1CoastalCity’de teslimler 31 Mart’ta başlıyor

Özyurtlar İnşaat, Büyükçekmece Gürpınar'da inşa ettiği 1CoastalCity’i 31 Mart’ta teslim etmeye hazırlanıyor. Hemen teslim, hemen tapu fırsatı sunan projede deniz manzaralı 208 daire, 240 bin TL’den başlayan fırsatlarla satılıyor

Geçtiğimiz günlerde Ncadde Agora 'yı yatırımcısıyla buluşturan Özyurtlar İnşaat , şimdi de Büyükçekmece Gürpınar'da inşa ettiği 1CoastalCity’i 31 Mart itibarıyla teslim etmeye hazırlanıyor. Hemen teslim hemen tapu fırsatı, 1CoastalCity için 240 bin TL’den başlayan fırsatlarla devam ediyor. 31 Mart itibarıyla teslimlerin başlayacağı deniz manzaralı projede toplam 208 daire bulunurken, aynı zamanda ticari üniteler de yer alıyor. Country yaşam tarzının hakim olduğu projede, deniz manzaralı teraslı daireler ile penthouse daireler dikkat çekiyor.

2.6 milyon liraya penthouse daire var

Üç blok üzerine kurulan 1CoastalCity’de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve penthouse daireler yer alıyor. 1+1 dairelerin fiyatları 240 bin liradan alıcı bulurken 4+1 daireler ise 1 milyon 90 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede penthouse daireler ise 2 milyon 650 bin liradan fiyatlandırılıyor. Ayrıca 27 adet ticari ünitenin yer aldığı 1CoastalCity’de 46 metrekareler 688 bin TL, 190 bin metrekareler 938 bin TL, bin 180 metrekareler ise 5 milyon 938 bin TL'den alıcı buluyor.

Daireler ankastre beyaz eşyalı ve klimalı

1CostalCity'nin avlusuna yapılacak peyzaj çalışmasının yerine çocuklar için park ve eğlence ekipmanları var. Evlerin ankastre beyaz eşyalı ve klimalı olarak teslim edileceği projede her daireye 10 metrekarelik bir depo da veriliyor. Sosyal donatılarıyla fark yaratan 1CoastalCity’de sauna, açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, sinema odası, çocuk oyun odaları, cafe-bar, tuz odası ve Türk hamamı da yer alıyor.

Büyükçekmece Gürpınar’da hayata geçen 1CoastalCity, sahile iki dakika, alışveriş merkezine üç dakika, hastaneye ve metrobüse beş dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje, Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika mesafede yer alıyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi