Emlak Konutları’nda satışa çıkarılan 1.504 bağımsız bölümün yanı sıra projede kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine verilecek olan 492 konut daha yer alıyor.

Başkent Emlak Konutları hakkında görüşlerini dile getiren Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Projelerimizde ikamet eden vatandaşlarımızın hassasiyetlerine azami özen gösterdik ve hayatlarını kolaylaştırabilecek sosyal tesisleri, yeşil alanlar, parklar, okul ve cami alanlarını projelerimiz kapsamında geliştirmeye önem verdik. 202 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirdiğimiz projemizde Kentsel Dönüşüm kapsamında hak sahiplerine 98 ile 135 metrekare arasında değişen 492 adet 3+1 daire ayırıyoruz” diye konuştu.

Emlak Konut 11 ayda 6.2 milyar TL gelir elde etti

Kasım ayında 2.205 bağımsız bölümün satışını yaptıklarını belirten Kurum, şöyle devam etti: “Böylece yılın başından bugüne kadar toplam satış adedimiz 8.926 adete, satış değeri toplamımız ise 6,2 milyar TL’ye ulaşmış oldu. Gelinen bu noktada, inanıyorum ki, Emlak Konut olarak 2016 yılı için belirlemiş olduğumuz 7,6 milyar TL değerinde 11 bin bağımsız bölüm satışı hedefine artık biraz daha yakınız. “Başkent Emlak Konutları” projemizde gerçekleşecek satışların, Aralık ayında hedefimize ulaşma konusunda bize katkı sağlayacağını düşünüyorum.”

Okul, cami, sağlık tesisi de olacak

Başkent Emlak Konutları’nın genelinde temalı çocuk oyun alanları, engelli çocuk oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, çeşitli hobi alanları, süs havuzları, oturma alanları bulunuyor. Projede 2 adet kapalı havuz, 2 adet kapalı çocuk havuzu, 2 adet fitness alanı ile birlikte farklı etkinliklerin yapılacağı stüdyolar, buhar odası, sauna gibi alanların da içinde yer aldığı kapsamlı bir sosyal merkez oluşturuluyor. Başkent Emlak Konutları’nın sosyal donatı kapsamında 3 adet cami, 1 adet ilköğretim okulu, 1 adet sağlık tesisi ve 48.000 metrekare içerisinde park alanı site sakinlerinin hizmetinde olacak.

Emlakjet Haber

0 Takipçi