Arsa yatırımcısına TOKİ’den fırsat

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) mülkiyetinde bulunan arsalar 11 Ağustos 2016 Perşembe günü saat 13:30’da Turyap tarafından düzenlenen açık artırma ile satışa sunuluyor. KDV’den muaf olmasına dikkat çekilen 81 adet arsanın metrekare başlangıç fiyatı 7.500 TL

[if gte mso 9]> 0 0 1 257 1470 ktütükt 12 3 1724 14.0 Normal 0 false false false EN-US JA X-NONE

TOKİ, Aralarında Ankara, Adana ve İstanbul’un da yer aldığı 19 ilde bulunan toplam 81 adet arsa için 11 Ağustos 2016 Perşembe günü saat 13:30’da müzayede düzenliyor. Açık artırmada  konut, ticaret, turizm, lojistik- depolama ,akaryakıt – lpg istasyonu, küçük sanayi sitesi,özel öğretim alanı niteliğindeki muhtelif arsalar 7.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. Müzayedeye çıkan tüm arsaların KDV’den muaf olacak. Adana, Ankara, Afyonkarahisar, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, İstanbul, Kayseri, Kütahya, Ordu, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon ve Yozgat illerindeki arsalardan; Kayseri’ de %5 peşinat-60 ay vade, Ankara- Akyurt ve Yenimahalle Yakacık’ ta % 25 peşinat- 60 ay vade, Diyarbakır- Sur, Eskişehir Odunpazarı ve Sivas-Merkez’ de ise  % 25 peşinat- 24 ay vade seçenekleri ile satışlar gerçekleştirilecek. Trabzon'daki 2 dükkan ise 33 bin lira + KDV (yıllık) muhammen bedelle  kiraya verilecek.

Müzayedeye online de katılım mümkün

Ankara Bilkent salonu merkez olmak üzere TOKİ’nin İstanbul-Halkalı’daki hizmet binasından da teklif verilebilen müzayedeye www.turyap.com.tr ’ ye üye olup teminat yatırmak şartı ile internetten de katılım sağlanabiliyor. Teminat bedelleri şartnamede belirtilen tutarlarda ilgili Turyap hesabına 11 Ağustos 2016 tarihine kadar nakit olarak yatırılıyor. Bloke çek ve teminat mektubu kabul edilmiyor. Müzayede öncesi, katılımcılar satışa sunulan taşınmazlarla ilgili detaylı bilgilere Turyap’ın web sayfası üzerinden ulaşabiliyor. Satış şartnamesindeki koşulları yerine getirenler ve belirtilen teminat tutarını ödeyenler önkoşulsuz ve kontenjan sınırı olmadan müzayedeye katılabiliyor.

Emlakjet Haber

EndFragment

0 Takipçi