Akfen’in İncek’teki 2. projesi Bulvar Loft satışta

Akfen İnşaat, Ankara’da İncek Loft projesinden sonra ikinci lüks projesi Bulvar Loft’u satışa çıkardı. 822 adet konut bulunan projedeki konutların fiyat aralığı ise 290 bin ile 1 milyon 378 bin TL arasında. Projede ödeme planlarının kişiye özel olarak esnetilebiliyor

Üstyapı, altyapı, çevre koruma ve komple havaalanı alanlarında inşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Akfen İnşaat, Ankara ’da İncek Loft’tan sonra aynı bölgede yeni projesi Bulvar Loft’u satışa çıkardı. Levent Loft ve İncek Loft’un ardından Akfen İnşaat’ın üçüncü temalı konut projesi olan Bulvar Loft, İller Bankası arazisi üzerinde, yaklaşık 37 bin metrekarelik alanda yer alıyor.

Bulunduğu coğrafi konum, üniversitelere ve kentin yeni yaşam alanlarına olan yakınlığı nedeniyle değerlenen İncek bölgesinde konumlanan projede toplam 6 blokta, 16 farklı daire tipi bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere, brüt 66 metrekare ile 350 metrekare aralığında değişen toplam 822 adet konut bulunan projedeki konutların fiyat aralığı ise 290 bin ile 1 milyon 378 bin TL arasında. Projede şu ana kadar 150 adet konutun satışı gerçekleşti.

Bulvar Loft

projesinin 2018 Kasım ayında tamamlanması hedefleniyor.

Flexi Loft ile vade farksız, kişiye özel ödeme planı

Kasım 2018’de teslimleri yapılması planlanan Bulvar Loft projesinde, daire sahibi olmak isteyenlere; yüzde 15 peşinat ile vade farksız kişiye özel; 24 aylık ödeme planları sunuluyor. Akfen İnşaat’ın özel olarak geliştirdiği, ödeme planlarının kişiye özel olarak esnetilebildiği “Flexi Loft” çerçevesinde, Bulvar Loft müşterileri, % 15 peşinatla başlayan, taksit, ara ödeme blok ödeme miktarlarına kendilerinin karar verdiği, limitsiz esneklikte bir ödeme imkanına sahip oluyor.

Akfen’in İncek’teki 2. projesi Bulvar Loft satışta

Lüks konut pazarının yeni gözdesi Ankara

Bulvar Loft’un basın lansmanında konuşan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Ankara’nın konut piyasasında büyük bir potansiyele sahip olduğuna dikkat çekti. Akın, başkentte özellikle markalı konut projelerinin adetlerinin oldukça arttığını ve bu anlamda inşaat firmaları arasında sıkı bir rekabet oluştuğunun altını çizdi. Ankaralı’ların özel hissedeceği projelerde yüksek fiyat ödemeyi göze aldığını belirten Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın ise “2016 yılının ilk 7 ayında Ankara’da satılan 1. el konut sayısı toplam 29 bin 408 adet. Bu oran ülke genelinde satılan tüm konut oranının yüzde 11.22’sine denk geliyor. Bu durum bize Başkent insanının artık kendisini daha özel hissedeceği projelerde yaşamak istediğini ve değer gördüğünde, bunu sağlamak için gerekirse bütçe ayırabileceğini gösteriyor” diye konuştu. Akfen Danışmanlık ve Proje Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü Barış Barçak ise, Ankaralıların, tüm ihtiyaçlarını aynı bahçe içinde karşılama fikrine alıştığını ve lüks konut pazarının yeni gözdesinin Ankara olduğunu ifade etti.

“Yatırımcıya % 37’lik kar fırsatı sağlayacağız”

Projenin ön satışına başladıkları Haziran ayından bu yana 150 adet konutun satışını gerçekleştirdiklerini anlatan Selim Akın, “İncek Loft projesinde müşterilerimize yüzde % 32’nin sözünü vermiş iken % 37 oranında kâr fırsatı sağlayarak Akfen İnşaat’a güvenerek ne kadar doğru bir karar verdiklerini göstermiş olduk. Bu projede de yatırımcımıza yüzde minimum % 32 kâr fırsatı sunmak istiyoruz. Lokasyon olarak Ankara’nın yükselen, değerli bir bölgesini tercih ettik. 37 bin metrekare üzerine projemiz şimdiden yükselmeye başladı.

Geniş sosyal alanlar tasarlandı

Ankara batı bölgesi konut dokusunun yoğun olduğu Çayyolu yerleşiminin İncek Bulvarı’na bağlandığı eksende yer alan projede fitness center, kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terası, açık satranç, basketbol, boccia sahaları, hobi odası, cep sineması, paten pisti ise sosyal alanlar arasında... Bulvar Loft’da, yaklaşık 10 bin metrekarelik ticari alanda konumlandırılan; gurme restoranlar, eczane, kuru temizleme, mağazalar ve banka şubelerinin yer alacağı bir yaşam merkezi de hayata geçirilmiş olacak.

Emlakjet Haber

0 Takipçi