40 metrekarelik evi 2 katına çıkarmanın 3 yolu!

Mobilya aksesuarları alanında önde gelen markalardan Hafele uzmanları, 40 metrekarelik bir daireyi kullanımda 2 katına çıkaracak ürün tüyolarını Emlakjet’e anlattı. Ürünlerin en büyük özelliği, açılıp kapatılma fonksiyonuyla ‘kaybolarak’ sadece istenildiğinde kullanılabilmesi

Eviniz küçük ve hareket alanınız dar... Açık renkler, aynalar ve az eşya kullanımıyla daha geniş gösterebilseniz de bundan daha fazlası olabiliceğini kanıtlayan fonksiyonel ürünler, 40 metrekarelik evinizi 2 katı büyüklüğünde kullanmaya olanak tanıyor. Mobilya aksesuarları ve donanımları alanında 93 yıllık tecrübeye sahip Hafele’nin uzmanları, küçük bir evde fonksiyonel ürün kullanımıyla nasıl daha fazla alan yaratılabileceğini Emlakjet ’e aktardı. Ürün yerine ‘sistem’ satmayı amaçlayan Hafele Concept Project ürünleri üzerinden örnekler veren uzmanlar, bu sistemle küçük evinizi nasıl daha fonksiyonel kullanabileceğinizi şöyle anlatıyor...

1- Kaybolan mutfaklar!

Mutfağınız özellikle küçük bir evde ilk bakışta görünen ve en kolay dağılan alanlardan biridir. 40 metrekareye ait bir dairenin mutfağı Hafele’nin kayar/katlanır Pivot Kapat Sistemi ile bunu bir anda gizlemeniz ve sadece ihtiyaçlar dahilinde açmanız mümkün oluyor. Bu sistem, alandan da tasarruf sağlamanıza neden oluyor.

40 metrekarelik evi 2 katına çıkarmanın 3 yolu!
40 metrekarelik evi 2 katına çıkarmanın 3 yolu!_1

2- Yemek masası bir anda mutfağa dönüşebilir mi?

Bir yemek masası başka neye dönüşebilir diyorsanız; Kayar Tezgah Donanımı ile Hafele’de bir yemek masası, gerektiğinde ocak, eviye ve bataryalarıyla tam donanımlı bir mutfağa dönüşebiliyor. Böylece alandan ve zamandan tasarruf ederken mutfaklara da şıklık ve ferahlık geliyor.

40 metrekarelik evi 2 katına çıkarmanın 3 yolu!_2
40 metrekarelik evi 2 katına çıkarmanın 3 yolu!_3

Hayatı kolaylaştırmak üzere tasarlanmış sistemler ile ayrıca mutfakta tek tuşla elektrik priz sistemini gizlemek veya tek tuşla mutfak dolaplarını açıp kapatmak mümkün.

40 metrekarelik evi 2 katına çıkarmanın 3 yolu!_4

3- Yatağa dönüşen kanepe, çalışma masasına dönüşen TV!

Aynı şıklık ve fonksiyonun devamının düşünüldüğü salon sistemlerinde ise, mutfağa bitişik bir salonda konumlanan işlevsel ürünler yer alıyor; Sürpriz birçok ürünün bulunduğu alanda; motorlu ve sürmeli yatak sistemleri ile yatağa dönüşen kanepe ön plana çıkıyor. Mutfakla salonu ayıran bölümde yer alan Elektronik TV Kaldırma Sistemi, televizyonu hem salondan hem de mutfaktan izleme imkânı sunarken, istenmediğinde ise uzaktan kumanda ile gözden kaybolabiliyor.

40 metrekarelik evi 2 katına çıkarmanın 3 yolu!_5
40 metrekarelik evi 2 katına çıkarmanın 3 yolu!_6

Çalışma masasına dönüşen televizyon ünitesi ise, ‘Çekmece İçerisinden Açılan Masa Donanımı’ ile küçük metrekareli evlerde fonksiyonelliğin önemini bir kez daha vurguluyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi